Zabava

25.08.2020
677

PROMOVISANA NOVA FEŠTAĐUNSKA PJESMA “VIA STRADA MAŠKARADA”

Na Trgu od salate sinoć je održana promocija pjesme i video spota “VIA STRADA MAŠKARADA” Momčila Zekovića Zeka.

Pjesma je počela da se snima još u januaru, prekinuta je tokom karantina, ali je uspješno sačuvana dobra atmosfera koju će gledaoci moći i sami da osjete u video spotu, kazao je autor muzike i teksta Momčilo Zeković Zeko, koji i nije mogao baš da objasni naziv ove nove feštadjunske pjesme.

Izvođači numere su: “Tri kvarta“, “The Grupa”, “Donnie Vasco”, Zoran Dragović, Dijana Radočaj; Tiana Jovanović, Budo Popović, Cure Kotorskog hora, asovi Primorca i crnogorske vaterpolo prezentacije: Draško Brguljan, Toni Petrović, Damjan Danilović; gorski car Željko Bato Banićević, Gradska muzika Kotor 1842 i feštadjunska trupa „Cosmopolitanke”. Svirali su: Dragan Ivanović (bas), Eyal Heller (akustična ritam gitara) i Miško Obradović (solo akustična gitara). Aranžman i produkciju potpisuje Dejan Božović, a vokale su snimili Bole Martinović i Branko Marković.

U spotu se pojavljuju Jelena Đorđević i Barbara Kovač, kao i maestro Zoran Proročić, Dejan Dedović (Deda Who see) i autor pjesme ZEKO, koji je na kraju promocije poručio: “Hvala narodu kotorskome na razumijevanju i lijepim emocijama tokom snimanja. Uostalom, ka’ i vazda. Živjeli i vazda veseli bili!”

Turistička organizacija Kotor je dala finansijsku podršku u realizaciji aranžmana. Spot sa numerom “VIA STRADA MAŠKARADA” u kome je učestvovalo preko 90 ljudi možete pogledati na You tube kanalu “Džep sa tajnama” (https://www.youtube.com/watch?v=2C9_TiqG9gs).

Detaljni izvještaj sa promocije možete čuti u emisiji “Vikendom bez dnevnog reda” u subotu od 16 sati.

Podijeli na: