Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

10.08.2021
737

REAGOVANjE PREDSJEDNICE SO KOTOR MAJE MRŠULJE NA SAOPŠTENJE KOTORSKOG DF-a OD 10.08.2021.

Onima koji su medijima dostavili današnje saopštenje a nisu se ni potpisali imenom i prezimenom, kako to nalaže elementarna pismenost, već se kriju iza naziva kolektivnog političkog subjekta, imam obavezu i odgovornost podsjetiti ih na 30.avgust 2020.g., i na ono što su građani Kotora i Crne Gore ostvarili, na veliku narodnu pobjedu i na istorijski momenat!

Na to, da su građani Kotora, svojim glasom jasno poručili da žele promjene, da žele razvoj i napredak svog grada, da žele donošenje odluka koje ćemo, kao njihovi predstavnici  realizovati u njihovu korist i u interesu Kotora.

Građani nisu željeli politička nadgornjavanja niti sve ovo što se može pročitati u medijima prethodnih dana.

Neodržavanje sjednice Skupštine opštine Kotor te odlaganje iste dva puta, zbog nedostatka kvoruma a iz razloga nedolaska dva odbornika DF-a na sjednicu bez ijednog valjanog razloga za takvo postupanje, predstavlja klasičnu blokadu Skupštine i donošenja seta važnih odluka za grad, iz samo vama znanih razloga!

Podsjećanja, radi javnosti, znali ste i obaviješteni bili o svakoj tački dnevnog reda  sjednice, koje vas, uistinu, nisu ni zainteresovale previše, a vezano za koje niste imali prigovor. Sigurna da se sjećate ovoga. Nedolazak na radna tijela Skupštine, odlaganje te nesazivanje istih, nedolazak na Kolegijum te nedolazak na sjednicu Skupštine, predstavlja vaš odnos prema građanima i izraz vaše brige za odluke koje se donose za grad!

Za jeftine političke insinuacije upućene na moju adresu, mogu samo zaključiti da vam je riječ „nalog“ veoma poznata jer po istoj postupate, ne valja samo što vam taj nalog stiže iz nekog drugog grada, ne od građana Kotora, a da je moj jedini nalog doprinos boljitku i razvoju Kotora.

Pozivam vas da ne preuzimate preteško breme na sebe već da radimo ono zašto su nam građani Kotora dali povjerenje! 

S poštovanjem,

Predsjednica Skupštine, Maja Mršulja 

Podijeli na: