Društvo

27.01.2020
206

JAVNI POZIV – UNAPRIJEĐENJE KVALITETA ŽIVOTA LGBTI OSOBA

JAVNI POZIV za predlaganje članova/ica Radne grupe za izradu Nacrta Lokalnog akcionog plana za unaprjeđenje kvaliteta života LGBTI osoba 2020-2021

Pozivaju se ustanove i druga pravna lica iz oblasti obrazovanja, zapošljavanja, zdravstva, kulture, informisanja, sporta, unutrašnje bezbjednosti, nevladinih organizacija i udruženja koja se bave pitanjima LGBTI zajednice sa sjedištem u Kotoru, da predlože kandidate/kinje za članove/ice radne grupe koja će izraditi Nacrt Lokalnog akcionog plana za unaprjeđenje kvaliteta života LGBTI osoba 2020-2021.

Zadatak radne grupe je da pri izradi Nacrta Lokalnog akcionog plana za unaprjeđenje kvaliteta života LGBTI osoba 2020-2021 uradi analizu postojećeg stanja, evidentira probleme i prisutne slabosti, identifikuje strateške ciljeve i utvrdi program aktivnosti.

Na osnovu prispjelih prijava, Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor će izvršiti izbor kandidata/kinja koji će biti imenovani u radnu grupu i objaviti na sajtu Opštine Kotor (www.kotor.me).

Prijave se podnose od 17.januara do 27. januara 2020. godine do 14 sati, na adresu: Opština Kotor, Građanski biro sa naznakom „Za Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti“ ili na mail: madalena.martinovic@kotor.me.

Prijava treba da sadrži ime i prezime kandidata/kinje opis dosadašnjih aktivnosti u radu sa LGBTI zajednicom, potom poslove koje kandidat/kinja obavlja u ustanovi koja predlaže i kontakt telefon.

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti svakog radnog dana u Sekretarijatu za kulturu, sport i društvene djelatnosti od 7 do 15h na tel. 032 325 874. (Sekretarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti)

Podijeli na: