Zabava

23.07.2022
648

PEJANOVIĆ: RADUJEM SE DRUŽENJU SA PUBLIKOM, USKORO COVER I NOVI SINGL

Naš sugrađanin, Jovica Pejanović uskoro planira da snimi cover i novi singl.
Podsjetimo, njegova pop balada „Nemirno more“ premijerno je emitovana na talasima Radio Kotora krajem februra 2020. godine, a spot je na you tube-u objavljen 31. marta.   
„S obzirom na to da je pjesma u mediteranskom maniru snimljena u periodu trajanja pandemije korona virusa, izuzetno sam zadovoljan kako je sve prošlo. Raduje me da je dotakla srca publike, a komentari koje sam dobio su izuzetno pozitivni. To mi je važno, jer sam na početku ulaska u muzičke vode, kao i svaki mladi muzičar, bio pomalo skeptičan kako će sve zvučati i da li će se dopasti širem auditorijumu. Podrška je uvijek prisutna od roditelja i bliskih prijatelja i to mi jako znači“, priča nam Pejanović.  
Od tada do danas vrijedno radi i svakodnevno usavršava svoje vokalne sposobnosti.
„Bitno mi je da što više napredujem. Zato sam odlučio da se što više družim sa publikom, da me čuju, osjete moj umjetnički senzibilitet i da im predstavim svoju ljubav prema muzici, svom zavičaju i državi u kojoj živim. Nastupiću u konobi Bokun naredne subote 30. jula kao gost u programu u kojem učestvuje naša sugrašanka Đurđa Petrović Poljak i Poljaci i tom događaju se izuetno radujem“, kaže Pejanović.   
Trenutno priprema cover.
„U pitanju je pjesma Olivera Dragojevića Karoca gre. U tome će mi pomoći Mihajlo Miha Radonjić, a najvjerovatnije ćemo snimati u muzičkom studiju Božidara Martinovića. U fazi sam i pronalaska adekvatnog teksta, aranžmana i muzike za novu numeru, koja će, kao i prva, biti sa mediteranskim prizvukom“, kaže Pejanović.      
Pisanjem autorskih tekstova, otkriva, bavi se već četiri godine.
„Trenutno imam osam svojih tekstova u rukopisu, ali još uvijek ne želim da ih predstavljam publici. Budući da svemu pristupam ozbiljno i temeljno, hoću da čujem i stručno mišljenje ljudi koji se muzikom bave godinama unazad i veoma su uspješni u tome. Svakako, inspiracija Bokom i Crnom Gorom je apsolutno nepresušna“, rekao je Pejanović.      
Priželjkuje saradnju sa crnogorskim pjevačem Sergejom Ćetkovićem, a velika mi je želja da jednoga dana rame uz rame zapjeva sa Jelenom Rozgom, Doris Dragović i Terezom Kesovijom.

Tekst: Sanja Čavor
Foto: Radio Kotor  

Podijeli na: