Servisne informacije

14.02.2020
91

SERVISNE INFORMACIJE ZA 14. FEBRUAR  

Letovi


Avion "Montenegroerlajnsa" iz Tivta za Beograd danas leti u 7.30, a "Er Srbije" u 11.30. Iz Beograda za Tivat avion "Montenegroerlajnsa" polijeće u 9 sati, a "Er Srbije" u 9.55 – obavještavaju iz turističke agencije "Vizin travel".

 

Kino

U sali kina “Boka” danas i sjutra od 20 sati prikazivaće se ruska komedija-avantura “Sluga”. Prodaja ulaznica, po cijeni od 3 eura obavljaće se na blagajni kina „Boka“ dva sata prije početka projekcija.

 

Dom zdravlja

 

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Radošević, Božović i Žerajić, a od 14 do 21 sat doktorke Perović i Vujović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati radi doktor Dedović, a od 14 do 21 sat doktorka Đurović.

U hitnoj službi danas do 19 sati dežura doktorka Ćetković, a od 19 do 7 sati ujutru doktorka Uljarević.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Vučetić, a u Risnu doktor Ćorić.

 


Vrijeme

 

Temperatura vazduha u gradu u 7 sati iznosila je 13 stepeni, vazdušni pritisak 1012 milibara, relativna vlažnost vazduha 69 procenata.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti pretežno oblačno sa kišom, ponegdje i pljusak sa grmljavinom, u popodnevnim satima na sjeveru, a ponegdje i u višim centralnim predjelima kiša će preći u susnježicu i snijeg. Krajem dana na jugu postepen prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Vjetar, mjestimično umjeren do jak, južni i jugozapadni, u popodnevnim satima sjeverni i sjeveroistočni u pojačanju, tokom noći veoma jak i olujni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 3 do 15 stepeni. 

Podijeli na: