www.radiokotor.com

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • red color
  • green color
JA slide show
 
SPORTSKI USPJESI UČENIKA DOBROTSKE ŠKOLE
Autor Radio Kotor   
17.04.2014
skola_si.jpg
Učenici Osnovne škole „Narodni heroj Savo Ilić” iz Dobrote su na opštinskim sportskim igrama osnovnih škola osvojili prva mjesta u fudbalu, košarci (muškoj i ženskoj konkurenciji), šahu i atletici.
Sportski timovi dobrotske škole plasirali su se na regionalna takmičenja u Herceg Novom i Baru.
Mladi atletičari su već osvojili prvo mjesto i obezbjedili učešće na državnom takmičenju.

 

 
PREDAJA I BLAGOSLOV PISANICE
Autor Radio Kotor   
17.04.2014
pisanica_ko.jpg
Iz kotorske Biskupije podsjećaju da od 2008. godine pisanica (šareno mašćeno jaje) u Hrvatskoj ima status nematerijalnoga dobra. "Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije je 2009. godine pokrenula projekat izrade velikih uskršnjih jaja, od poliestera, oslikanih u maniru naive u saradnji sa slikarima naivcima. Ova šarena jaja dobili su na poklon gradovi: Madrid, Njujork, Budimpešta, Bratislava, Klagenfurt, Zagreb, Varaždin, Koprivnica, Bjelovar, Đurđevac, Križevci, Molve i dr. Ove godine ovu pisanicu dobiće gradovi Kotor i Pariz. Predaja i blagoslov pisanice obaviće se danas na Veliki četvrtak nakon Svete mise posvete ulja, koja će biti u 10 sati. Blagoslov će biti ispred katedrale" - stoji u saopštenju iz Biskupije. 
 
NOVI TRIJUMF BOKELJA
Autor Radio Kotor   
17.04.2014
bokelj_golman.jpg
Fudbaleri "Bokelja" pobijedili su juče kao gosti "Zabjelo" 2-0 u meču 25.kola Druge lige Crne Gore. Strijelci za "Bokelj" bili su Todorović i Mikijelj.
Ostali rezultati: "Arsenal" – "Bratstvo" 1:1, "Cetinje" – "Jezero" 0:1, "Kom" – "Berane" 1:0, "Jedinstvo" – "Zora" 1:1 i "Igalo" –  "Ibar" 2:0.
Kotorani sada vode na tabeli sa 59 bodova. Drugoplasirana "Zora" ima 45.
 
BEZ GOLOVA PROTV MLADOSTI
Autor Radio Kotor   
17.04.2014
fudbalska-lopta.jpg
U 28.kolu Omladinske fudbalske lige Crne Gore "Grbalj" je juče igrao 0-0 protiv "Mladosti" u Podgorici.
Izabranici Iva Donkovića u narednom kolu u nedjelju od 16 sati u Radanovićima dočekuju "Zetu".
 
CRNOGORSKI KADETI U TRSTU
Autor Radio Kotor   
17.04.2014
kadetska_repr_14.jpg
Kadetska vaterpolo reprezentacija Crne Gore u prvom kolu turnira 4 NACIJE u Trstu, danas u prvom kolu od 18 i 15 igra protiv Italije.
Za sjutra od 16 i 30 zakazan je duel sa Srbijom, a u subotu u 9 sati sa Hrvatskom.
''Prošle godine je bila starija generacija, i iz ove je, u tu selekciju, bilo uključeno sedam - osam vaterpolista, koji bi trebalo da budu nosioci igre. Priključili smo ostatak reprezentativaca, koji mislimo da je kvalitetan.
Radili su dobro, fizički su dosta dobro spremni, i mislim da imamo talentovanu generaciju.
Prošle godine smo sa, starijom generacijom, bili prvi na ovom turniru, kasnije u Beogradu, na još jačem turniru, uzeli smo drugo mjesto.
Mislim da bi ova generacija mogla da napravi nešto slično. 
Ovo je odlična provjera za veliki ljetnji turnir u Beogradu gdje će učestvovati deset najjačih reprezentacija'' , kazao je selektor crnogorskih kadeta Vladimir Gojković, kome će u radu pomagati Nenad Vkanić i Aleksandar Aleksić. 
 
MLAĐI PIONIRI KK KOTOR U PLJEVLJIMA
Autor Radio Kotor   
17.04.2014
kosarkasi_malecki_bas.jpg
U okviru košarkaškog polufinalnog turnira mlađih pionira koji će se održati u Pljevljima, "Kotor" sjutra od 18 sati igra sa ekipom "Pantera", u petak u istom terminu protiv "Pljevalja" i u subotu od 11 sati sa ekipom "Budućnosti".
 
DEŽURNI TELEFONI TOKOM PRAZNIKA
Autor Radio Kotor   
17.04.2014
telefon_22.jpg
Dežurni telefon Javnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" tokom praznika će biti 067 263 610, a broj telefona dežurnog radnika u trafostanici u Škaljarima je 322 911. 
Dežurni telefon Lokalnog javnog emitera Radio Kotor je 067 280 120. 
 
SERVISNE INFORMACIJE
Autor Radio Kotor   
17.04.2014
servisne_informacije_fotografija.jpg
Škole
U toku je upis djece u Osnovnu školu „Njegoš“. Testiranje i upis se obavljaju u kancelariji psihologa u prizemlju matične škole na Benovu svakog radnog dana od 9 do 12 sati.
U toku je upis djece u prvi razred Osnovne škole „Narodni heroj Savo Ilić“ u Dobroti. Obavlja se radnim danima od 9 do 12 sati u kancelariji pedagoga-psihologa i sekretara škole.
U Osnovnu školu „Ivo Visin” na Prčanju upis prvaka obavlja se radnim danima, takođe od 9 do 12 sati, u kancelariji sekretara škole do 30. aprila.
Letovi
Avioni “Montenegroerlajnsa” sa tivatskog aerodroma za Beograd polijeću u 8.15 i u 17.10, a “Er Srbije” u 15.20 i 19.30. Iz Beograda za Tivat “Montenegroerlajns” leti u terminima – 9.35 i 18.30, a avioni “Er Srbije” polijeću u 13.45 i 17.55 – obavještavaju iz turističke agencije “Vizin travel”.
Kino
U sali kina „Boka“ večeras od 19, sjutra i prekosjutra u 20 sati prikazuje se film „Vozač“. U glavnoj ulozi Rajan Gosling.
Dom zdravlja
U ambulantama Doma zdravlja do 14 sati rade doktorke Maslovar, Radošević, Vušurović i Krivokapić, od 14 do 21 doktorke Radović i Đonović. U dječjem dispanzeru do 14 sati radi doktorke Mačić, od 14 do 20 doktorka Čelebić. U hitnoj službi do 19 sati dežurna je doktorka franović, od 19 do 7 sati ujutru doktorka Matijević. U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati je doktorka Popović, a u Risnu doktor Milić.
Vrijeme
U južnim predjelima promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, na području Boke moguća je slaba kratkotrajna kiša. Na sjeveru pretežno oblačno, povremeno i mjestimično sa slabim padavinama, snijeg i susnježica, a tokom dana u nižim sjevernim i centralnim predjelima moguća slaba i kratkotrajna kiša. Vjetar slab do umjeren, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna od 1 do 16 stepeni.

 

 
SARADNJA SA TURSKOM ADANOM
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
catovic_i_preds_adana.jpg
Predsjednica Opštine Kotor Marija Ćatović primila je juče poslovnu delegaciju turskog grada Adane. Delegaciju su činili istaknuti privrednici iz sektora turizma, poljoprivrede, građevine, prehrambene industrije, trgovine i obrazovanja. Turski privrednici su posjetili Crnu Goru u cilju upoznavanja sa njenim potencijalima i najavili ulaganja u različitim oblastima. Veliku pažnju im je privukao Kotor i spremni su za nastavak saradnje, a ovu posjetu vide kao početak jačanja odnosa između ova dva grada.
Predstavnici turske delegacije istakli su spremnost za investiranje posebno u turističkom sektoru, naročito za izgradnju hotelskih i ugostiteljskih kapaciteta. Takođe su zainteresovani za uzgoj maslina, jahting turizam i otvaranje obrazovnih ustanova. Oduševljeni su Kotorom, a pozitivne utiske će prenijeti svojim sugrađanima.
Predsjednica Ćatović je predstavila gostima investicione potencijale u opštini Kotor. Najrazvijenije privredne grane u našoj opštini su turizam i pomorstvo. Kotor godišnje posjeti oko 360 kruzera i nešto više od 1000 jahti. U planu je izgradnja većih hotelskih kapaciteta, a mi smo spremni da sarađujemo sa stranim investitorima u obostranom interesu - rekla je predsjednica Ćatović. (sa sajta Opštine Kotor)
 
PUT MUO-PRČANJ-STOLIV U NADLEŽNOSTI LOKALNE SAMOUPRAVE
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
ivo_magud_i_jeki.jpg
Putni pravac Muo-Prčanj-Stoliv odnedavno je u nadležnosti lokalne samouprave.
“Vlada Crne Gore je na sjednici održanoj 27. marta razmotrila informaciju o prekategorizaciji dionica državnih puteva koju je dostavilo Ministarstvo pomorstva i saobraćaja, tako da je ovaj putni pravac iz regionalnog prešao u kategoriju lokalnog i u nadležnosti je lokalne samouprave” – kazao je gostujući u jutarnjem programu Radio Kotora direktor gradske Direkcije za uređenje i izgradnju Ivo Magud. On je podsjetio da je preduslov bila finansijska konstrukcija za sanaciju parapetnih zidova i drugih elemenata puta. “Vrijednost pomenutog posla je 350 hiljada eura, od čega će po 125 hiljada izdvojiti Morsko dobro i Direkcija za saobraćaj, a 100 hiljada eura lokalna samouprava” – naveo je Magud. U skladu sa Programom uređenja prostora Direkcija je raspisala tender za izradu projekta rekonstrukcije najugroženijeg dijela ovog putnog pravca. “Procijenili smo da je to potez od Glavata do lokaliteta Tre Sorele, a za izradu projekta angažovali smo firmu Nik stone koja bi do kraja mjeseca trebalo da nam preda dokumentaciju. Nakon revizije projekta u zavisnosti od odluke projektanta o terminu, ali i poštujući nastupajući period turističke sezone, radovi bi mogli početi od septembra” – pojasnio je Magud.
Podsjetimo, godinama unazad nije bilo jasno definisano čija je nadležnost putni pravac Muo-Prčanj-Stoliv, a slušaoci su okviru naše redovne kontakt emisije „Grad i vi“ u više navrata ukazivali na ulegnuća, oštećene parapetne zidove, rupe na putu i na instalacione podzemne cijevi koje su na pojedinim lokacijama vidljive. 
 
ROYAL CARIBBEAN BEZ KOMENTARA
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
royalcaribbean.jpg
Juče je u redakciju Radio Kotora stiglo zvanično saopštenje beogradskog predstavništva kompanije “Royal Caribbean Ltd” koje vam prenosimo u cjelosti jer je na talasima naše medijske kuće pominjana ova kompanija.
Royal Caribbean Adria je predstavništvo brodske kompanije Royal Caribbean Ltd za jugoistočnu Evropu, samim tim i Crnu Goru, u svrhu promocije, prodaje i marketinga. U Crnoj Gori nema ovlašćenog Royal Caribbean Ltd agenta, već su ovlašćene sa naše strane turističke agencije isključivo za prodaju i promociju produkta naše kompanije u vidu subagenata. U Crnoj Gori takođe postoje i ovlašćeni lučki agent (port agent) i agent za ekskurzije (shorex agent) za Royal Caribbean Ltd. Royal Caribbean Adria je već upoznata sa izjavama koje se u posljednje vrijeme objavljuju u medijima u Crnoj Gori a u kojima se pominje i ime naše kompanije. Iste smo proslijedili centrali u Majamiju, tačnije sektoru Corporate Communications koji je zadužen za ova pitanja. Zvaničan stav brodske kompanije Royal Caribbean Ltd jeste da nikada ne daje komentare na insinuacije, pa ni na ove koje su se pojavile u medijima u Crnoj Gori. To je zvaničan stav kompanije koji vam prenosimo” - stoji u saopštenju kompanije “Royal Caribbean Adria”.  
 
KULTURNO NASLJEĐE I TURIZAM
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
brisel_222.jpg
„Kulturno nasljeđe i turizam” – naziv je radionice koja je, u okviru programa TAIEX (Tehnička pomoć i razmjena informacija), održana u Briselu je od 9. do 12. aprila. U ime Opštine Kotor učestvovala je Lena Pasinović, savjetnica za međunarodnu saradnju i protokol.
„Tokom tri dana seminara prezentovani su pregledi direktiva i zakonskih procedura zemalja sa najboljom praksom u ovoj oblasti. Seminar je organizovan u cilju informativne i ekspertske pomoći zemljama-kandidatima za ulazak u EU: Crnoj Gori, Srbiji, BIH, Makedoniji, Kosovu i Albaniji. Uspostavljanje i jačanje neophodnih administrativnih struktura u oblasti nasljeđa i turizma je jedan od prioriteta istaknutih na skupu” – stoji na sajtu Opštine Kotor.
 
 
SMANJEN BROJ OBOLJELIH OD GRIPA
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
grip_14.jpg
„Broj pacijenata oboljelih od gripa se smanjuje, a najviše naših sugrađana koji su zbog simptoma gripa zatražili ljekarsku pomoć bilo je sredinom marta“ – rekla je za Radio Kotor epidemiolog u Domu zdravlja dr Tatjana Lalović. Kako je podsjetila, sezona gripa je od oktobra do marta, a gotovo je nemoguće predvidjeti kada će biti najviše oboljelih.
Inkubacija traje od jednog do tri dana, a simptomi su visoka temperatura koja može trajati i do pet dana, snažna glavobolja, bolovi u mišićima, zglobovima, te pri pokretu očnih jabučica, zapušen nos, gušobolja, kašalj, osjećaj slabosti i nemoći, smanjen apetit, a nekada dolazi i do konjuktivitisa, te do stomačnih tegoba usljed čega nastaju povraćanje i proliv. „Liječenje traje od sedam do deset dana, a ukoliko se razvije takozvana super infekcija prouzrokovana bakterijama može doći i do upale srednjeg uha ali i do zapaljenja pluća“ – kaže dr Lalović. Ona dodaje da je, nakon što se ustanove simptomi gripa, veoma važno slušati savjete ljekara. „Neophodno je mirovanje, korišćenje ljekova za snižavanje temperature i smirivanje kašlja, inhalacija, te korišćenje toplih napitaka i vitamina C“ – pojašnjava doktorka Lalović. Ona kaže da je najbolja prevencija pravovremeno vakcinisanje. „Vakcinisanje se preporučuje u periodu pred početak sezone gripa pa sada ne bi imalo efekta jer je nakon imunizacije potrebno dvije do tri sedmice da bi se imunitet razvio“ – kaže dr Lalović.

Detaljnije...
 
STRATEGIJA RAZVOJA INFORMACIJSKE I MEDIJSKE PISMENOSTI
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
biblioteka.jpg
Inicijativa za osmišljavanje strategije razvoja informacijske i medijske pismenosti kroz mrežu biblioteka, koju je pokrenula Nacionalna biblioteka "Đurđe Crnojević" uz podršku Nacionalne UNESCO kancelarije i Ministarstva kulture Crne Gore, biće predstavljena danas u 11 sati u palati Bizanti.
Prezentaciju će voditi Gordana Ljubanović iz Nacionalne biblioteke "Đurđe Crnojević" sa Cetinja.
Namijenjena je bibliotekarima opštinskih biblioteka i školskim bibliotekarima, a organizator je Gradska biblioteka i čitaonica Kotor.
 
PROMOCIJA KNJIGE DONNA MEDICA
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
pozivnica_bal_kamelija.jpg
U okviru „Fešte kamelija”, promocija knjige „Donna medica“ autora Đoka Mirkovića biće održana danas sa početkom u 18 sati u Domu kulture „Niko Bilafer“ u Stolivu. 
Za kraj manifestacije u nedjelju 27.aprila program je posvećen ribanju i promociji i očuvanju drvenih barki – u 6 počinje takmičenje ribara, u 10 jedriličarska regata, u 11 defile i trka veslača, u 12 stručni skup o čuvanju drvenih barki i u 13 proglašenje najboljih i zatvaranje „Fešte kamelija“.
 
KONCERTI NAJBOLJA PRIPREMA ZA DRŽAVNO TAKMIČENJE
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
muzicka_skola_koncert_22.jpg
U susret predstojećem Republičkom takmičenju mladih muzičara Crne Gore koje će se od 23. do 26.aprila održati u Herceg Novom, kotorska Muzička škola organizuje dva koncerta učenika koji će učestvovati na pomenutom takmičenju.
Nakon prvog koncerta, koji je održan u ponedjeljak, drugi je na programu večeras od 19 sati u crkvi Svetog Duha.

 
IZLOŽBE U GALERIJI SOLIDARNOSTI
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
izlozba_ukrajina.jpg
Otvaranje izložbi „Dokumenti o preseljenju Crnogoraca u Ukrajinu“ i „Slikarstvo ukrajinskih umjetnika“ biće u Galeriji solidarnosti (palata Pima) večeras u 19 sati.
Govoriće ambasadorka Ukrajine Njena Ekselencija Oksana Sljusarenko i gradonačelnica Kotora Marija Ćatović.
Organizatori su Opštinska javna ustanova "Muzeji" Kotor – Galerija solidarnosti i Ambasada Ukrajine u Crnoj Gori.
 
PREDSTAVA SLASTI SLAVE U KULTURNOM CENTRU
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
slasti-slave-123.jpg
Pozorišna predstava SLASTI SLAVE Gradskog pozorišta iz Podgorice biće odigrana u Kulturnom centru "Nikola Đurković" Kotor večeras u 20 sati. U predstavi koju je režirao Stefan Sablić, igraju: Dubravka Drakić, Mladen Nelević, Vesna Vujošević, Ivana Mrvaljević i Smiljana Martinović.
Prodaja ulaznica, po cijeni od 5 eura, biće na biletarnici Kulturnog centra na dan igranja predstave od 10 do 12 i od 18 do 20 sati.
 
PROMOCIJA KNJIGE TAJNE ZAGONETNE ŠUME
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
tajne_zagonetne_sume.jpg
Promocija knjige “Tajne zagonetne šume” autora Mladena Kušeca biće održana u biblioteci Centra za kulturu Tivat večeras sa početkom u 20 sati.
O knjizi će govoriti  Martina Vadlja i Radovan Knežević.
Gosti ovog književnog susreta će narednog dana, nakon mise u kotorskoj katedrali Svetog Tripuna, pokloniti gradu Kotoru pisanicu oslikanu u maniru naive.
 
REPRIZA PREDSTAVE NA KOTORSKOM DVORU
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
plakat.jpg
Repriza predstave Teatra 303 NA KOTORSKOM DVORU je sjutra u 20 sati u Velikoj sali Kulturnog centra Nikola Đurković u Kotoru.
Prodaja ulaznica je na dan igranja od 11 do 13 i od 18 do 20 sati, a cijena je 5 eura.
 
RECITATORSKO TAKMIČENJE U RISNU
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
rimski_mozaici_ekstra.jpg
Recitatorsko takmičenje biće održano u ponedjeljak 28.aprila sa početkom u 10.30 na Rimskim mozaicima u Risnu. 
Organizatori su Osnovna škola „Veljko Drobnjaković“ Risan, Vrtić „Radost“ Kotor i Turistička organizacija, a ulaz je slobodan.
 
DUBIOZA KOLEKTIV 2.MAJA U KOTORU
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
dubioza_kolektiv_kotor.jpg
Poznati bosanskohercegovački sastav „Dubioza kolektiv“ u petak 2. maja održaće koncert u kotorskoj diskoteci „Maksimus“.
Ova grupa poznata je po svojoj društveno angažovanoj muzici, a do sada je objavila sedam albuma: „Dubioza kolektiv“ (2004), „Open wide“ (2004), „Dubnamite“ (2006), „Firma ilegal“ (2008), „5 do 12“ (2010), „Wild wild East“ (2011) i „Apsurdistan“ (2013). 
Ova ska, punk reaggea, dub rock-atrakcija potpuno je zarazila cijelu regiju što dokazuju rasprodane najveće dvorane na ovim prostorima čime su pokazali da je u pitanju koncertno daleko najjači bend naše regije. Dubioza kolektiv, uz atraktivne scenske nastupe, svojim političkim porukama ujedinjuje i bori se za status malog čovjeka, a momci svojim humorom i otvorenošću iz dana u dan naprosto magnetno privlače nove simpatizere čime su postali jedan od najomiljenijih izvođača na ovim prostorima“ - stoji u najavi organizatora. Ulaznice po cijeni od 8 eura možete kupiti i kotorskoj pivnici „As“ i knjižarama „Mamut“ u Podgorici. Cijena ulaznice na dan koncerta će biti 12 eura. Telefon za informacije 067 224 055.
 
GRČKA ZLATA ART GRUPE MONTENEGRO
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
art_grupa_montenegro_44.jpg
Plesna „Art grupa Montenegro“ iz Kotora je na nedavno održanom Otvorenom prvenstvu Grčke u plesu i plesnoj akrobatici u Solunu osvojila devet zlatnih, sedam srebrnih i tri bronzane medalje.
Nastupilo je tridesetak djevojčica iz Kotora među kojima su četiri učenice Resursnog centra za sluh i govor.
Koreografkinja je Nađa Šćepanjak.
 
Foto Parteli


 
NOVI BROJ HRVATSKOG GLASNIKA
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
hrv_glasnik_apr_14.jpg
Izašao je iz štampe novi broj HRVATSKOG GLASNIKA glasila Hrvata Crne Gore.
U novom izdanju između ostalog možete pročitati Uskrsnu poslanicu kotorskog biskupa monsinjora Ilije Janjića, Tripundanski dani Bokelja u Rijeci, Lovro Dobričević-kotorski majstor slikarstva, Knjiga o umjetnosti Slobodana Slovinića, Socijalna integracija i solidarnost kroz vodene sportove, a tu su i stalne rubrike Bokeška pjatanca, Po Bokeški i druge.
Časopis možete kupiti u Kotoru u katedrali Svetog Tripuna, u Tivtu kod povjerenika Andrije Krstovića, u Baru kod predsjednika podružnice Vlada Marvučića, u Podgorici na Trgu Božane Vučinić i u Herceg Novom u knjižari So.
 
AJKULE IZBORILE PLASMAN
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
vaterpolo_crna_gora_zastava_u_vodi.jpg
Vaterpolo reprezentacija Crne Gore plasirala se na završni turnir Svjetske lige pošto je sinoć u Krefeldu savladala Njemačku 10-8. Strijelci su bili Ivović i Mišić po 3, Klikovac 2, Draško i Darko Brguljan po 1 gol.
U pitanju je bio meč 6.kola C grupe pretkvalifikacija, a našem timu bio je potreban trijumf da bi ostvario zacrtani cilj.
Crna Gora je bila bolja i u prvom duelu u Igalu, kada su Ivović i drugovi slavili sa 13-10.
Izabranici selektora Ranka Perovića takmičenje u grupi završili su sa pet pobjeda i porazom.
Isti učinak ima i Italija, ali je prvo mjesto pripalo crnogorskoj selekciji zahvaljujući boljem međusobnom skoru.
U drugom meču naše grupe Italija je u ranije odigranom susretu kao gost pobijedila Slovačku 14-13.
Finalni turnir biće odigran od 16. do 21. juna u Dubaiju.
Crna Gora je prošle sezone osvojila bronzanu medalju u Svjetskoj ligi.
Titulu brani Srbija, koja je u finalu savladala Mađarsku.

 

 
BOKELJ GOST ZABJELA
Autor Radio Kotor   
16.04.2014
bokeljj.jpg
U 25.kolu Druge lige Crne Gore fudbaleri "Bokelja" danas od 16 sati gostuju "Zabjelu".
Ostali parovi: "Arsenal" - "Bratstvo", "Cetinje" - "Jezero", "Kom" - "Berane", "Jedinstvo" - "Zora" i "Igalo" - "Ibar".
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 41 - 70 of 17543

Vijesti i informacije

Vijesti
Pobjeda
Dan
- - - - - - - - - - - - - -
BBC
DEUTCHE WELLE

Trenutno posjeta

Trenutno je 12 gostiju na vezi

Humor