Kultura

27.10.2020
920

KONKURS ZA IZLOŽBU KOTORSKI LIKOVNI UMJETNICI

Gradska galerija Kotor i ove godine, povodom Dana Opštine Kotor, priprema tradicionalnu godišnju izložbu likovnog stvaralaštva u Kotoru, pod nazivom KOTORSKI LIKOVNI UMJETNICI 2020.

Pravo učešća na izložbi imaju svi likovni i primijenjeni umjetnici koji su rođeni u Kotoru ili žive i stvaraju na teritoriji opštine Kotor, a koji su diplomirali na akademijama likovnih ili primjenjenih umjetnosti.

Svi likovni i primjenjeni umjetnici zainteresovani za učešće na ovoj izložbi, a koji zadovoljavaju postavljene kriterijume, treba da donesu 2 do 3  rada u Gradsku galeriju Kotor, najkasnije do 12. novembra ove godine, svakog radnog dana od 8 do 14 sati.

Fotografije radova sa kataloškim podacima, kao i kratku biografiju, treba poslati na adresu gradskagalerijakotor@t-com.me.

Tročlani stručni žiri zasijedaće 13. novembra, napraviti selekciju radova za izložbu i donijeti odluku o dodjeljivanju ,,Nagrade za najbolji likovni rad nastao u Kotoru u 2020. godini'', te stoga radovi koji budu predati nakon 12. novembra ne mogu i neće biti prihvaćeni.
 

Podijeli na: