Zabava

26.10.2021
314

NAJNOVIJI FILMSKI HITOVI DO KRAJA OKTOBRA U KOTORSKOM KINU “BOKA”

Instaliranje nove opreme u kinu “Boka”, te mogućnost gledanja filmova u 2D i 3D tehnologiji počelo je da vraća publiku u kotorski bioskop.

Najnoviji filmski hitovi probudili su interesovanje svih generacija, a dok traje pandemija bioskop se još uvijek percipira kao najbezbjednije mjesto zabave.

“Iako je prema preporukama Instituta za javno zdravlje broj mjesta ograničen, trudimo se da nađemo najbolje rješenje za sve ljubitelje sedme umjetnosti, tako da se filmovi prikazuju i u repriznim terminima, pa je isti film na repertoaru nekoliko dana”, saopšteno je danas Radio Kotoru iz Kulturnog centra “Nikola Đurković”.

Do kraja ove sedmice od 17.30h prikazuje se film za djecu NEPOPRAVLJIVI RON, a od 20h – DINA.

U utorak i srijedu (26. i 27. oktobra 2021.g. ) na repertoaru je istorijska drama POSLIJEDNJI DVOBOJ sa Ben Aflekom i Met Dejmonom u glavnim ulogama.

 “PORODICA ADAMS 2” prikazivaće se od sredine do kraja iduće sedmice ( 28.-30. oktobar 2021.g.) od 18 sati.

Nakon uspješnih projekcija filma "Toma", na veliko platno kotorskog kina stiže i crnogorski film „POSLIJE ZIME“, reditelja Ivana Bakrača.

Film će biti premijerno prikazan 28. oktobra 2021.g. u 20 sati, sa dvije reprize 29. i 30. oktobra 2021.g. u istom terminu.

Ulaznice za 2D projekcije su 3,00 a za 3D – 4,00 eura.

Detaljnije informacije o repertoaru JU Kulturni centar “Nikola Đurković” Kotor mogu se naći na društvenim mrežama (FB i INST) kao i na sajtu www.kckotor.me.

 

Podijeli na: