Politika

03.09.2020
581

MIR JE NAŠA NACIJA: VELJOVIĆEVO ĆUTANJE POTVRĐUJE SUMNJE SVIH GRAĐANA CRNE GORE

Saopštenje liste Mir je naša nacija:

"Sinoć smo, zajedno sa građanima Pljevalja, uspjeli da sačuvamo svetinje od DPS provokatora koji teško podnose demokratske promjene.

Međutim, dok smo bili pred svetinjama i drugim vjerskim objektima Islamske zajednice, provokatori su krenuli na privatne objekte naše braće Muslimana.

Pošto se provokatori ne ustručavaju da napadaju i imovinu pojedinaca, moraćemo da čuvamo čitav grad i svakog čovjeka u njemu islamske vjeroispovijesti od Veljovića koji još prstom nije mrdnuo povodom svih ovih događaja.

Gdje su kamere, Veljoviću, u gradu u kojem se podižu tenzije? Zar Pljevlja nisu morala biti premrežena njima već od prvih incidenata? Imate li osumnjičene? Gdje su državni organi u Pljevljima?

Da li ste svjesni da vaše ćutanje potvrđuje sumnje svih građana Crne Gore da upravo vi sve ovo radite?

Napadima na našu braću Muslimane nakon napada na pravoslavne objekte samo uvećavate vlastitu sramotu u posljednjim trenucima kada imate priliku da učinite i nešto dobro po naše društvo po čemu bismo zapamtili i Vas i Vašu Upravu policije.

Ovako, jedini trag koji ostaje iza vaše vlasti je onaj od sprejeva kojima ste ispisivali mrziteljske grafite. No, i to ćemo okrečiti i ukloniti".

 

Podijeli na: