Politika

11.09.2020
785

OO DPS KOTOR: BEZ OBZIRA NA POLOŽAJ U LOKALNOJ VLASTI, VISOKO POVJERENJE GRAĐANA ĆEMO OPRAVDATI

Sinoć je održana sjednica Opštinskog odbora DPS Kotor, kojom je predsjedavala Tatjana Stanovčić, dok je u ime Predsjedništva partije, sjednici prisustvovao Branko Čavor.

Na sjednici su analizirani rezultati proteklih lokalnih i parlamentarnih izbora. Demokratska partija socijalista u Kotoru i u ovom izbornom ciklusu bilježi tendenciju rasta: osvojila je 11% više glasova na lokalnim a 8% više glasova na parlamentarnim izborima, u odnosu na prethodni izborni ciklus. Demokratska partija socijalista je najjača partija na lokalnim nivou u našoj opštini, ali i na nivou cijele Crne Gore. Rast podrške građana Kotora, potvrda je da su rezultati rada naše partije prepoznati. Bez obzira koju ulogu Demokratska partija socijalista bude imala na kotorskoj političkoj sceni, povjerenje koje smo dobili od građana svakako ćemo na najbolji način opravdati.

OO DPS Kotor će kroz svoje predstavnike u lokalnom Parlamentu nastaviti da se zalaže za okončanje značajnih započetih projekata, koji su inicirani nakon što smo sa koalicionim partnerima preuzeli lokalnu vlast prije godinu dana. Svi ti projekti za kratak vremenski period značajno su uticali na dinamiku razvoja opštine.

Prisutni članovi Opštinskog odbora Kotor iskazali su jednoglasnu podršku rukovodstvu partije, prvenstveno predsjedniku Đukanoviću u daljoj afirmaciji i odbrani važnih dostignuća savremene Crne Gore-građanskog društva, multikonfesionalnosti, multikulturalnosti, nezavisnosti i evropskog puta Crne Gore.

 

Opštinski odbor DPS Kotor

Podijeli na: