Politika

06.04.2022
285

REAGOVANJE DEMOKRATA NA SAOPŠTENJE DPS-A (od 05.04.2022.)

Prenosimo saopštenje odnosno reagovanje Demokratske Crne Gore na saopštenje Demokratske partije socijalista objavljeno 5. aprila.  

Hajde da pokušamo da slijedimo logiku DPS-a: ako su odbornici koji su došli na sjednicu Skupštine opštine Kotor i glasali za usvajanje budžeta opštine korumpirani odbornici, onda su svi poslanici DPS-a koji su glasali za predloge zakona Vlade Crne Gore korupirani od strane Vlade. Međutim, svak zna da je logiku DPS-a teško pratiti jer ista jednostavno ne postoji.

Umjesto logike i političkih principa, postoji isključivo politički sebična nedosljednost. Zato danas partija koja je kupila Džakovića, Draga Đurovića, SNP, GP URA, koja se decenijama bavi krađom izbora i prekrajanjem izborne volje sada pokušava optužiti svoje odbornike da su korumpirani, samo zato što su u interesu svog grada glasali za budžet opštine.

Razumijemo da onaj ko se toliko vremena bavi političkim manipulacijama u svakom drugom vidi samo manipulanta. Ali je činjenica da ovo ne rade partije, ovo rade samo organizacije pune diktatora koje niti mogu, niti žele da shvate šta je to opšti interes. 

(press centar Demokrata)

 

Podijeli na: