Politika

10.12.2020
682

SAOPŠTENJE OO DPS KOTOR (10.12.)

OO DPS Kotor: Privodimo kraju pripreme za predstojeći Kongres, i u novim okolnostima bićemo konstruktivni

Opštinski odbor DPS Kotor privodi kraju pripreme za predstojeći Kongres, tim povodom večeras je održan sastanak Izvršnog odbora kotorskog DPS-a na kojem su analizirane sprovedene aktivnosti i ustanovljen plan aktivnosti koje predstoje Kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Sjednicom je predsjedavala predsjednica OO DPS Kotor prof. dr Tatjana Stanovčić, a u ime Predsjedništva DPS Crne Gore prisustvovao je gospodin Branko Čavor. Na sjednici su usvojene i smjernice za budući rad kotorskog DPS-a kao partije sa najvećim povjerenjem sugrađana. DPS, iako opoziciona biće i dalje konstruktivna partija, što je i dokazala radom i ponašanjem nakon posljednjih izbora.

Takođe, na sjednici je naglašeno zadovoljstvo činjenicom da sporadični istupi pojedinaca tokom slavlja povodom uspostavljanja nove vlasti, isticanje zastava druge države uz neartikulisano urlanje neprikladnih pjesama, nijesu izazvali veliku pažnju sugrađana niti su uspjeli da ugroze multietnički sklad koji je zaštitni znak grada Kotora.

Kotorski DPS izražava zabrinutost velikim brojem slučajeva zaraze virusom COVID 19 u gradu, i tim povodom poziva sve sugrađane da se pridržavaju mjera i na taj način daju doprinos u zaustavljanju širenja pandemije, ali i u oporavku ekonomske situacije u gradu.

Opštinski odbor DPS Kotor

Podijeli na: