Zabava

14.07.2022
932

NEVENA BOŽOVIĆ I ANSAMBL TOĆ SINOĆ ZABAVLJALI KOTORANE I GOSTE

Povodom Dana državnosti na Trgu od oružja, sinoć je nastupio ansambl „Toć“, a potom je uslijedio koncert Nevene Božović.

Božović je za Radio Kotor kazala da po prvi put nastupa u našem gradu.

“Kotor volim odmalena i sa roditeljima sam često dolazila. Za mene je poseban i ima neku specifičnu energiju. Kada su me organizatori pozvali i kazali koji je grad i datum u pitanju, odmah sam potvrdila dolazak. Veliko zadovoljstvo mi je što sam učestvovala u proslavi državnog praznika. Od mojih kolega sam čula da Kotor ima posebnu publiku, koja ima istančan sluh, a pošto je u toku i turistička sezona i među publikom ima turista iz raznih zemalja, potrudili smo se da pripremimo različiti repertoar sastavljen od mojih autorskih pjesama i različitih zanimljivih obrada”, kazala je Božović za Radio Kotor.

Kada je u pitanju njena muzička karijera, kaže, pandemija korona virusa nije usporila, niti poremetila njene planove.

“Iako je pandemija  veoma uticala na rad muzičara,  u nekom perodu nastupi su bili obustavljeni, a nismo mogli ni da snimamo i stavaramo nešto novo, osim samo kod kuće. Međutim, kod mene proces rada nije stao. Baš u tom periodu, nastala je moja naslušanija pjesma Ljubav u bojama. Jedva smo uspjeli da snimimo spot u tom periodu izolacije zbog zabrane okupljanja. Nakon pandemije kod mene je uslijedila i privatna pauza, tako da se polako vraćam poslu. Sve ide svojim tokom. Trudim se da angažmane ne doživljavam kao posao, već kao uživanje, što se nadam da će se kroz moj dalji rad i vidjeti”,zaključila je Božović.

Podsjetimo, organizator  koncerta je bila Turistička organizacija, a pokrovitelj Opština Kotor.

Kakva je atmosfera bila sinoć na Trgu od oružja, pogledajte u galeriji fotografija koje smo zabilježili.
 
Tekst i foto: Tamara Vuković
 

Podijeli na: