Zabava

09.12.2020
576

ON LAJN BAZAR – POZIV ZA MALE PROIZVOĐAČE, KREATIVCE I OSTALE STVARAOCE

Iz hercegnovskog NVU “Ruke” pozivaju sve male proizvođače, kreativce i stvaraoce umjetničkih i tradicionalnih rukotvorina da se odazovu Novogodišnjem on lajn bazaru u organizaciji NVU RUKE.

“Cilj on lajn bazara je da podržimo male proizvođače i biznise i podstaknemo građane da više koriste njihove usluge i proizvode, kako bi zajedno potpomogli njihov opstanak.
Da biste učestvovali potrebno je da na svojim Facebook profilima ili stranicama napravite objavu sa 5 do 10 slika i/ili video zapisa vaših reprezentativnih proizvoda, sa naslovom #onlinebazarnvuruke i da tagujete stranicu @NVURUKE kako bismo vas lakše pronašli.
Da bi dočarali praznično raspoloženje molimo vas da vaš prilog bude u novogodišnjem stilu. Objave ćemo postavljati na našoj Facebook stranici i grupi koje imaju veliki broj posjeta, a za učesnike sa najviše lajkova pripremićemo kao organizatori i neka iznenađenja.
Molimo vas da podjelite objavu kako bismo uključili što više malih proizvođača. Cilj nam je da prikažemo mnogo postova koji mogu biti on line izlog za božićne i novogodišnje poklone za građane u Crnoj Gori. I na vrijeme smo, ako planiramo kupovinu već sada – originalni ručno rađeni proizvodi iz cijele naše zemlje mogu biti blagovremeno u našim rukama!
Obavijestili smo stalne izlagače na Stađunskim feštama da mogu da se predstave na ovom bazaru, ali nam se javljaju i novi. Očekujemo dobar odziv i dobar provod u kreativnoj interakciji. Slutimo već, pošto imamo takvo iskustvo s našim rukotvorcima, da će nas pojedini praznični eksponati oduševiti. A ako se svide i posjetiocima naših stranica neka to i pokažu – zna se kako! Trud u kvalitetu i prezentaciji proizvoda neće ostati neprimjećen!” – navodi se u saopštenju NVU “Ruke”.

Podijeli na: