Sport

21.01.2020
89

VIDOJEVIĆ: CILJ JE OPSTANAK

Prošle sedmice počele su pripreme fudbalera „Grblja“ za drugi dio sezone, u kojem ih očekuje grčevita borba za opstanak u društvu najboljih.

„Pripreme su sa jasnim i jedinim ciljem da se pomjerimo sa mjesta koje trenutno zauzimamo.

Što se kadrovskih pitanja tiče, jednoj grupi igrača smo se zahvalili, neki momci su kod nas na probi i vidjećemo da li je to kvalitet koji nam je potreban.

Igraćemo šest kontrolnih utakmica,a prva je 25.januara sa Lovćenom,dok je generalna proba 12.februara sa Metalcem“, rekao je trener „trikolora“ Marko Vidojević,koji ističe da je „Grbalj“ prepoznat po mlađim selekcijama,koje daju i po nekoliko reprezentativaca u svom uzrastu.

„Ima tu pet-šest igrača na kojima je da treniraju i da se dokazuju,treba da shvate da nije lako doći do seniorskog tima i nadam se da će imati određenu minutažu te da ćemo ih koristiti u budućnosti.

Optimista sam,kao i svi u klubu, po pitanju opstanka,osim protiv „Budućnosti“,smatram da nismo bili inferiorni u ostalim utakmicama, na tome gradimo optimizam i mislim da,uz adekvatna pojačanja,možemo napraviti pomak nabolje“, zaključio je strateg ekipe iz Radanovića.

„Grbalj“ je,nakon jesenjeg dijela šampionata, na posljednjem mjestu prvenstvene tabele sa 13 bodova, pet manje od najbližeg pratioca „Petrovca“.

Podijeli na: