Društvo

04.08.2022
1093

AKCIJA PONTA – OBAVJEŠTENJA NA POTEZU KOSTANJICA – RISAN – PERAST- ORAHOVAC

Predstavnici Komunalne policije i Službe za inspekcijske poslove, u okviru uvođenja reda u oblast slobodnog pristupa pontama, svakodnevno obilaze teren i obavljaju kontrole, a sa obavjestenjima prekjuče su krenuli od Kostanjice do Risna, Perasta i Orahovca.

“Generalno, tamo je dobro stanje, osim na par mjesta. Vjerovatno su ljudi upoznati sa akcijom koja traje preko mjesec dana.

Patrole na terenu su stalne. Obilazi se područje opštine do kraja ljetne sezone, a svi postupci su u skladu sa zakonom.

Imamo par "problematičnih" lokacija koje smo više puta kažnjavali prekršajnim nalozima od 500 EUR, a ukoliko bude potrebno, počionioci će i dalje biti prekršajno procesuirani.

Ono što mogu reći je da je akcija generalno veoma uspješna i da će se nastaviti i u narednim sezonama”, kazao je za Radio Kotor potpresjednik opštine Kotor Siniša Kovačević, zadužen za komunalni red i šef grupe za komunalni red u Opštini Kotor.

U galeriji su i fotografije imenovane kao: 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 i 15. 

Na njima možete vidjeti današnje stanje na pomenutim prostorima u Kostanjici, nakon obavještenja.

Podsjetimo, u okviru uvođenja reda u oblast slobodnog pristupa pontama građanima i građankama su dostupni telefoni Službe za inspekcijske poslove (067023909) i Komunalne policije Opštine Kotor (067465101).

(Foto – Opština Kotor)

Predrag Nikolić

Podijeli na: