Politika

06.12.2020
550

LP: KAKVE ĆE TO BITI MJERE NOVE VLADE KADA IH SAMA VEĆ KRŠI I RUGA SE GRAĐANIMA?

Vlada Zdravka Krivokapića najavila je da će sljedeće sedmice predložiti nove epidemiološke mjere zbog loše situacije sa Covid19 virusom, a mi se pitamo kakve će to mjere nove Vlade biti kada ih oni već prvog dana mandata drsko i očevidno krše?

Proslavljajući svoje ustoličenje u nove fotelje, premijer i njegovi ministri, organizovali su okupljanje u ugostiteljskom objektu u kojem su otvoreno kršili zabrane i njih mnogo više od propisanih četvoro, bez ikakve distance i razdvajanja, sjedi za jednim stolom i bezbrižno se ruga građanima i ugostiteljima koji već dugo vremena trpe posljedice ali poštuju mjere kako bi zaštiti zdravlje svih ljudi u Crnoj Gori. Da stvar bude još gora ovo nije prvi put da najviši funkcioneri nove vlasti otvoreno krše mjere dok istovrmemeno, licemjerno, pozivaju građane da ih poštuju.

Ako se takvo ponašanje ne toleriše nijednom ugostitelju, nijednom građaninu Crne Gore već za to svi nose teške sankcije, nije jasno kako se to može tolerisati novoj Vladi i kakva se poruka šalje javnosti? Poruka da zakon nije jednak za sve i da su oni već iznad zakona ili da su važniji njihovi životi nego životi svih drugih građana?

 

(PR služba LPCG)

Podijeli na: