Politika

26.07.2020
382

USVOJENA IZBORNA LISTA KOTORSKIH LIBERALA, NA ČELU POPOVIĆ

Na sjednici Opštinskog odbora Liberalne partije Kotor jednoglasno je odlučeno da se predloži Predsjedništvu i Glavnom odboru LP samostalan nastup kotorskih liberala na lokalnim izborima zakazanim za 30.08.2020., ukoliko državni interesi ne zahtijevaju ukrupnjavanje procrnogorskog-evropskog izbornog bloka.

Takođe je na osnovu zahtjeva opštinskih podružnica LP predloženo da nosilac izborne liste na lokalnim izborima u Kotoru bude Andrija Popović, politički lider i poslanik liberala u crnogorskom parlamentu koji  je i potpredsjednik Liberalne Internacionale. Sjednici je prisustvovao i Koordinator LP zadužen za Kotor od strane Predsjedništva Goran Ćupić.

Usvojena je izborna lista na kojoj se nalaze dugogodišnji prepoznatljivi  kotorski liberali ali i veliki broj žena, mladih ljudi i pomoraca.  Preko polovine izborne liste LP od 33 kandidata su nova lica u odnosu na posljednje lokalne izbore održane 2016. Prikupljen je i veliki broj potpisa izbornoj listi LP što je još jedna garancija uspjeha i velike podrške liberalima i listi LP u Kotoru.

Vido Drašković

Predsjednik OO LP Kotor

Podijeli na: