Servisne informacije

21.10.2021
126

SERVISNE INFORMACIJE (21.10.21.)

Informisanje o pacijentima u kovid bolnici

Iz uprave Opšte bolnice Kotor podsjećaju rodbinu pacijenata koji se u ovoj ustanovi liječe od korona virusa, da se o njihovom zdravstvenom stanju mogu informisati svakog radnog dana od 13 do 14 sati.

Dostupni su im telefoni centrale 032 325 602 i 325 595, a nakon uspostavljanja kontakta treba da potraže infektivno odjeljenje gdje će im se javiti dežurni ljekar sa potrebnim informacijama.

Kino

Film “Dina”, Adaptacija naučno-fantastičnog klasika Franka Herberta, prikazivaće se večeras, sjutra, prekosjutra i u nedjelju 24. oktobra sa početkom u 20 sati, u sali kotorskog kina “Boka”.

Za večerašnju i sjutrašnju 3D projekciju cijena ulaznice je 4 eura, a za projekcije 23. i 24. oktobra, ulaznica košta 3 eura.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Nada Božović i Sandra Perović, a u kovid ambulanti doktorka Tatjana Radošević Hajtnik. Od 14 do 21 sat u ambulanti opšte službe radi doktorka Nataša Đonović, u kovid ambulanti doktorka Ivana Vujović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati u ambulantama su doktoke Stojanka Čelebić i Biljana Đurović, a od 14 do 21 sat doktor Vladimir Dedović.

U ginekološkoj ambulanti je tokom prijepodneva doktorka Aleksandra Jokmanović.

U hitnoj službi do 7 sati ujutro dežurna će biti doktorka Marina Vukotić.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni danas do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Gordana Popović, a u Risnu doktorka Milica Krivokapić.

Vrijeme

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, a najviša dnevna temperatura iznosiće 21 stepen.

Tokom dana ponegdje je moguća slaba kiša, uglavnom u južnim i centralnim predjelima.

Kako je saopšteno iz Zavoda za za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti južnih smjerova, mjestimično umjeren do jak, u sjevernim predjelima na udare ponegdje veoma jak.

Jutarnja temperatura vazduha od jedan do 13, najviša dnevna od 11 do 21 stepen.

Podijeli na: