Zabava

28.02.2020
1728

NEMIRNO MORE, PREMIJERNI SINGL JOVICE PEJANOVIĆA

Pjesma “Nemirno more” prvi je singl kojim se naš sugrađanin, tridesetčetvorogodišnji Jovica Pejanović predstavlja publici.

Radi se o pop baladi, a on vjeruje da će numera zaživjeti, te da će se dopasti publici i radijskim urednicima.

U intervjuu za Radio Kotor Pejanović otkriva da je istu pjesmu snimio prije sedam godina u podgoričkom studiju, a prije tri sedmice dao joj je novo ruho.

“Zapravo, moj dvogodišnji boravak u Majamiju bio presudan za objavu pjesme koja je puna snažnih emocija. Smatram da je sada pravi trenutak da objavim svoju prvu pjesmu za koju je muziku i tekst napisao Ljubiša Bulatović, a aranžman Miha Radonjić”, rekao je Pejanović. 

Njegov ulazak u muzičke vode za mnoge nije bio iznenađenje. Završio je srednju muzičku školu u Kotoru i do sada je imao nekoliko nastupa. U junu 2017. godine svojim tenorom oduševio je publiku izvodeći kompoziciju “O sole mio” na školskom matineu priređenom u Crkvi Svetog Duha, a imao je i zapažen nastup u Palati Pima.

Međutim, talenat za muziku, otkriva, primijetila je najprije njegova majka još dok je bio u osnovnoj školi. “Oduvijek sam volio da pjevam, da imitiram glumce i pjevače. Dok sam pjevao u školskom horu, profesorica Silvija Milošević mi je kazala da imam talenat, kao i da muzika može biti moj poziv u budućnosti. Upravo na njen nagovor sam i upisao muzičku školu i od tada je sve i počelo. U meni se probudila želja da jednog dana objavim i svoju prvu pjesmu. U početku sam bio nesiguran i promišljao o tome da li će me i na koji način prihvatiti okruženje, a najviše od svega-koliko će uspijeti da razumiju emocije koje sam nesebično podijelio sa publikom”, iskren je Pejanović.   

Snimanje spota za numeru, koju je prvi put predstavio slušaocima i slušateljkama u Crnoj Gori upravo na talasima Radio Kotora, očekuje se u martu, a ekranizacija će biti u aprilu.  

Veliku zahvalnost duguje svojim saradnicima, ali najprije porodici i prijateljima. “Oni su moj najveći oslonac. Njihove sugestije uvijek rado prihvatam, ali i onih kompetentnih iz svijeta muzike”, kazao je Pejanović.  

Zaposlen u jednoj od kotorskih banaka, po struci diplomirani ekonomista, nedavno je izabran i među deset najljubaznijih osoba u gradu, u organizaciji facebook grupe ,,Planeta Kotor“.

“Obradovala me činjenica da su naši sugrađani prepoznali moju strpljivost i spremnost da pomognem. Veoma je važno pridržavati se osnovnih pravila ponašanja na radnom mjestu. Dok informišem klijente banke o svim pitanjima vezanim za novčane poslove i kapital, trudim se da budem brz i jasan u odgovorima. Zahvaljujem svima na izboru i drago mi je da sam svojim osmijehom uspio da nekome uljepšam dan i popravim raspoloženje” zaključio je Pejanović.  

Podijeli na: