Servisne informacije

14.05.2021
96

SERVISNE INFORMACIJE ZA 14. MAJ

Kino

U sali kina “Boka” danas, sjutra i u ponedjeljak, 17. maja u 19 i u 21 sat prikazivaće se film “Veliki povratnici”. Cijena ulaznice je 3 eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi  Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Nada Božović i Sandra Perović, a u kovid ambulanti doktorka Milica Vučetić. Od 14 do 21 sat rade doktorke Nataša Đonović i Mladenka Popović, a u kovid ambulanti doktorka Ivana Vujović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati radi doktor Vladimir Dedović, a od 14 do 21 sat doktorka Biljana Đurović. 

U ginekološkoj ambulanti danas radi doktorka Antonija Mihaljević.

U hitnoj službi do sjutra u 7 sati ujutru dežura doktor Mladen Đurković.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Gordana Popović a u Risnu doktorka Marijana Vučetić.

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 7 sati iznosila je 15 stepeni, vazdušni pritisak 1013 milibara,  relativna vlažnost vazduha 84 procenta.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti promjenljivo oblačno, mjestimično kiša, ponegdje moguć i kratkotrajan pljusak i grmljavina. Više uslova za padavine u južnim i centralnim predjelima, a u popodnevnim satima, u većem dijelu zemlje, suvo vrijeme. Vjetar mjestimično umjeren do jak, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 11 do 22 stepena.

Podijeli na: