Politika

28.06.2020
347

KONSTITUISAN SAVJET OPŠTINSKOG ODBORA OO DPS KOTOR

Na jučerašnjoj sjednici Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Kotor kojima je predsjedavala predsjednica prof. dr Tatjana Stanovčić, uz prisustvo koordinatora ispred Predsjedništva Branka Čavora razmatrana je realizacija izbornog programa kao i preduzete aktivnosti u susret predstojećim izborima.

Na sjednici Opštinskog odbora konstituisan je Savjet opštinskog odbora DPS Kotor, koji će imati značajnu ulogu u budućim partijskim aktivnostima. Takođe, Opštinski odbor je upoznat sa dokumentima i procedurama za predstojeće lokalne i parlamentarne izbore.

Razmatranjem rada lokalne uprave u prethodnim mjesecima, istaknuta je činjenica da se vidno poboljšavaju  uslovi za  život u gradu, realizovan je veliki broj projekata za kratko vrijeme, što predstavlja samo uvertiru za još intezivnija ulaganja nakon ubjedljive pobjede na predstojećim izborima u Kotoru.

Opštinski odbor osudio je nasilničko ponašanje pojedinih opozicionih partija, njihovih funkcionera i aktivista širom Crne Gore, i izražava veliku zahvalnost našim sugrađanima što se nisu odazvali i što nisu dozvolili da se scene nasilja i primitivizma dogode i u Kotoru.

Pred nama je još jedna izvjesna izborna pobjeda, jer Demokratska partija socijalista ima viziju, cilj, jedinstvo i kvalifikovane ljude da i u ovim teškim vremenima za cijeli svijet vodi državu i grad Kotor sljedećih četiri godine.

 

Opštinski odbor DPS Kotor

Podijeli na: