Sport

02.04.2021
296

PEJOVIĆ:ZADOVOLJAN IGROM, TEŠKO BEZ ČETVORICE IGRAČA

Fudbaleri Grblja u 24.kolu Amplitudo Druge crnogorske lige izgubili su u Tivtu od Arsenala 2-1.

"Trikolori" su poveli,ali je lider na tabeli preokrenuo rezultat.

Trener Aleksandar Pejović je zadovoljan igrom,međutim mora se uzeti u obzir, da je njegov tim nastupio bez četvorice fudbalera.

"Mi smo na vrijeme dali gol, imali smo utakmicu pod kontrolom, međutim u drugom poluvremenu je došlo do pada koncentracije, što je protivnik kao jedna iskusna ekipa, koja nije slučajno prva na tabeli, znala da iskoristi i okrene utakmicu u svoju korist.

Mi smo kod rezultata 1-0 imali dvije prilike, gdje su igrači izlazili sami na golmana, ali nismo uspjeli da ih realizujemo.

Obično, kako to biva u fudbalu, kazna uslijedi odmah, u narednom minutu.

Zadovoljan sam igrom, odnosom i zalaganjem,moram napomenuti da smo igrali bez četiri standardna igrača, međutim okrećemo se dalje, pa ćemo u narednom periodu, vidjeti kako ćemo i šta ćemo.

Vremena za odmor nema, u sedam dana ćemo igrati tri utakmice, što je veliki i jak ritam".

Tim iz Radanovića u narednom kolu dočekuje zahuktalo Igalo.

"Što se tiče Igala, to je jedna dobro vođena iskusna ekipa.

Sada su i treći na tabeli, prestigli su Kom, imaju ambicije da se bore za ulazak u Prvu ligu, tako da sigurno neće biti laka utakmica.

Međutim, nemamo šta mnogo da kalkulišemo, već moramo da pokušamo da izvučemo najviše što možemo od utakmice i kao uvijek nadamo se najvećem broju bodova",dodao je šef struke Grblja.

Na tabeli izabranici Aleksandra Pejovića zauzimaju osmo mjesto sa 25 bodova.

 

Podijeli na: