Ekonomija

11.10.2021
166

GLASAJTE - PROMOTIVNI SPOT NTO CRNE GORE U TRCI ZA NAJBOLJI TURISTIČKI FILM NA SVIJETU

Promotivni destinacijski TV spot Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, U društvu prirode nominovan je na on-line festivalu CIFFT - People's Choice Award u kategoriji Najbolji turistički film na svijetu.

Festival je dio Međunarodnog komiteta turističkih filmskih festivala - CIFFT, koji čini 14 festivala turističkog filma, a koji podržavaju Svjetska turistička organizacija - UNWTO i Evropska komisija za putovanja - ETC. Tokom poslednje 33 godine, CIFFT nagrađuje najbolji audio-vizuelni sadržaj iz turističke industrije, pozicionirajući se kao najprestižnije takmičenje posvećeno promotivnim turističkim video zapisima širom svijeta.

Glasanje za najbolji turistički film na svijetu trajaće do 25. oktobra.

Pozivamo vas da podržite Crnu Goru i destinacijski film U društvu prirode, i svojim glasom date doprinos da naša zemlja bude dobitnik još jedne prestižne nagrade kada je u pitanju oblast audio vizuelnog sadržaja iz turističke industrije.

Link za glasanje je:https://www.cifft.com/film/nature-me/

Podsjećamo, TV spot U društvu prirode, ove godine osvojio je dvije međunarodne nagrade, i to prvu nagradu na Međunarodnom festivalu turističkog filma The Golden City Gate  u Berlinu i srebrnu nagradu na III Međunarodnom festivalu turističkog filma u Africi ITTFA.

 PR služba Nacionalne turističke organizacije Crne Gore

Podijeli na: