Politika

24.03.2020
87

ABAZOVIĆ I SVI FUNKCIONERI URA DONIRALI SVOJE ZARADE NKT

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, shodno ranijoj najavi, doniraće svoju mjesečnu poslaničku zaradu Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolestu u cilju sprečavanja šteta nastalih zbog pandemije koronavirusa, saopštili su danas iz ove stranke.

Oni podsjećaju i da su svi ostali funkcioneri Građanskog pokreta URA donirali svoje zarade i takvim činom iskazali solidarnost sa situacijom u kojem se našla Crna Gora i njeni građani, kao i mnoge druge zemlje svijeta i Evrope.

“U ovakvim trenucima sopstvenim primjerom htjeli smo da iskažemo solidarnost prema građanima Crne Gore i prema onima koji su na prvoj liniji odbrane od ovog virusa ali i svih onih kojima ovakva situacija stvara mnogo poteškoća u egzistencijalnom smislu. Pozvali smo i sve svoje kolege na isti čin kako bi ovu situaciju svi prebrodili sa najmanje posljedica i šteta”, navode iz ove partije.

Dodaju da će u narednim danima pronalaziti i predlagati rješenja kako bi se građanima u ovakvoj situaciji maksimalno pomoglo i kako bi se sredstva države pravovremeno i solidarno rasporedila na sve one kojima su najpotrebnija.

Podijeli na: