Sport

20.10.2020
1391

KRIVOKAPIĆ UMJESTO BUBANJE NA KLUPI BOKELJA

Zoran Krivokapić je novi trener fudbalera Bokelja,odlučila je uprava kotorskog drugoligaša.

On će na tom mjestu zamijeniti Slavoljuba Bubanju koji karijeru nastavlja u inostranstvu, tačnije preuzeće ekipu Al Šababa iz Kuvajta.

Krivokapić je do sada bio pomoćnik Bubanje, a odnedavno je nosilac Uefine Pro licence, što je i najveće zvanje u tom rangu.

Svoje školovanje kao trenera, kroz edukaciju FSCG, počeo je 2008. godine, kada je na poziv Dike Adžagića preuzeo mlađe kategorije Bokelja i tada dobio B licencu.

Nakon toga je stažirao u kotorskom klubu i 2015.godine dobio Uefinu A licencu, a kroz šest seminara u minuloj godini i Pro licencu.

Zoran Krivokapić je trener već 12 godina, počeo je sa mlađim kategorijama u Bokelju, gdje je, između ostalih, trenirao Luku Maraša, Dejana Kotorca i ostale asove, koji sada nastupaju u prvoligaškim klubovima.

Bio je pomoćnik Slobodanu Draškoviću, kada je Bokelj igrao kvalifikacije za Ligu Evrope, a u više navrata je i samostalno vodio kotorski klub sa klupe.

Tokom igračke karijere od 1994. do 2008.godine, nastupao je za Bokelj, Grbalj, gdje je bio i kapiten, zatim Arsenal i Petrovac.

Debi na klupi Krivokapić će imati sjutra, kada Bokelj u kup utakmici u Kotoru, dočekuje ekipu Koma.

Podijeli na: