Politika

08.04.2022
632

SAOPŠTENJE KOTORSKOG ODBORA DEMOKRATSKOG FRONTA

Gospodine Jokiću, kratko ćemo se osvrnuti na vaše poslednje saopštenje koje je, kao i sva prethodna, puno neistina i nevještih pokušaja da sebe prikažete u svijetlu velikog predsjednika, a DF kao opstrukciju vaših “genijalnih” ideja.

Da bi vam uvaženi sugrađani vjerovali, trebali ste prihvatiti ponuđeni duel na talasima Radio Kotora, pa tu iznijeti sve što imate. Da se podsjetimo, vi ste predsjednik opštine, dostupna vam je sva dokumentacija, pa što niste iskoristili priliku da nas politički ogolite? Znamo mi dobro zašto niste, mnogo je lakše sjedati u kabinetu i uz pomoć vaših posilnih smišljati najpodlije neistine.

Vaš potpredsjednik, Špiro Vulović, je imao bar toliko hrabrosti da odgovori redakciji Radio Kotora da neće prihvatiti učešće u emisiji. Vi ste pak ostali nijemi. Niti smijete prihvatiti, jer bi u tom slučaju sve vaše neistine bile otkrivene, a ne smijete ni odbiti, jer ćete tako pokazati svima da niste u pravu. Izabrali ste jedino što vam je preostalo, ćutanje i pisanje, jer papir trpi sve, a riječi dok se gledamo oči u oči treba mudro izbjegavati.

Zahvaljujemo se redakciji Radio Kotora koja je, na naš predlog, pokušala organizovati ovaj duel.

Podijeli na: