Politika

01.08.2020
498

DPS PREDALA ODBORNIČKU LISTU

Saopštenje OO DPS:

"Demokratska partija socijalista Kotor predala je danas Opštinskoj izbornoj komisiji odborničku listu „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“, sa 2000 potpisa podrške građana, za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 30. avgusta. Nosilac liste je aktuelni predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović, a na listi je još 32 kandidata za odbornike u Skupštini Opštine Kotor.

Nosilac liste „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“ Željko Aprcović je, nakon predaje liste, kazao da broj potpisa podrške DPS-u jasno govori na koji način su se Kotorani odnijeli prema već početoj predizbornoj kampanji Demokratske partije socijalista.

„Želim da istaknem da će ova kampanja biti jako izazovna, sa aspekta da svi politički akteri koji budu učestvovali u njoj treba da se prilagode jednom novom trenutku i novom izazovu, zvanom epidemija COVID19. To će nam dati mogućnost da naše programske zadatke i programske ciljeve saopštimo građanima u neposrednom kontaktu, bez velikih tribina i velikih okupljanja“, kazao je Aprcović i naglasio da je lista „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“ inovirana u obimu od 80 odsto u odnosu na raniji sastav. 

„Lista kandidata za članove Skupštine Opštine Kotor DPS-a predstavlja lijepi balans između iskustva i mladosti, sa željom da pokažemo i prikažemo našim sugrađanima mlade, inventivne, energične, pametne ljude, koji će sjutra voditi naš grad. Želio bih da istaknem da ono što jesu izazovi trenutka u kojem živimo, jeste odgovor DPS-a da u prvom redu vodimo računa o zdravlju i životu svih građana Crne Gore, a onda da donosimo planove za oporavak, kako ekonomski, tako i socijalni. DPS u Kotoru je ponudila najbolji program, jer Kotor ne treba da vode oni koji ne priznaju državu Crnu Goru, ne treba da ga vode oni koji ne žele da komuniciraju sa Vladom Crne Gore. Siguran sam da će naši sugrađani prepoznati kvalitet programa DPS, kako na lokalnom nivou, tako i na državnom nivou i da će dominantno dati podršku DPS da u narednom periodu odlučno i hrabro vodi našu državu Crnu Goru ka evropskim integracijama“, zaključio je Aprcović. 

Odbornička lista „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović:

 1. Željko Aprcović
 2. Prof.Dr Tatjana Stanovčić
 3. Željko Avramović
 4. Vuk Banićević
 5. Ilija Mlinarević
 6. dr Davor Kumburović
 7. mr Nađa Radulović
 8. dipl. ing. Zoran Mrdak
 9. dipl.ing. Špiro Čučković
 10. Danilo Adžić
 11. Dejan Ognjanović
 12. mr Snežana Stevović Janković
 13. dr Mladen Donković
 14. Doctent Dr Nikola Konjević
 15. Damir Drašković
 16. Milica Ljutić
 17. dipl.prav. Vladan Pejović
 18. Vasilije Jakšić
 19. Biserka Milić
 20. dipl.prav. Marijana Nikolić
 21. Blažo Kustudić
 22. Eduard Kovačić
 23. Dr Jelena Stjepčević
 24. mr Ivana Krivokapić Mišković
 25. mr Tamara Samardžić
 26. Boris Kustudić
 27. Marsela Mirošević
 28. Neđeljko Matković
 29. mr Andrea Todorović
 30. Krešimir Petrović
 31. Ana Kašćelan
 32. dipl.ing. Milan Matković
 33. Christiana Rita Presuto"
 
Predaja izborne liste „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“: https://youtu.be/stxDfO-CGxs
 
Izjava Željka Aprcovića, nosioca liste  „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“: https://youtu.be/EtTVY67ojjM
Podijeli na: