Kultura

23.12.2019
331

KONCERTI PROFESORA I UČENIKA MUZIČKE U SUSRET NOVOJ GODINI

Uoči predstojećih praznika profesori i učenici Škole za osnovno i srednje muzičko obrazovanje (ŠOSMO) “Vida Matjan” pripremili su zanimljive koncerte koji će se održati u toku sljedeće sedmice. 

Večeras - 23.12./ponedeljak/ 2019.godine, u  koncertnoj dvorani (crkva Sv. Duha) sa početkom u 18 h održaće se po prvi put kao zajednički projekat obje škole, NOVOGODIŠNJI KONCERT ŠOSMO „Vida Matjan i JU Gimnazija Kotor.

Predstaviće se učenici na raznim instrumentima, kao i združeni hor obje škole i orekestar. Dirigenti profesori  Mihajlo Lazarević i Mileva Krivokapić.  

26.12./četvrtak/ 2109. godine , u 17h u koncertnoj dvorani (crkva Sv. Duha), održaće se Novogodišnji koncert učenika područnih odjeljenja Muzičke škole iz Risna, Radanovića i Lastve grbaljske.

 27.12./petak/ u 18h u  koncertnoj dvorani (crkva Sv.Duha) u okviru programa Turističke organizacije Kotor-OD BOŽIĆA DO BOŽIĆA, održaće se Božićni koncert učenika. Nastupiće hor osnovne muzičke škole, kojim diriguje prof. Dušica Ćetković i duvački orkestar pod vođstvom prof. Andree Živković.

Podijeli na: