Politika

04.05.2022
290

DPS KOTOR: POLITIČKA KORUPCIJA U KOTORU SADA I NEDVOSMISLENO

Prenosimo saopštenje Kluba odbornika Demokratske partije socijalista Kotor koje je pristiglo u našu redakciju.

Klub odbornika DPS Kotor nije učestvovao u radu današnje sjednice lokalnog parlamenta. Prije izglasavanja Dnevnog reda iznijeli smo svoj jasan politički stav da ne želimo da dajemo legitimitet političkim ucjenama i kupoprodaji odborničkih madata.

Na djelu su dupli aršini aktera lokalne vlasti, naročito Demokrata kojima je ,,izborna volja građana” promjenjivi pojam, shodno potrebi i shodno trenutnom interesu.

Nakon naprasnog ,,slobodarskoga” čina tri bivša odbornika DPS-a, svima je jasno da jedino što su odblokirali je nerad opštinskih institucija i mobing koji radnici trpe zbog bahatog i zlonamjernog ponašanja direktora javnih preduzeća i ustanova.

Da se radi o političkoj korupciji svjedoči i činjenica da su isti ti odbjegli odbornici glasali za Izvještaj o radu predsjednika Opštine Kotor Vladimira Jokića kojem su se do juče politički protivili, a već danas bez polemisanja usvajaju njegov izvještaj kako im je i naređeno. Vrlo brzo će doći naredni izbori kada će svi oni morati da objasne koji su to podvizi u posljednjih godinu i po postignuti vrijedni da se ovakva vlast u Kotoru održi u životu. Naš grad je još jednom zarobljen od strane diletanata i demagoga.

Ovom prilikom još jednom pozivamo odbjegle odbornike Milicu Ljutić, Dejana Ognjanovića i Mladena Donkovića da vrate svoje mandate partiji koja im je ukazala povjerenje prije godinu i osam mjeseci.

DPS Kotor do daljeg neće prisustvovati sjednicama kotorskog parlamenta, ali ćemo biti aktivni učesnici u obaranju ove i ovakve vlasti koje uskoro slijedi.

(Klub odbornika DPS Kotor) 

Podijeli na: