www.radiokotor.com

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • red color
  • green color
JA slide show
 
ZETA SLAVILA U RADANOVIĆIMA
Autor Radio Kotor   
22.04.2014
fudbal_gol.jpg
U 29.kolu Omladinske fudbalske lige Grbalj je u Radanovićima poražen od Zete 2-1.
Strijelac za tim Iva Donkovića bio je Morović, a za goste iz Golubovaca Lopičić i Popović.
Grbalj je nakon ovog kola peti na tabeli sa 56 bodova.
Vodi Sutjeska sa 67.
U narednom kolu Grbalj gostuje Dečiću.
 
USPJESI KK GRBALJ
Autor Radio Kotor   
22.04.2014
kosarka_grbalj_z_14.jpg
U posljednjem kolu ligaškog dijela takmičenja u kategoriji juniorki Grbalj je pobjedio Lovćen službenim rezultatom 2 - 0.
Ekipa Lovćena se nije pojavila u zakazanom terminu, tako da je utakmica registrovana službenim rezultatom.
Juniorke Grblja nalaze se na drugom mjestu na tabeli sa istim brojem bodova kao i ekipa Lovćena, dok je na čelu tabele Budućnost iz Podgorice.
Pionirke Grblja su se plasirale u polufinale prvenstva i igraju sa Jedinstvom iz Bijelog Polja za plasman među četiri najbolje ekipe u zemlji .
Mlađe pionirke se nalaze na drugom mjestu na tabeli i plasirale su se na završni finalni turnir, gdje će se sa ekipama Jadrana iz Ulcinja i BKM- a iz Podgorice boriti za titulu prvaka države.
 
KATARO IZGUBIO U BUDVI
Autor Radio Kotor   
22.04.2014
futsal_24.jpg
U 14.kolu Futsal lige Crne Gore kotorska ekipa Kataro je u Budvi poražena od Cezara 5-2.
 
SERVISNE INFORMACIJE
Autor Radio Kotor   
22.04.2014
servisne_informacije_fotografija.jpg
Obavještenje iz Vodovoda
Zbog kvara na mreži bez vode će do 11 sati biti potrošači na potezu od autobuske stanice do zgrade Livnice na Peluzici.
Škole
U toku je upis djece u Osnovnu školu „Njegoš“. Testiranje i upis se obavljaju u kancelariji psihologa u prizemlju matične škole na Benovu svakog radnog dana od 9 do 12 sati.
U toku je upis djece u prvi razred Osnovne škole „Narodni heroj Savo Ilić“ u Dobroti. Obavlja se radnim danima od 9 do 12 sati u kancelariji pedagoga-psihologa i sekretara škole.
U Osnovnu školu „Ivo Visin” na Prčanju upis prvaka obavlja se radnim danima, takođe od 9 do 12 sati, u kancelariji sekretara škole do 30. aprila.
Letovi
Avioni “Montenegroerlajnsa” sa tivatskog aerodroma za Beograd polijeću u 8.15 i u 17.10, a avioni “Er Srbije” lete u 15.30 i u 19.30. Iz Beograda za Tivat “Montenegroerlajns” leti u terminima – 9.35 i 18.30, a avioni “Er Srbije” lete u 13.45 i u 17.55 – obavještavaju iz turističke agencije “Vizin travel”.
Kino
U sali kina „Boka“ večeras  i sjutra od 20 sati prikazuje se film „Vozač“. U glavnoj ulozi Rajan Gosling.
Dom zdravlja
U Domu zdravlja do 14 sati rade doktorke Maslovar, Radošević, Radović i Đonović, od 14 do 21 doktorke Vušurović i Krivokapić. U hitnoj službi do 19 sati dežurna je doktorka Matijević, od 19 do 7 sati ujutru doktorka Franović. U dječjem dispenzru do 14 sati u ambulantama su doktorke Mićunović i Čelebić, od 14 do 20 doktorka Mačić. U Domu zdravlja u industrijskoj zoni radi doktorka Popović, a u Risnu doktor Milić.
Vrijeme danas
Promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a tokom jutra ili prijepodneva još ponegdje kratkotrajno kiša. Vjetar slab do umjeren, na sjeveru na udare i pojačan, uglavnom južni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura vazduha do 24 stepena.
 
PRIRODA ZOVE U POMOĆ
Autor Radio Kotor   
21.04.2014
priroda_zove_u_pomoc_2014.jpg
Povodom 22.aprila - Dana planete Zemlje, doo “Boka Gard Security” Kotor, uzgajalište školjki “Školjke Boke” – Orahovac Kotor, u saradnji sa Institutom za biologiju mora, Gimnazijom Kotor te osnovnim školama “Narodni heroj Savo Ilić" i ”Njegoš i u okviru akcije PRIRODA ZOVE U POMOĆ, danas i sjutra organizuje nekoliko ekološko-edukativnih aktivnosti.
“To su: akcija čisćenja obale od mosta rijeke Ljute do uzgajališta Školjke Boke, podjela ekoloških brošura na vratima Starog grada i u pomenutim školama, edukativni čas na temu ekološki principi održivog razvoja u marikulturi, priprema i degustacija školjki kao zdrave organske hrane iz mora za sve učesnike akcije, a aktivnosti se realizuju danas i sjutra. Pozivamo sve koji to žele da se pridruže akciji” – kažu organizatori.
 
DVA MINUTA SAŠE DENDERA
Autor Radio Kotor   
21.04.2014
dva_minuta_radio_kotor_nova_slika_23.jpg
“Dva minuta” - naziv je nove rubrike Radio Kotora koja će biti na programu svakog ponedjeljka u 9.30 i 15 sati.
Kao prvi danas se sugrađanima obratio Aleksandar Dender.
Dragi moji Kotorani, dobar vam dan!
Po meni, ova serija emisija Radio Kotora mogla bi da nosi i podnaslov - O Kotoru za Kotorane, zato što o Kotoru, kao uostalom o gotovo svakom drugom gradu na svijetu, njegovi stanovnici manje znaju nego bilo koji prosječni turista koji ga za par sati obiđe.
Svi smo mi uglavnom Kotorani iz komunitadi  kotorske i svi uglavnom znamo što za nas znači grad Kotor ali, ipak, bih vas na trenutak podsjetio na ono što bi trebali biti što ponekad zaboravljamo - da budemo nastavljači naše tradicije, jer tradicija nije ništa drugo do produženje prošlosti do današnjih dana i predaja tog zavještanja budućim generacijama. I kad kažem da znamo što nam znači Kotor, ja bih vas, ipak, podsjetio.
Kotor je jedini grad u Crnoj Gori koji je, kroz 15 stoljeća - od VI stoljeća do danas, imao kontinuitet političkog, administrativnog, pomorskog, duhovnog, kulturnog, trgovačkog i zdravstvenog centra, ne samo područja svoje komune nego i Boke Kotorske i šire.
Detaljnije...
 
SVJEDOČENJA HIBAKUŠA
Autor Radio Kotor   
21.04.2014
hibakuse.jpg
Juče su u Kotor “Brodom mira”, u okviru projekta “Globalno putovanje za nuklearni slobodni svijet”, doputovali Hibakuše. Riječ je o ljudima koji su preživjeli eksplozije nuklearnih bombi bačenih prije 69 godina od strane SAD-a na Hirošimu i Nagasaki. O svojim stravičnim iskustvima, koja prenose po cijelom svijetu, Hibakuše su govorili i novinarima u kotorskoj Galeriji solidarnosti. Zabilježili smo dio ovih svojevrsnih opomena.
Hatori Mišiko je imala 16 godina kada je atomska bomba bačena na Hirošimu. U vrijeme rata radila je kao sestra u vojnom medicinskom odjeljenju. Od hipocentra bombardovanja bila je udaljena 3,5 km. Od siline eksplozije izgubila je svijest. Spasio je japanski vojnik koji je ubacio sklonište od avio-bombardovanja gdje je provela nekoliko dana bez vode i hrane. Nakon rata napustila je Hirošimu, ali se njene patnje nastavljaju zbog diskriminacije koju kao Hibakuša doživljava u japanskom društvu i zbog bolesti izazvanih radijacijom. Od 1985. Hatori Mišiko drži predavanja po školama o opasnostima nuklearnog ratovanja. Hibakuše su teško nalazile bračne drugove, a nerijetki su bili i razvodi kada bi se saznalo da su od onih koji su preživjeli atomsku bombu. I potomci ovih ljudi označeni su kao Hibakuše.

Detaljnije...
 
NA ZAHTJEV SLUŠALACA - DANAS U 10.30 REPRIZA RAZGOVORA
Autor Radio Kotor   
21.04.2014
anuska_zlokovic_sasa_dender.jpg
Povodom Uskrsa koji je ove godine ujedinio pravoslavce i katolike, gošća Radio Kotora u emisiji „Razgovori nedjeljom“ juče je bila Anuška Zloković, profesorka francuskog i latinskog jezika kotorske Gimnazije i nekadašnje Više pomorske škole u Kotoru, koja se u desetoj deceniji života sjećala kako se u Kotoru nekada živjelo i slavilo. Urednik i voditelj emisije Dušan Davidović. Na zahtjev naših slušalaca emisije će biti reprzirana danas  od 10.30 sati
Na ovoj slici Anuška Zloković (dolje, četvrta slijeva) na proslavi kod direktorke muzičke škole Vide Matjan (na slici stoje Marci Matjan, Olga Homen, Vjera Matković, Tonka Grgurević, Angelina Martinović, Danica Nemec, Slavica Vukčević, Ksenija Brinić, Anka Dabinović, u sredini Danica Ćirković, Vida Matjan, Nata Lončarević, Leca Radović, sjede Danica Moškov, Lina Mistović, Marica Banićević, Anuška Zloković, Sonja Đučić, Tonka Semerad). Redakcija Radio Kotora na fotografiji zahvaljuje našem sugrađaninu Aleksandru Denderu.  
 
SERVISNE INFORMACIJE
Autor Radio Kotor   
21.04.2014
servisne_informacije_fotografija.jpg
Dežurni telefoni tokom praznika
Dežurni telefon Javnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" i danas je 067 263 610, a broj telefona dežurnog radnika u trafostanici u Škaljarima je 322 911. 
Dežurni telefon Lokalnog javnog emitera Radio Kotor je 067 280 120. 
Škole
U toku je upis djece u Osnovnu školu „Njegoš“. Testiranje i upis se obavljaju u kancelariji psihologa u prizemlju matične škole na Benovu svakog radnog dana od 9 do 12 sati.
U toku je upis djece u prvi razred Osnovne škole „Narodni heroj Savo Ilić“ u Dobroti. Obavlja se radnim danima od 9 do 12 sati u kancelariji pedagoga-psihologa i sekretara škole.
U Osnovnu školu „Ivo Visin” na Prčanju upis prvaka obavlja se radnim danima, takođe od 9 do 12 sati, u kancelariji sekretara škole do 30. aprila.
Letovi
Avioni “Montenegroerlajnsa” sa tivatskog aerodroma za Beograd polijeću u 8.15 i u 17.10, a avion “Er Srbije” leti  u 15.30. Iz Beograda za Tivat “Montenegroerlajns” leti u terminima – 9.35 i 18.30, a avion “Er Srbije” polijeće u 13.45 – obavještavaju iz turističke agencije “Vizin travel”.
Kino
U sali kina „Boka“ večeras od 19, a sjutra i prekosjutra u 20 sati prikazuje se film „Vozač“. U glavnoj ulozi Rajan Gosling.
Dom zdravlja
U hitnoj službi do 19 sati dežurna je doktorka Franović, od 19 do 7 sati ujutru doktorka Jokmanović.
Vrijeme danas
Promjenljivo oblačno sa sunačnim intervalima ali i uslovima za mjestimično slabu kratkotrajnu kišu. Vjetar slab do umjeren, na sjeveru na udare i pojačan, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha do 22 stepena.
 
DANAS JE USKRS
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
uskrs11.jpg
Hrišćanski svijet danas slavi Uskrs, po predanju dan uskrsnuća Isusa Hrista.
Današnji datum proslave ujedinio je pravoslavne i katoličke vjernike.
Redakcija Radio Kotora svim sugrađanima koji slave čestita praznik uz želju za dobro zdravlje i praznovanje u miru i sreći. 
 
ČESTITKA GRADONAČELNICE KOTORA
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
maja_catovic.jpg
Povodom Uskrsa gradonačelnica Kotora Marija Ćatović vjernicima je uputila čestitku koju vam prenosimo u cjelosti. 
“Svim vjernicima hrišćanske vjeroispovijesti, u svoje lično i u ime Opštine Kotor, najsrdačnije čestitam najveći hrišćanski praznik Vaskrs odnosno Uskrs. Neka ovaj veliki praznik bude podsticaj za iskrenu brigu prema bližnjima, za afirmaciju temeljnih vrijednosti našeg života i zajedničkih napora da njegujemo mir i dostojanstvo ljudi, toleranciju i međusobno uvažavanje, solidarnost i razumijevanje. Atmosfera svjetlosti, ljubavi i topline ovog velikog praznika pomoći će nam da se spremnije suočimo sa svakodnevicom, da činimo dobro jedni drugima, pridržavajući se osnovnih hrišćanskih vrijednosti koje oplemenjuju naš život. Sa željom da praznične dane provedete u prijatnoj porodičnoj atmosferi, okruženi dragim ljudima, darujući i primajući ljubav, toleranciju i razumijevanje – još jednom vam svima od srca čestitam najveći hrišćanski praznik” – navodi se u čestitki gradonačelnice Ćatović.
 
ČESTITKA PREDSJEDNIKA SKUPŠTINE BUKILICE
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
nikola_bukilica.jpg
Građanima je Uskrs čestitao predsjednik Skupštine opštine Kotor Nikola Bukilica.
“U ime Skupštine opštine Kotor i svoje lično, sveštenstvu i  vjernicima pravoslavne i katoličke vjeroispovjesti srdačno čestitam najradosniji hrišćanski praznik – Uskrs. Izražavam želju da dani Uskrsa sve vjernike ispune ljubavlju i zajedništvom , a da mir i radost prazničnih dana podstaknu na međusobno poštovanje, razumijevanje i povjerenje. Uvjeren da će i ovi praznični dani proteći u zajedništvu koje generacije tradicionalno njeguju i razvijaju u našem gradu” – kaže se u čestitki predsjednika Skupštine opštine Kotor Nikole Bukilice.
 
BROD MIRA ZA USKRS U KOTORU
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
brod_mira_u_kotoru.jpg

“Istorijska zbivanja, ali i savremeni trenutak, nameću potrebu ujedinjenja u naporima za izgradnju svijeta oslobođenog od opasnosti nuklearnog naoružanja”, poručio je potpredsjednik Opštine Kotor Branko Nedović. Nedović je danas u Galeriji solidarnosti u Starom gradu pozdravio predstavnike japanskog “Broda mira” koji su u okviru projekta “Globalno putovanje za nuklearni slobodni svijet” doputovali u Kotor. Među putnicima je i šestoro Hibakuša - ljudi koji su preživjeli nuklearne bombe bačene prije 69 godina od strane SAD-a na Hirošimu i Nagasaki. „Smatram da je Brod mira pronašao pravu luku za pristanak jer je stigao u grad koji uz bogatu kulturno-istorijsku tradiciju baštini neprocjenjive vrijednosti međuljudskih odnosa, tolerncije i razumijevanja”, kazao je Nedović. On je istakao da je današnji susret još jedna prilika da se uputi apel za ukidanje atomskog naoružnja. „Iskreno se nadam da će ovaj susret u Kotoru, kao jednoj od 20 luka na putovanju Broda mira, doprinijeti da se realno ukaže na katastofalne posljedice nuklearnog naoružanja, te da uputimo zajednički apel o neophodnosti ukidanja te vrste naoružanja i globalnoj potebi da živimo u slobodnom svijetu, uključujući se u međunarodnu kampanju za mir”, naveo je Nedović. On je istakao i da je vrijeme da mlade generacije shvate i razumiju problem nuklearnog uticaja na budućnost, kao i da je zato važno da čuju svjedočanstva Hibakuša. Matična luka „Brod mira“ je u Japanu, a cilj njegovog krstarenja svijetom je promovisanje ljudskih prava, zaštita životne sredine i održivi razvoj. Hibakuše će brodom posjetiti 20 luka u 18 zemalja pružajući svoje svjedočenje i potencirajući poziv na ukidanje nuklearnog naoružanja. Organizator boravka u Kotoru je NVO Eko-centar “Delfin”, a projekat je podržala Opština Kotor. Gostima u Galeriji mira danas su se obratili i predsjednica Eko-centra „Delfin” Ljilja Radunović, direktor „Luke Kotor” Vasilije Kusovac i predstavnica JP „Morsko dobro” Jelena Jelušić.

 
BUDVA-PRIMORAC, JADRAN-KATARO
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
vaterpolo_10_13.jpg
U prvim polufinalnim utakmicama prvenstva Crne Gore u vaterpolu “Primorac” u srijedu 23.aprila od 19 sati gostuje “Budvi M-tel”, a “Kataro” će igrati sa “Jadranom” u Herceg Novom i to na Škveru istog dana od 17 sati.
Revanš susreti na programu su 26.aprila, a eventualne treće utakmice 30.aprila.
Finalna serija igrala bi se 8, 12, 15, 19. i 22.maja od 19 sati.
 
BJELOPOLJCI SLAVILI U KOTORU
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
fudbal_gol.jpg
U 26.kolu Druge lige Crne Gore fudbaleri “Bokelja” danas su poraženi u Kotoru od “Jedinstva” 1-0.
Ostali rezultati: “Jezero”-”Arsenal” 3-0, “Berane”-”Cetinje” 3-2 i “Bratstvo”-”Igalo” 1-1. Meč između “Zore” i “Koma” nije odigran jer je teren stadiona u Spužu bio prekrivren vodom, a za srijedu je odložen duel “Ibra” i “Zabjela”.
Bokelj” je prvi na tabeli sa 59 bodova, “Zora” je sa utakmicom manje druga sa 45, a bod manje ima trećeplasirano “Jezero”. Na četvrtom mjestu je “Arsenal” sa 42, a peto “Berane” ima 41. U narednom kolu 27. aprila “Bokelj” gostuje “Komu”, a još će igrati: “Jezero”-”Bratstvo”, “Arsenal”-”Berane”, “Cetinje”-”Zora”, “Jedinstvo”-”Ibar” i “Zabjelo”-”Igalo”.
 
ĐUKIĆ TREĆI PUT
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
sahh.jpg
Nikola Đukić je pobjednik šahovskog turnira Memorijal “Branko Vukmanović”, koji je danas odigran u multimedijalnoj sali Opštine Tivat.
To je treći uzastopni trijumf Đukića na ovom Memorijalu koji je iz 9 partija osvojio 7 poena.
Toliko bodova su sakupili i velemajstor Dejan Pikula iz Beograda, FIDE majstor Luka Drašković iz Bara i internacionalni majstor Marko Krivokapić iz Nikšića. Po 6,5 poena su osvojili Veljko Draganić, Miloš Perunović, Milan Vukić, Danilo Milanović i Milan Draško.
Najuspješniji veteran je Božidar Ivanović, a najuspješniji omladinac Aleksandar Tomić, dok je najbolje plasirana šahistkinja bila Tijana Blagojević. Najuspješniji predstavnik domaćina je predsjednik ŠK “Mimoza” Dragan Popadić.
Dodijeljene su i specijalne nagrade u nižim rejting kategorijama: od 2.100 do 2.200 najbolji je bio Nenad Karišik, a ispod 2.100 Bojan Prijović.
Na turniru je učestvovalo 75 igrača iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine, od čega 11 velemajstora i 7 internacionalnih majstora što čini četvrti po redu Memorijal najmasovnijim i najkvalitetnijim do sada.
Nagrade pobjednicima uručili su potpredsjednik Opštine Tivat Krsto Bošković, sekretar ŠK “Mimoza” Josip Staničić i predsjednik skupštine tivatskog kluba Mato Marović.
Zlatnik sa likom Branka Vukmanovića je sekretaru Staničiću uručila Tamara Vukmanović.
Tempo igre je bio 15 minuta po igraču, a sudili su Veselin Balšić i Lidija Blagojević.
 
NERADNI DANI ZBOG USKRSA
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
neradni_dani_praznici.jpg
Vjernici pravoslavne i rimokatoličke vjeroispovjesti imaju pravo na plaćeno odsustvo radi svetkovanja vjerskog praznika, nakon Velikog petka, još na drugi dan Uskrsa - sjutra, saopštilo je Ministarstvo rada i socijalnog staranja. 
Državni organi, organi lokalne samouprave, javne ustanove, javna preduzeća i drugi subjekti koji obavljaju djelatnosti od javnog interesa dužni su da u praznične dane obezbijede vršenje poslova čijim bi prekidom mogle nastupiti štetne posljedice po građane ili državu. 
 
ZA LJEPŠI USKRS STARIMA I BOLESNIMA
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
zene_risna_1.jpg
Povodom uskrsnjih praznika, Organizacija žena Risna i ove godine je organizovala akciju prikupljanja uskršnjih jaja i kolača za štićenike Doma starih “Grabovac” i pacijente risanske bolnice.
Po riječima predsjednice Anke Perović, pored aktivnih članica organizacije, ovoj akciji se priključio veliki broj građana koji su donijeli slavska šarena jaja, slatkiše, sokove i cigarete.  
 
VASKRŠNJA BOGOSLUŽENJA
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
vaskrs-1.jpg
Iz Srpske pravoslavne crkvene opštine kotorske obavještavaju o rasporedu bogosluženja Velike nedjelje i Vaskrsa u hramu Svetog Nikole u Starom gradu.
Danas, na na Vakrs u 5 sati je Vaskrsenje jutrenje, sat kasnije sveta liturgija, u 8 sati sveta liturgija (u crkvi Svetog Vasilija u Dobroti), u 10 sati druga služba božja, u 17 sati je pashalno večernje (u crkvi Svetog Petra Cetinjskog na Prčanju), a u 19 sati pashalno večernje. Na svim svečanim bogosluženjima pjevaće hor Srpskog pjevačkog društva „Jedinstvo“ iz Kotora.
 
BOGOSLUŽENJE TOKOM VELIKE SEDMICE
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
uskrs_12.jpg
Iz Biskupskog ordinarijata obavještavaju o liturgijskim slavljima Velike sedmice.
Danas na Uskrs sveta misa i blagoslov jela su u 6 sati. Svečana pontifikalna sveta misa je u 11 sati. U 18 sati je sveta misa u crkvi Svete Klare.
 
CPC - USKRŠNJA BOGOSLUŽENJA
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
uskrs202013.jpg
Crnogorska pravoslavna crkva Eparhija kotorsko-primorska obavještava vjernike o redosljedu vaskršnjih bogosluženja u crkvi Svetog Petra Cetinjskog Čudotvorca u Kotoru -  danas na Vaskrs u 7 sati je polaganje plaštanice u grob gospodnji, a u 8 sati sveta vaskršnja liturgija.
 
HET TRIK MUGOŠE U RADANOVIĆIMA
Autor Radio Kotor   
19.04.2014
grbalj-mladost_april_2013.jpg
Golovima Stefana Mugoše u 24, 31. i 64. minutu "Mladost" je danas u Radanovićima savladala "Grbalj" 3-1, u meču 27. kola "Telekom" Prve crnogorske lige.
Jedini pogodak za tim Aleksandra Nedovića postigao je Glavan u 83. minutu meča.
Ostali rezultati: "Zeta"-"Sutjeska" 0-0, "Mornar"-"Lovćen" 1-1, "Rudar"-"Mogren" 2-1 i "Budućnost"-"Dečić" 3-1.
Sjutra od 13 sati sastaju se "Petrovac" i "Čelik".
Na tabeli vodi "Sutjeska" sa 52 boda, a "Grbalj" je deveti sa 29.
U narednom kolu tim iz Radanovića gostuje "Dečiću".
 
KADETI PRVI U TRSTU
Autor Radio Kotor   
19.04.2014
kadetska_repr_14.jpg
Kadetska vaterpolo reprezentacija Crne Gore osvojila je prvo mjesto na turniru ČETIRI NACIJE u Trstu.
Izabranici Vladimira Gojkovića danas su u posljednjem kolu bili bolji od Hrvatske 7-4, a sinoć od Srbije 7-6.
Na startu takmičenja Crna Gora je pobijedila Italiju.
 
AS SLAVIO U RISNU
Autor Radio Kotor   
19.04.2014
kosarkaske_lopte.jpg
U okviru Minibasket lige "Risan" je danas u sali škole "Veljko Drobnjaković" poražen od hercegnovskog "Asa" 41-21.
Koševe za domaći tim postigli su Dejan Guveljić 19 i Savo Popović 2.
Igrali su još Marko Guveljić, Matija Kozulić, Marko Borojević, Nikola Odalović, Kristijan Dašić, Stefan Guveljić, Balša Krivokapić, Mihailo Miailović, Jakov Perović, Božo Stefanović, Nemanja Anđelić, Luka Dašić, Mihailo Stijepović i Matija Mršić.
 
USKRŠNJA TURA PLANINARA PESTINGRADA
Autor Radio Kotor   
19.04.2014
tivatski_zaliv_pestingrad.jpg
Planinari „Pestingrada“ sjutra organizuju uskršnju turu na relaciji Gornji Grbalj – Mirac – Čavori.
„Trasa vodi kozjim i starim konjskim stazama kroz gustu borovinu i dubrave uz brojne potoke s panoramskim pogledom na Grbalj, pučinu, Tivatski i Topaljski zaliv sa zaleđem“ – stoji u najavi ture koja je u kategoriji srednje lakih i bezopasnih.
Okupljanje je kod hipermarketa „Voli“ u Grblju u 13.30, a planinari prijave primaju do subote veče na telefon 069 251 939. 
 
GRBALJ DOČEKUJE MLADOST
Autor Radio Kotor   
19.04.2014
fudbal_gol.jpg
U 27.kolu "Telekom" Prve crnogorske fudbalske lige “Grbalj” danas od 16 sati dočekuje “Mladost”.
Ostali parovi: "Zeta” - “Sutjeska”, “Budućnost” – “Dečić”, “Petrovac” – “Čelik”, “Rudar” – “Mogren” i “Mornar” –“Lovćen”.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 41 - 70 of 17588

Vijesti i informacije

Vijesti
Pobjeda
Dan
- - - - - - - - - - - - - -
BBC
DEUTCHE WELLE

Trenutno posjeta

Trenutno je 25 gostiju na vezi