Servisne informacije

08.10.2020
433

SERVISNE INFORMACIJE ZA 08.10.

OPŠTINA KOTOR-STIPENDIJE

 Opština Kotor dodjeljuje 60 stipendija za studijsku 2020/21. godinu.

Obrazac zahtjeva za ostvarivanje prava na stipendiju zainteresovani/e mogu preuzeti u Građanskom birou Opštine Kotor, a objavljen je i na sajtu Opštine Kotor www.kotor.me.

Rok za podnošenje zahtjeva je do 16. oktobra ove godine.  Zahtjevi se predaju u Građanskom birou Opštine Kotor u terminu predviđenom za rad sa strankama sa naznakom za Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti "Konkurs za dodjelu stipendija studentima/kinjama sa područja opštine Kotor."

Neblagovremeni zahtjevi neće se uzimati u razmatranje.

  

PROJEKAT ILIRI-ZAJEDNIČKA BAŠTINA

Organizatori projekta ''Iliri-zajednička baština'' raspisuju Konkurs za kratke priče za učenike srednjih škola i afirmisane pisce iz država regiona na temu “Drevni Iliri”.

Zainteresovani učesnici mogu pisati legende, bajke, epsku ili naučnu fantastiku, horor ili fantaziju na ovu temu, a priče dužine do deset stranica treba poslati najkasnije do 1. novembra 2020. godine.

Odabrane priče će biti objavljene u zbirkama koje će se promovisati u sklopu projektnih aktivnosti.

  

PENZIONERI-PRIJAVE ZA KUPOVINU JAGNJEĆEG MESA

 "Udruženje penzionera Kotor obavještava svoje članove da se do 15. oktobra mogu prijaviti u svojim mjesnim udruženjima za nabavku jagnjećeg mesa, na odloženo plaćanje u 8 mjesečnih rata.

Prilikom prijave neophodno je priložiti člansku knjižicu i posljednji ček od penzije.

Zainteresovani penzioneri sve informacije mogu dobiti radnim danima (od ponedjeljka do četvrtka) u Udruženju penzionera Kotor ili putem telefona 323-882", obavještava Upravni odbor kotorskog Udruženja.

 

DOM ZDRAVLJA

 U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Radošević, Božović i Đonović, a od 14 do 21 sat doktorke Perović i Vučetić.

U hitnoj službi danas do 19 sati radi doktorka Krivokapić, a od 19 do 7 sati ujutro doktorka Ćetković.

U dječjem dispanzeru danas do 14 sati dežuraju doktorka Đurović i doktor Dedović, a od 14 do 21 sat doktorka Čelebić.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti je doktorka Popović, a u Risnu doktorka Vujović.

 

VRIJEME

 U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, a tokom jutra ponegdje umjereno oblačno. Na sjeveru, promjenljivo oblačno, tokom prijepodneva mjestimično slaba kiša. Vjetar umjeren do jak, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 8 do 24 stepena.

 

Podijeli na: