Društvo

14.01.2022
173

NVO NAŠA AKCIJA NASTAVLJA SA AKTIVNOSTIMA ZA MLADE

“Tradicionalno NVO Naša akcija je nakon kraće pauze za praznike započela novu 2022. godinu radionicom za strateško planiranje za rad NVO u 2022. godini, kao i sa postavljanjem ličnih ciljeva za mlade članove.

Takođe, tradicionalno za januar mjesec dio aktivnosti se preselio na teren, tj. na lokaciju Omladinskog edukativnog centra Muo u kojem su počeli pripremni radovi u bašti kao i u objektu. Radovi koji traju već nedelju dana, kratko je prekinula akcija sakupljanja žireva na koju smo se pridružili našim prijateljima iz Omladinskog tima Tivat, u cilju stvaranja rasadnika primorskog hrasta za opštine Tivat i Kotor.

Za ostatak januara planirane su i pješačke ture, posjete i edukacija o kulturnoj baštini Boke, akcije sadnje i čišćenja, kao i posjeta našim prijateljima i partnerima na sjeveru Crne Gore. Sve ove aktivnosti dio su programa "Priroda za psihičko i fizičko zdravlje mladih", kao i programa razvoja životnih vještina koju NVO Naša akcija realizuju kroz podršku European endowment for democracy.”

#NVONasaakcija #NGOOuraction #Europeanendowmentfordemocracy #EED

Podijeli na: