Politika

06.05.2020
148

SAOPŠTENJE OO DPS: VRHOVNI SUD POTVRDIO ZAKONITOST SMJENE DRAGICE PEROVIĆ

Vrhovni sud odbio je zahtjev za ispitivanje presude Upravnog suda, koji su podnijeli odbornica Dragica Perović iz Demokratske srpske stranke, i odbornici Demokrata, čime je još jednom potvrđeno ono što je DPS Kotor argumentovano zastupao od samog početka - da je bivša vlast zakonito smijenjena, a aktuelna zakonito izabrana odlukom predstavnika građana u Skupštini opštine Kotor. 

Kao što svaka laž, podmetanje i spletklarenje završi loše, tako je moralo biti i za prošlogodišnje pravno i moralno šenlučenje s Kotorom od strane družine predvođene Dragicom Perović i Vladimirom Jokićem iz sadašnje opozicije. Građani im neće zaboraviti višemjesečnu blokadu Opštine Kotor, neodržavanje sjednica lokalnog parlamenta, jeftine retorike prizemnih podjela i šikaniranja, neće zaboraviti propagandne manipulacije i sve nespretne poteze bivše kvazibuntovničke vlasti. 

Odluka Vrhovnog suda nas raduje, jer dokazuje da smo bili na pravom putu. Ali nas ne raduju skoro dvije izgubljene godine nerada i javašluka, koji se očituje i otkriva radom sadašnje lokalne uprave i javnih preduzeća, koje su prethodnici koristili za mahinacije i zloupotrebe, bez pravnog uporišta.

 Predstava Dragice Perović i Vladimira Jokića je završena, zavjesa je spuštena. Ovo je i definitivno kraj agonije čiji je akter bivša kotorska vlast. 

(Demokratska partija socijalista Kotor)

Podijeli na: