Sport

15.07.2020
740

ZAVRŠENA SKUPŠTINA PRIMORCA, MLAĐAN JANOVIĆ IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA KLUBA

Skupština vaterpolo kluba Primorac održana je danas u palati Bizanti.

Direktor kluba Dragan Samardžić najprije je predstavio  Izvještaj o radu vaterpolo kluba ,,Primorac” Kotor u periodu od 2016. do 2019.godine i Izvještaj o finansijskom poslovanju  kluba za isti period, koji sa 10 uzdržanih glasova nisu usvojeni.

Za predsjednika Skupštine vaterpolo kluba ,,Primorac”, na predlog člana Skupštine Milana Popovića jednoglasno je izabran Neđeljko Moškov, a za novog predsjednika kluba  Mlađan Janović, kojeg je predložio Vladan Pejović.

Imenovani su i novi članovi Upravnog odbora  : Marko Gopčević, Srđan Dragomanović, Duško Blečić i Bojan Milošević.

Usvojeni su: Predlog Oduke o razriješenju predsjednika i članova Skupštine vaterpolo kluba ,,Primorac” Kotor, Predlog Odluke o razriješenju predsjednika vaterpolo kluba ,,Primorac” Kotor i Predlog Odluke o razriješenju Upravnog odbora vaterpolo kluba ,,Primorac” Kotor.

O devetoj tački dnevnog reda,  Informacije o donošenju Odluke o davanju saglasnosti na zaključenje Sporazuma o međusobnom regulisanju prava i obaveza između Opštine Kotor, vaterpolo kuba ,,Primorac” Kotor i ,,Primorje” AD Tivat Hotel and restaurants, članovi Skupštine se nisu izjašnjavali.

Izmjenama i dopunama Statuta predloženo je da se klub preimenuje u vaterpolo i plivački klub ,,Primorac” Kotor.

Od ukupno 13 članova Skupštine, današnjoj sjednici je prisustvovalo 10.

 

Podijeli na: