Servisne informacije

02.12.2019
199

SERVISNE INFORMACIJE ZA 02.12.

Letovi


Avion "Montenegroerlajnsa" iz Tivta za Beograd danas leti u 7.30 i 13.50, a "Er Srbije" u 15.10. Iz Beograda za Tivat avion "Montenegroerlajnsa" polijeće u 9 sati i u 15.20, a "Er Srbije" u 13.35 – obavještavaju iz turističke agencije "Vizin travel".

 Kino

U sali kina „Boka" sjutra i preksjutra od 19 sati prikazivaće se film „Ja, ti i Dupri". Cijena ulaznice je dva eura.

 Dom zdravlja

 U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Radošević, Božović i Vujović, a od 14 do 21 sat doktorke Perović i Vučetić i doktor Čobaj..

U dječjem dispanzeru do 14 sati radI doktorka Čelebić, a od 14 do 21 sat doktor Dedović.

U hitnoj službi do sjutra u 7 sati ujutru dežura doktorka Ćetković.

U ginekološkoj ambulanti danas radi doktorka Petričević.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Popović, a u Risnu doktor Ćorić.


Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 5 sati iznosila je 9 stepeni, vazdušni pritisak 1024 milibara, relativna vlažnost vazduha 82 procenta.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti umjereno do potpuno oblačno, uglavnom od sredine dana mjestimično kiša, krajem dana i tokom noći u južnim i centralnim predjelima i pljuskovi i grmljavina a u višim predjelima na sjeveru, kiša će postepeno preći u susnježicu i snijeg. Vjetar povremeno umjeren do jak, u sjevernim predjelima i na primorju, na udare i veoma jak, južnih smjerova, krajem dana će slabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha 4 do 17 stepeni. 

Podijeli na: