Društvo

30.10.2020
383

OPŠTINA KOTOR DONIRALA BOLNICI CTG APARAT ZA PRAĆENJE TRUDNOĆE

Saopštenje Opštine Kotor koje je jutros pristiglo u našu redakciju prenosimo u cjelini.

“JZU Opšta bolnica Kotor ima izuzetnu saradnju sa Opštinom Kotor na čelu sa predsjednikom Željkom Aprcovićem koji je prepoznao potrebe Ginekološko-akušerskog odjeljenja za nabavkom savremene medicinske opreme.

Predsjednik Aprcović je u više navrata istakao važnost participiranja lokalne uprave u pomoći ovoj ustanovi, te je sa svojim timom uspio da obezbijedi novčana sredstva i realizuje nabavku CTG aparata za praćenje trudnoće koji će u velikoj mjeri podići nivo pružanja zdravstvenih usluga pacijentkinjama iz Kotora, Tivta, Herceg Novog i dijela Budve.

CTG aparat AVALON FM20 je aparat savremene medicinske tehnologije koji će, na zadovoljstvo ljekara Ginekološko – akušerskog odjeljenja omogućiti kvalitetniju uslugu pacijentkinjama.

 “Kolektiv JZU Opšta bolnica Kotor se zahvaljuje Opštini Kotor, gradonačelniku Željku Aprcoviću i njegovim saradnicima koji su, u trenutku kada zdravstvu zaista treba pomoći našli načina i uložili maksimalan napor kako bi obezbijedili bolje

uslove budućim majkama, a njihovim mališanima sigurniji dolazak na svijet”, kazao je direktor Opšte bolnice Kotor Davor Kumburović.

Ukupna cijena za nabavku CTG aparata iznosi 4.840,00 eura sa PDV-om.

Podijeli na: