Zabava

01.03.2020
1082

SAMARDŽIĆ VRATIO STARI IMIDŽ I PRIPREMA NOVA MUZIČKA IZNENAĐENJA

Pop zvijezda Željko Samardžić često je u Kotoru i Dobroti. Danas smo ga sreli kako ispred konobe “Portun”, koja će prigodnim programom večeras obilježiti početak nove sezone, ćaska sa dobro poznatim društvom. Naravno, Željko je uvijek raspoložen za druženje sa novinarima, pa smo iskoristili priliku da čujemo što ima novo u njegovoj karijeri.

“Odlučio sam sa mojom suprugom Majom da puno više vremena provodimo u Kotoru. Zapravo da se preselimo tu, da nam Kotor bude “baza”. Da odavde, kada god imam potrebu, idemo po raznim destinacijama. Ja sam zaljubljenik u Bokokotorski zaliv i sam Kotor. Imam tu dosta prijatelja, dragih ljudi. U “Portun” svratim često. Svako veče hodam od moje kuće do “Premijera” i nazad. Ujutro isto tako. Malo se vraćamo u neku kondiciju”, kazao je Samardžić.

Najavio je nove pjesame i iznenađenja za vjernu I brojnu publiku širom EX YU prostora.

“Sljedeće što ćemo pustiti je duet sa Crvenom jabukom. U Beogradu u studiju se radi vrijedno, tako da sve koji vole ono što ja radim, nadam se, prijatno ću iznenaditi. Evo ova poslednja pjesma koju sam izdao zove se “Možda” i već je premašila dva miliona (pregleda na Youtubeu) i na moju radost sviđa se svim generacijama”, kaže Samardžić.

Na pitanje o velikoj popularnosti starijh njegovih pjesama, kao što su “Grlica”, “Da me nije”, “Devet hiljada”, kaže da je nevjerovatno kako se dobro drže, ali i da se uvijek trudi da snima pjesme koje će malo duže trajati.

“Polazi mi za rukom da se negdje slažu moj i ukus publike i to je u ovom poslu osnovna stvar”, kazao je Samardžić.

Za naglu promjenu imidža kaže da je onaj prethodni bio vezan za trogodišnji ugovor.

“Mnogi su se čudili. Slali su poruke preko Instagrama da se obrijem, što će mi ta brada. Bilo je naravno i onih kojima se to sviđalo. Naravno, ispoštovao sam ugovor i sada ulazim u neki novi fazon i nadam se da će to sve uroditi plodom. Muzika koju ja pjevam bliska je i starima i mladima, tako da me svaka nova pjesma i druženje sa publikom raduje”, kazao je Samardžić.

Uslijedila je i poruka na kraju za druga iz mladosti, našeg kolegu, spikera Miroslava Govedaricu.

“Bilo mi je zadovoljstvo govoriti za Radio Kotor. Pozdravite mi mog prijatelja, mog Mostarca, Miša”, poručio je Samardžić.

Podijeli na: