Politika

04.06.2020
351

SAOPŠTENJE OO DPS:NADLEŽNI ORGANI DA ISPITAJU POSLOVANJE JOKIĆEVE KUME

 

U nastavku u cijelosti prenosimo saopštenje DPS-a Kotor.

,,Nova afera, bivše direktorice Kulturnog centra ,,Nikola Đurković“, Marije Bernard, izašla je ovih dana na vidjelo. Vjenčana kuma, smijenjenog predsjednika opštine Vladimira Jokića, prema izvještaju Kulturnog centra za 2019, objavljenog u medijima, nabavljala je polovnu tehničku opremu, lošeg kvaliteta, iz domaće radinosti, koja je plaćana kao da je riječ o novoj opremi vrhunskog kvaliteta. Jokićeva kuma je prema spomenutom Izvještaju, čak lažirala navode da oprema odgovara performansama traženim u tenderu?! 

Osim ove afere, Marija Bernard ostaće upamćena i po lošem odnosu sa zaposlenima kao i po nesebičnom trošenju novca građana za plaćanje partijski podobnih umjetnika i izmišljanje angažovanja za iste kako bi se što više novca građana Kotora odlilo ka članovima i simpatizerima Demokrata.

Podsjećamo da je Marija Bernard samo jedna u nepotističkom lancu, rođaka, kumova i partijskih funkcionera koje je zaposlila bivša kotorska vlast na čelu sa DF i DCG. Vjerujemo da će nadležni organi istražiti poslovanje Marije Bernard i utvrditi razmjere štete koje je kuma bivšeg predsjednika opštine nanijela opštinskom budžetu”, navodi se u saopštenju.

Podijeli na: