Ekonomija

11.05.2022
372

PROMOCIJA TURISTIČKE PONUDE U OHRIDU

U okviru roadshow kampanje Nacionalne turističke organizacije, u Ohridu je nedavno predstavljena turistička ponuda Crne Gore gdje su učešće uzele i lokalne turističke organizacije iz Kotora, Budve, Tivta, Herceg Novog i drugih gradova.

“Prezentacija i promocija naše turističke ponude privukla je veliku pažnju posjetilaca i medija, a na trgu su nam se prodružili i predstavnici gradske uprave Ohrida na čelu sa gradonačelnikom, Kirilom Pecakovim. Tom prilikom gradonačelniku Ohrida su uručeni prigodni pokloni u ime grada i predsjednika Vladimira Jokića.

Kotor i Ohrid su prijateljski gradovi koji imaju puno toga zajedničkog i oba grada su dio kulturno istorijske i prirodne baštine pod zaštitom Unesco-a.

Tokom prezentacije u Ohridu turističke organizacije Kotora i Tivta su predstavili i bokešku kuhinju kroz tradicionalne kolače.

Takođe, tokom prezentacije organizovana je nagradna igra i tom prilikom je hotel “Marija” dodijelio vikend aranžman za dvije osobe” – navodi se u saopštenju Turističke organizacije Kotor.

 

Podijeli na: