Politika

29.07.2020
212

SNP KOTOR: PRIVELI KRAJU PRIKUPLJANJE POTPISA PODRŠKE

Socijalistička Narodna Partija u Kotoru je privela kraju prikupljanje potpisa podrške na nivou lokalnih i parlamentarnih izbora.

Prikupljen je potreban broj potpisa za poslanike na republičkom nivou koji su dostavljeni centrali GO SNP CG. Takođe smo utvrdili I dostavili predloge za poslanike.

Što se tiče spiskova za lokalne izbore prikupljeno je znatno više nego što je potrebno, a sačinjena je i lista odborničkih kandidata od 33 člana. Na listi predloga za odbornike nalaze se provjereni i prepoznatljivi članovi SNP-a. Na listi odbornika SNP-a od 33 kandidata, 2/3 su nova lica u odnosu na prethodne lokalne izbore održane 2016.g.

Na listi se nalaze predstavnici svih profesija i stručnih kvalifikacija. Tamo se nalaze doktori i magistri nauka, inženjeri, pravnici, profesori, pomorci, omladina, žene i penzioneri.

Dakle, na listi je preko 40 % žena i oko 15 % mladih i kreativnih i stručnih kadrova. To su lica poznata i prepoznatljiva građanima, provjereni i odani kadrovi Partije, koji su čuvali i očuvali njen ugled.

Usvajajući predlog lista za odbornike i poslanike, opštinski odbor je donio jednoglasnu odluku da podržava predsjednika Vladimira Jokovića sa podpredsjednicima na upornom i odgovornom zalaganju na stvaranju što jače i jedinstvene koalicije.

Napominjemo da smo sve odradili kao da ćemo samostalno izaći na predstojeće lokalne izbore, mada smo spremni I za formiranje koalicije gdje smo u procesu razgovora I dogovora.

Ističemo da je SNP prepoznatljiva partija od ugleda i sa svojim imidžom i taj svoj status i dalje čuva i njeguje.

 

Predsjednik OO SNP Kotor

Ljubenko Borović

 

Podijeli na: