Sport

24.11.2021
201

PRIMORAC NA STARTU PREMIER LIGE SA RADNIČKIM

Vaterpolisti Primorca otputovali su jutros za Split, gdje ih od sjutra očekuje prvi turnir Premier Regionalne lige.

U ekspediciji Kotorana su Aleksandro Kralj, Alen Isljamović, Bojan Paunović, Neđo Baštrica, Dušan Matković, Vuk Drašković, Mlađan Janović, Marko Gopčević, Aljoša Mačić, Uglješa Vukasović, Miloš Vukšić, Đorđije Stanojević, Pavle Krivokapić, Draško Šekarić i Balša Vučković, treneri Ranko Perović, Vido Lompar i Miodrag Matković, doktor Đorđe Klajn i fizioterapeut Ivan Borović.

Jedan od sudija na turniru je Petar Abramović, a među delegatima je Dejan Adžić.

Kotorani u prvom kolu u četvrtak od 17 sati igraju sa Radničkim, u 18 i 50 sastaju se Crvena Zvezda-Solaris, a u 20 i 40 snage će odmjeriti Jadran Split i Mornar.

Primorac u petak od 10 sati igra sa Mornarom, a od 18 i 50 sa Crvenom Zvezdom, u subotu od 17 sati je meč sa Solarisom, a u nedjelju od 11 i 50 sa ekipom splitskog Jadrana

Drugi turnir Premier lige igra se od danas u Beogradu, gdje nastupaju Novi Beograd, Šabac, Jug Adriatic osiguranje, Partizan, Budva, Mladost i Jadran iz Herceg Novog.

Danas od 17 sati igraju Novi Beograd-Šabac,u 18 i 50 Jug-Partizan i u 20 i 40 Budva-Mladost, dok je Jadran na startu slobodan. 

Podijeli na: