Servisne informacije

28.01.2020
70

SERVISNE INFORMACIJE ZA 28. JANUAR  

Letovi


Avion "Montenegroerlajnsa" iz Tivta za Beograd danas leti u 7.30, a "Er Srbije" u 11.30. Iz Beograda za Tivat avion "Montenegroerlajnsa" polijeće u 9 sati, a "Er Srbije" u 9.55 sati – obavještavaju iz turističke agencije "Vizin travel".

 

Kino

 

U sali kina “Boka” danas i sjutra od 20 sati prikazivaće se film “Grudi” u režiji Marije Perović. Prodaja ulaznica po cijeni od 3 eura biće na blagajni kina “Boka” dva sata prije početka projekcija.

 

Dom zdravlja

 

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Radošević, Božović i Perović, a od 14 do 21 sat doktorke Žerajić, Vučetić i Vujović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati rade doktorke Čelebić i Đurović, a od 14 do 21 sat doktor Dedović.

U hitnoj službi danas do 19 sati dežura doktorka Uljarević, a od 19 do 7 sati ujutru doktorka Karadžić. U ginekološkoj ambulanti danas radi doktorka Radoman.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Popović, a u Risnu doktor Ćorić.

 

Vrijeme


Temperatura vazduha u gradu u 6 sati i 20 minuta iznosila je 8 stepeni, vazdušni pritisak 1020 milibara, relativna vlažnost vazduha 96 procenata.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti umjereno do potpuno oblačno, tokom prijepodneva ponegdje a u popodnevnim satima i tokom noći povremeno kiša. U južnim i centralnim predjelima tokom noći lokalno i pljusak praćen grmljavinom, a na sjeveru, u višim planinskim predjelima, i susnježica i snijeg. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku zemlje tokom dana uglavnom suvo vrijeme. Vjetar južnih smjerova, od sredine dana mjestimicno umjeren do jak, na udare, u sjevernim predjelima, ponegdje i veoma jak. Najviša dnevna temperatura vazduha od 2 do 15 stepeni. 

 

Podijeli na: