Servisne informacije

20.12.2019
208

SERVISNE INFORMACIJE 20.12.

Letovi

Avion "Montenegroerlajnsa" iz Tivta za Beograd danas leti u 7.30, a "Er Srbije" u 11.25. Iz Beograda za Tivat avion "Montenegroerlajnsa" polijeće u 9 sati, a "Er Srbije" u 9.50 – obavještavaju iz turističke agencije "Vizin travel".

Kino

U sali kina “Boka” danas, sjutra i u ponedjeljak, 23. decembra od 19 sati prikazivaće se film “Nevaljali Djeda Mraz”. Cijena ulaznice je dva eura.

Luka Kotor

U akvatorijumu kotorskog zaliva danas će, prema najavi iz Luke Kotor, boraviti brod “Costa Deliziosa”. Isploviće u 17 sati.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Radošević, Božović i Perović, a od 14 do 21 sat doktorke Đonović i Vučetić.

U dječjem dispanzeru do 14 sati rade doktor Dedović i doktorka Đurović, a od 14 do 21 sat doktorka Čelebić.

U hitnoj službi danas do 19 sati dežura doktorka Ćetković, a od 19 do 7 sati ujutru doktorka Karadžić.

U ginekološkoj ambulanti danas radi doktorka Radoman.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Vujović, a u Risnu doktor Ćorić.


Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 7 sati i 30 minuta iznosila je 14 stepeni, vazdušni pritisak 1020 milibara,  a relativna vlažnost vazduha 82 procenata.

Danas će, prema riječima meteorologa, biti umjereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom, u južnim i centralnim predjelima i pljuskovima sa grmljavinom. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku malo padavina, a tokom noći i u ostalom dijelu zemlje. Vjetar umjeren do jak, tokom noći ponegdje na udare i veoma jak južni i jugoistočni. Najviša dnevna temeprature vazduha od 6 do 17 stepeni. 

Podijeli na: