Sport

23.07.2020
283

KNEŽEVIĆ: U NAREDNOJ SEZONI NAJVJEROVATNIJE BEZ SENIORA

Košarkaški klub „Kotor“ koristi ljeto za treninge četiri svoje selekcije-juniore,kadete,pionire i mlađe pionire. 

„Korona nas je izbacila iz redovnog kolosjeka posljednjih dva mjeseca,zato koristimo ljeto da bi radili sa mlađim kategorijama. 

Radimo smanjenim kapacitetom i obimom,jer neki od igrača ne dolaze zbog straha od virusa,što je i razumljivo,a neki nisu trenutno u Kotoru. 

Pokušaćemo da se što bolje pripremimo za obaveze, koje predstoje kalendarom Košarkaškog saveza Crne Gore“,rekao je trener Momo Knežević. 

„Prošla sezona je bila šarena po uspjesima.Seniori su bili posljednji u Prvoj B ligi i to je očekivano jer smo imali najmlađi sastav i nismo mogli više.Kadeti su bili sjajni,prije prekida, bili su drugi u Super ligi i ta pozicija je vodila na fajnal for odnosno u borbu za prvaka Crne Gore.Ostali su bili u sredini tabele Južne regije“, dodao je Knežević i najavio da će u narednoj takmičarskoj godini,zbog finansijske krize izazvane koronom,klub, najvjerovatnije biti bez seniorskog sastava. 

„Budžet za sport je prepolovljen i teško ćemo se izboriti sa finansijskom krizom,ali potrudićemo se da nastupimo sa svim mlađim uzrasnim kategorijama“,zaključio je za Radio Kotor Momo Knežević.

Podijeli na: