www.radiokotor.com

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • red color
  • green color
JA slide show
 
BROJ TURISTA
Autor Radio Kotor   
26.07.2011
kotor_stari_g.jpg
Prema posljednjim podacima lokalne turističke organizacije u Kotoru boravi dvije hiljade 996 registrovanih turista (188 domaćih i 2 hiljade 808 stranih) što je za 43 odsto više u odnosu na isti period prošle godine.
Naš grad je od početka godine posjetilo 107 hiljada 150 izletnika odnosno 23 odsto više nego u istom periodu lani.
 
SAOPŠTENJE TURISTIČKE INSPEKCIJE
Autor Radio Kotor   
26.07.2011
plaze_45.jpgTuristička inspekcija Ministarstva održivog razvoja i turizma je, tokom protekle sedmice izvršila ukupno 364 kontrole rada plažnih barova, kupališta, izdavaoca nelegalnog smještaja, turističkih vodiča.
„Sva kupališta su kontrolisana početkom jula, a ponovna kontrola protekle nedjelje se obavljala jer pojedini zakupci nisu zaključili ugovor sa JP „Morsko dobro“, odnosno ne posjeduju odobrenje za obavljanje turističke djelatnosti. U toku kontrole inspektori su izdali 11 rješenja o zabrani rada i podnijeli 11 zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka. U narednom periodu kontrola kupališta će se odnositi na poštovanje zakonske obaveze da 50 odsto plažnog dijela bude oslobođeno od plažnog mobilijara. Kontrola ugostiteljskih objekata se, uglavnom, odnosila na plažne barove i inspektori su utvrdili sljedeće: broj kontrola je 255, broj rješenja o zabrani – 11, broj zapečaćenih objekata – 4, broj zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka – 12, broj mandatnih kazni – 51, ukupan iznos mandatnih kazni – 8 hiljada 415 eura.  
Detaljnije...
 
OBAVJEŠTENJE KOMUNALNE POLICIJE
Autor Radio Kotor   
26.07.2011
kotor_montenegro.jpgIz Komunalne policije obavještavaju građane da će prijem kod načelnika ove opštinske službe biti organizovan utorkom i četvrtkom od 10 do 12 sati.
»Zahtjev za inspekcijsku kontrolu podnosi se preko Građanskog biroa. O uočenim nepravilnostima, svojim sugestijama i eventualnim prigovorima ili pohvalama na rad ovog organa, možete nas obavijestiti i slanjem mejla na adresu Komunalne policije – Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Od 7 do 15 sati kontakt telefon je 032 325 860 - lokal 222. Dežurni broj telefona 067 465 101 građanima je dostupan u popodnevnim i večernjim satima. - navodi se u saopštenju koje je potpisao načelnik Komunalne policije Zoran Vučinović.
 
LJETNJI KARNEVAL OD 3. DO 6.AVGUSTA
Autor Radio Kotor   
26.07.2011
karneval_samba_plesacica.jpg10. Internacionalni ljetnji kotorski karneval biće održan od 3. do 6.avgusta u organizaciji nevladine organizacije „Fešta“ iz Kotora a pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Opštine, Turističke organizacije Crne Gore i gradske Turističke organizacije. Mnogobrojnim karnevalskim grupama iz Kotora i Crne Gore ove godine će se pridružiti maske iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije, Italije, a očekuje se dolazak i gostiju iz Afrike.
Karnevalske svečanosti biće svečano otvorene na Trgu od oružja u srijedu 3.avgusta u 21 sat nakon čega će nastupiti klapa „Bonaca“, a iste večeri će sa početkom u 21 sat na muljanskoj rivi biti priređena Ribarska fešta.
U četvrtak 4.avgusta planirani su dječji maskenbal u 21 sat na glavnom gradskom trgu i „Fešta od mušulja“ na prčanjskoj rivi, a u petak 5.avgusta – muzički hepening i predstavljanje karnevalskih grupa i u 21 sat koncert „Salsa i punto“.
Manifestacija će biti okončana 6.avgusta Internacionalnim ljetnjim karnevalom – karnevalska povorka krenuće u 21 sat glavnom gradskom ulicom, u 22 će na Trgu od oružja nastupiti grupa „Slatka tajna“, a potom će uslijediti „Karnevalska noć“ u Starom gradu.
 
KOTOR ART - KONCERTI ZA DJECU
Autor Radio Kotor   
26.07.2011
kotorart_ina.jpg„Interaktivnim muzičko-dramskim programom pokušavam da djeci približim ozbiljnu muziku, da je učinim zanimljivom najmlađem uzrastu. Kostimirani mališani u dramoletu saznaju više o muzici, kompozitorima i okolnostima u kojima su stvarali“, – rekla je Radio Kotoru prof. dr Marina Milić Apostolović, predavač na Fakultetu muzičke umjetnosti u Novom Sadu i urednica dvodnevnog „Kotorartića“ koji je juče počeo u našem gradu. 
Koncerti za djecu i roditelje pod nazivom „Saloni Frederika Šopena i Franca Lista“ biće održani večeras u 18 i 21 sat u crkvi Svetog Duha.
 
KONCERT JOVANA KOLUNDŽIJE U TIVTU
Autor Radio Kotor   
26.07.2011
jovan_kolundija11.jpgVečeras će, u okviru „Purgatorija“, u atrijumu ljetnjikovca Buća nastupiti proslavljeni violinista Jovan Kolundžija.
Početak je u 21.30.
 
NIŠTA OD POLUFINALA
Autor Radio Kotor   
26.07.2011
vaterpolo_cg-_hr_2010.jpgVaterpolo reprezentacija Crne Gore nije uspjela da se plasira u polufinale Svjetskog prvenstva u Šangaju.
Crvene ajkule danas su poražene od izabrane selekcije Hrvatske 9-6.
Hrvatska će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Italije i Španije, dok je prvi polufinalni par Srbija-Mađarska.
Srbija je bila bolja od Njemačke 9-4, a Mađarska od SAD-a 9-8.
 
SERVISNE INFORMACIJE
Autor Radio Kotor   
26.07.2011
servisne_informacije_fotografija.jpgRADARSKA KONTROLA
Službenici saobraćajne policije Ispostave Kotor radarsku kontrolu brzine kretanja vozila obavljaće danas od 14 i 15 do 15 i 15 na Svetom Stasiju, od 15 i 25 do 16 i 25 u Morinju i od 18 i 15 do 19 i 15 u Radanovićima.
 
KINO
U kinu Boka večeras i sjutra u 21 sat prikazuje se film AGENTI SUDBINE.
 
DOM ZDRAVLJA
U Domu zdravlja do 14 sati danas rade doktorke Maslovar, Radošević, Mirović i Perović i doktor Dedović, od 14 do 21 sat doktorke Radović i Đonović, u hitnoj 24 sata je doktorka Mandić,
na dječjem do 14 doktorke Mićunović i Čelebić,
od 14 do 20 sati doktorka Mačić, u Industrijskoj zoni do 14 sati radi doktorka Popović, a u Risnu doktorka Milutinović.
 
AVIONI
Informacija o letovima iz Tivta za Beograd za danas:
Montenegroerlajnz u 16 i 19.10, a JAT u 9.25, 12.45, 14.40 i u 18 sati.
Iz Beograda za Tivat Montenegroerlajnz u 9.25 i 17.05, a Jat u 11, 13 i 16.20 obavještavaju iz agencije Vizin Travel Kotor.
 
HEROIN U DONJEM VEŠU I PRTLJAŽNIKU
Autor Radio Kotor   
25.07.2011
heroin-kotor_jul_2011.jpgSlužbenici Filijale za borbu protiv droge Područne jedinice Herceg Novi su, juče u Kotoru, u sadejstvu sa službenicima Ispostave policije Kotoru, zaplijenili oko 55,8 grama praškaste materije, za koju se sumnja da je opojna droga heroin i podnijeli krivičnu prijavu protiv S.M. (31) iz Nikšića, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. U saopštenju proslijeđenom Radio Kotoru, kaže se da je policija, postupajući po operativnim informacijama da se S.M. već duži period bavi prodajom opojne droge heroin na području Kotora, organizovala akciju u okviru koje su u naselju Radanovići zaustavili putničko vozilo marke „Mercedec" kojim je upravljao osumnjičeni. Kod njega je, ličnim pretresom, u donjem vešu, pronađeno jedno PVC pakovanje, koje je sadržalo oko 1,9 grama praškaste materije za koju se posumnjalo da je opojna droga, heroin. Daljim pretresom, u prtljažniku vozila, u torbi za ribolov policija je pronašla još 13 ručno pravljenih PVC pakovanja u kojima se takođe nalazio, kako se sumnja,  heroin u ukupnoj količini od oko 53,9 grama.  S.M. je, sumnja se, namjeravao da pomenutu materiju proda uživaocima opojnih droga sa područja Opštine Kotor.
Detaljnije...
 
DANAS ZAVRŠENO SKUPŠTINSKO ZASIJEDANJE
Autor Radio Kotor   
25.07.2011
skups.feb.jpgNa današnjem zasijedanju lokalnog parlamenta usvojeno je svih 15 predloga odluka odnosno izvještaja predviđenih dnevnim redom.Između ostalih, usvojen je Predlog odluke o donošenju izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana Kotora za područje Dobrote. Predstavnica obrađivača plana AG INFO PLAN NIKŠIĆ (poslovnica Budva)  Biljana Jovanović je navela da je ovo područje podijeljeno u šest prostorno planskih cjelina. Ona je ukazala na ograničenu zonu graditeljskog nasljeđa u priobalnom dijelu Dobrote i istakla da će maksimalno biti zaštićena cjelina koja  ima značajnu kulturno-istorijsku vrijednost. Planom je predviđena izgradnja turističkih naselja u pojednim djelovima, a predložena su i rješenja za povezivanje priobalnog sa magistralnim putem duž Dobrote. „U skladu sa postojećim Generelanim planom Kotora, saobraćajni koncept koji podržava ovaj plan je zaobilaznica, a što se tiče veze između priobalnog i magistralnog puta mi smo predložili pet priključaka. No, o tome će se svakako dodatno diskutovati, a kroz detaljni plan biće preispitane mogućnosti i utvrđeno koje su lokacije za ovakvu vrstu saobraćajne veze najpogodnije. Takođe, detaljno će se preispitati geološke osobine i mogućnosti terena na kojima se planira gradnja“– kazala je Jovanović.
Detaljnije...
 
KAŠĆELAN I KOVAČEVIĆ KOTORSKI NOTARI
Autor Radio Kotor   
25.07.2011
notari.jpgDanas počinje sa radom Notarska služba Crne Gore.
Njeni prvi pečati naći će se na ispravama, punomoćjima, bračnim i vanbračnim ugovorima, nasljedničkim izjavama, ugovorima o poklonima, izdržavanju i sličnom.
Kotorski notari su Branka Kašćelan i Irena Kovačević.
 
PROJEKAT "PISANJE GRADA"
Autor Radio Kotor   
25.07.2011
kotorarticc.jpg„Pisanje grada“, specijalni program „Kotor arTeatra“ koji predstavlja pilot projekat pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Crne Gore, odvijaće se od danas do 3. avgusta na kotorskim trgovima: Škaljarskoj pjaci, Pjaci od kina i Trgu sv.Luke u terminima od 10 do 13 sati i od 18 do 20 sati.
Projekat realizuju studenti, nastavnici i saradnici fakulteta umjetnosti sa Cetinja, uz podršku Kulturnog centra „Nikola Đurković“, Muzičke škole „Vida Matjan“ i Turističke organzacije Kotora. Partner projekta je NVO „Ekspedicio“ (posredstvom projekta „Oživljavanje gradskih trgova u balkanskim gradovima“). 
„'Pisanje grada' za inspiraciju ima grad Kotor, a zasniva se na realizaciji umjetničkih radionica, koje u različitim medijima stvaraju artefakte, koji promišljaju grad i njegove trgove, njegovo nasljeđe i savremeni život grada. Težište projekta je na kreativnom procesu i interakciji sa gradom i ljudima - „življenju“ sa samim gradom, njegovim stanovnicima, slučajnim prolaznicima i gledaocima. Studenti i saradnici Fakulteta likovnih umjetnosti na Škaljarskoj pjaci realizovaće umjetničku radionicu „Pišemo grad – napravimo zajedno souvenir Kotora“, radionica Fakulteta dramskih umjetnosti „Drama Organic Market – juče, danas, prekosjutra“ odvijaće se na Pjaci od kina, a radionica Muzičke akademije „Svirajmo i pjevajmo Kotor – pišemo grad“ na trgu kod Muzičke škole. Činjenica je da gradski trgovi, čak i u gradovima koji su, poput Kotora „obasjani mediteranskim suncem“, koje čuva duh antičkih grčkih agora kao mjesta susretanja i čovjekomjernosti, sve više gube svoju primarnu funkciju i bivaju obesmišljeni komercijalizacijom, otuđenošću, uniformnošću i apatijom. Umjetnost koja ulazi u javni gradski prostor i posreduje iznenadno, slučajno, neočekivano i neobično u svakodnevicu, ima moć da estetizuje, osmisli, konstruiše novi smisao i nova značenja, da promijeni imidž i priču koju grad priča o samome sebi. Publika koja biva odvraćena od svog uhodanog puta i prekinuta u uobičajenim aktivnostima, te uvučena u umjetnički proces, maštu i san, dobija jedan drugačiji, oneobičeni i probuđeni pogled, i, kroz interakciju sa drugim učesnicima, osjećaj kohezije i pripadanja, razotuđenja“ – stoji u najavi pristigloj iz „Kotor arta“.
Detaljnije...
 
ARS VIVA ODUŠEVIO KOTORANE
Autor Radio Kotor   
25.07.2011
hor_ars_viva_-kotor_jul_2011.jpgU organizaciji Srpskog pjevačkog društva „Jedinstvo“ iz Kotora, u crkvi Svetog Nikole u Starom gradu sinoć je održan koncert  kamernog hora Sveruskog muzičkog društva „Ars viva“ iz Moskve. Na programu su bila djela duhovne i ruske klasične muzike, a dirigent hora Pavel Karpov ne krije zadovoljstvo onim što je doživio u Kotoru. „Zahvaljujem se na gostoprimstvu. Ovo je prvi put da smo u Crnoj Gori. Lik sv. Nikolaja čudotvorca značajan je za mnoge Ruse, koji su veoma vezani za ovog sveca. Koncert u Kotoru je naša misija na zbliživanju naroda Rusije, Crne Gore, Srbije i drugih zemalja. Sjutra, 26. jula, nastupaćemo i na Prevlaci kod Tivta gdje će doći i mitropolit crnogorske Amfilohije“, kazao je Karpov za Radio Kotor. Za svoj poseban stil dirigovanja, u kojem izvanredno komunicira sa publikom, kaže da je doktor u svojoj profesiji. „Konkretno , doktorirao sam muzičku umjetnost, a dirigent sam i crkvenog hora u Moskvi“, kaže Karpov.
 
Detaljnije...
 
DON BRANKOVI DANI MUZIKE - KOTORARTIĆ
Autor Radio Kotor   
25.07.2011
kotorarti.jpg „Interaktivnim muzičko-dramskim programom pokušavam da djeci približim ozbiljnu muziku, da je učinim zanimljivom najmlađem uzrastu. Kostimirani mališani u dramoletu saznaju više o muzici, kompozitorima, okolnostima u kojima su stvarali, ali i samima sebi u umjetnosti“ – rekla je Radio Kotoru prof. dr Marina Milić Apostolović, predavač na Fakultetu muzičke umjetnosti u Novom Sadu i urednica dvodnevnog „Kotorartića“ koji je danas počeo u našem gradu. Podsjetimo, muzički pedagog i pijanista Marina Milić Apostolović u okviru 10. „Don-Brankovih dana muzike“ priprema radionice i koncerte za djecu i roditelje pod nazivom „Saloni Frederika Šopena i Franca Lista“. Večerašnji koncerti će biti održani – u 18 i 21 sat, oba u crkvi Svetog Duha zbog moguće kiše. Razgovor sa urednicom „Kotorartića“ i najmlađim učesnicima radionicem možete čuti u današnjem izdanju „Ljetnjih priča“ od 17.15.
 
KOTOR ART: "NJEGOŠ, VATRE"
Autor Radio Kotor   
25.07.2011
njegos_vatree.jpgVečeras počinje niz repriznih izdanja pozorišne predstave „Njegoš, vatre“ rađene u koprodukciji Internacionalnog festivala „Kotor art“ i Kraljevskog pozorišta „Zetski dom“.
Po motivima Njegoševe „Luče mikrokozma“ režirali su je Radmila Vojvodić i Paolo Mađeli, a igraju Srđan Grahovac, Branimir Popović, Jelena Rakočević, Karmen Bardak i drugi.
Kotorani će predstavu „Njegoš, vatre“ biti u prilici da pogledaju u zgradi nekadašnjeg zatvora u Starom gradu svake večeri do četvrtka (28.jula) u terminima od 20 i 22 sata.
 
"DON ŽUAN" U TIVTU
Autor Radio Kotor   
25.07.2011
don-zuan_v.jpgVečeras će u zvaničnoj takmičarskoj konkurenciji „Purgatorija“ na ljetnjoj pozornici u Tivtu biti prikazana predstava „Don Žuan“ rađena u koprodukciji Internacionalnog festivala „Kotor art“ i Crnogorskog narodnog pozorišta. Predstavu je po poznatoj Moljerovoj drami režirala Ana Vukotić, a igraju Dragan Mićanović, Simo Trebješanin, Bane Popović, Nada Vukčević i drugi. Početak je u 21.30.
U okviru „Purgatorija“, sjutra će u atrijumu ljetnjikovca Buća nastupiti i proslavljeni violinista Jovan Kolundžija. Početak je takođe u 21.30.
 
PROMOCIJA KNJIGE POEZIJE "SAČUVAJ SJEĆANJA"
Autor Radio Kotor   
25.07.2011
muzej_kotorski.jpgKnjiga poezije SAČUVAJ SJEĆANJA autorke Milene Kraljević Kramberger biće promovisana večeras u 21 sat u palati Grgurina.
O knjizi će pored autorke govoriti pjesnikinja Dubravka Jovanović i profesorka književnosti Vinka Vukmanović.
U muzičkom dijelu programa učestvovaće učenici Muzičke škole „Vida Matjan“.
Organizator je Pomorski muzej Crne Gore iz Kotora.
 
DVIJE POBJEDE BOKELJA U BEČU
Autor Radio Kotor   
25.07.2011
bokelj_bec.jpgFudbaleri Bokelja koji se nalaze na pripremama u Austriji savladali su u prva dva meča trećeligaša Absdorta 5-0 i reprezentaciju treće lige Beča 7-0.
Golove protiv Absdorta postigli su Nenad Kašćelan dva te Vujović, Kaluđerović i Bakoč.
U drugoj utakmici strijelci su bili Banda 2 i po 1 Nenad Kašćelan, Ivan Pavićević, Peđa Kaluđerović i Luka Bakoč.
Prema riječima sportskog direktora Bokelja Draška Braunovića kotorski plavo- bijeli pružili su dopadljivu i efikasnu igru, naročito u prvom poluvremenu.
«Ovdje imamo odlične uslove za trening i normalan rad», rekao je Braunović i najavio da će Kotorani imati novu provjeru već sjutra protiv Makabija.
 
SERVISNE INFORMACIJE
Autor Radio Kotor   
25.07.2011
servisne_informacije_fotografija.jpgRadarska kontrola
Službenici kotorske ispostave Uprave policije radarsku kontrolu brzine kretanja vozila obavljaju do 9.30 u Kovačkom polju, od 10.55 do 11.55 u Radanovićima, a od 14.15 do 15.15 u Dobroti.
 
Kino
U sali kina „Boka“ večeras, sjutra i u srijedu 27.jula od 21 sat prikazuje se film „Agenti sudbine“.
 
Dom zdravlja
U Domu zdravlja u Dobroti do 14 sati danas rade doktorke Maslovar, Radošević, Mirović i Perović i doktor Dedović, od 14 do 21 sat doktorke Radović i Đonović, u hitnoj do 19 doktorka Mandić, od 19 do 7 sati ujutru doktor Milan Jovanović, na dječjem do 14 doktorke Mićunović i Čelebić, od 14 do 20 sati doktorka Mačić, u Industrijskoj zoni do 14 sati doktorka Popović, a u Risnu doktorka Milutinović.
 
 
ZAVRŠENA 14. SMOTRA VISOKE MODE
Autor Radio Kotor   
24.07.2011
smotra_mode_2011_jo_no_fui.jpgRevijom modne kuće “Mila Šon”, sinoć je u Kotoru završena dvodnevna Internacionalna smotra mode. Iako bez domaćih stilista i zvučnijih imena iz svijeta mode, kao što su Dior, Dolće Gabana, Pal Zileri, Prada, Armani, Fere, Versaće, Dijana Von Frstenberg , La perla, koja su proteklih godina svoje modele predstavljala na specijalno postavljenoj bini pred drevnom bazilikom Svetog Tripuna, ovog jula po četrnaesti put ponuđene kolekcije za sezonu jesen-zima, uspjele su da održe kontinuitet onoga što je ovaj grad već čvrsto pozicioniralo na mapi modnih centara, bar kada je riječ o ovom dijelu Evrope. Uglavnom uz manekenke iz Crne Gore, prve večeri predstavile su se  kuće „Who's Who" i „Ju NoFui", a druge “Mila Šon”. Manifestacija, koja u Kotor privuče brojna poznata imena iz svijeta mode, biznisa, politike, glume i sporta, koštala je opštinski budžet 80.000 EUR.  Organizatori Internacionalne smotra mode - Kotor 2011, bili su  Opština Kotor i modna agencija „Fabrika", a generalni pokrovitelj kompanija „PIMA Kotor".
FOTOGRAFIJA: RADOJE MILIĆ
 
PREDRAG MIJATOVIĆ NA SMOTRI MODE
Autor Radio Kotor   
24.07.2011
predrag_mijatovic_-_kotor_moda_2011.jpgInternacionalna smotra mode Kotor 2011, koja je završena sinoć, u Kotor po običaju privuče brojna poznata imena iz svijeta mode, biznisa, politike, glume, sporta... Ovom prilikom u publici, na trgu ispred Svetog Tripuna, zabilježili smo i prisustvo fudbalske legende sa ovih prostora, nekadašnjeg igrača Budućnosti, Partizana i madridskog Reala, uvjek kvalitetno stilizovanog Peđu Mijatovića.
FOTOGRAFIJA: RADOJE MILIĆ
 
CRNA GORA - HRVATSKA U ČETVRTFINALU
Autor Radio Kotor   
24.07.2011
vaterpolo_cg-_hr_2010.jpgVaterpolo reprezentacija Crne Gore se plasirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Šangaju pošto je rano jutros savladala Rumuniju 8-4. Susret je riješen u trećoj četvrtini koju su Porobićevi izabranici riješili u svoju korist 3-0.
Po dva gola postigli su Jokić i Darko Brguljan, a po jednom u listu strijelaca za Crnu Goru upisali su se Nikola Janović, Petrović, Danilović i Ivović.
Crna Gore će u četvrtfinalu igrati sa Hrvatskom u utorak 26.jula od 10 i 40.
 
BRGULJAN PREDSJEDNIK SVJETSKE ASOCIJACIJE VATERPOLO SUDIJA
Autor Radio Kotor   
24.07.2011
mario_brguljan.jpg Na osnivačkom kongresu Svjetske asocijacije vaterpolo sudija za prvog predsjednika izabran je Mario Brguljan.To je i najveće priznanje u izuzetno bogatoj karijeri arbitra iz Kotora, koji važi za jednog od najboljih djelioca pravde na planeti.
 
DRUGA CRNOGORSKA VATERPOLO LIGA
Autor Radio Kotor   
24.07.2011
vaterpolo_risan.jpgU 2.kolu Druge crnogorske vaterpolo lige Risan je sinoć na svom bazenu savladao Kumbor 17-8. Kao i na startu prvenstva, opet je bio raspoložen Crepulja, koji se za domaću ekipu četiri puta upisao u strijelce. Kako nam je saopštio pi ar popularnih Šarksa Nikola Banićević odličnu partiju sinoć je pružio Trojan Čučković kao i golman Aleksije Radović. U ostalim mečevima postignuti su sljedeći rezultati: Rivijera - Pizana 10 - 13 i Galeb - Bokelj 6 - 9.
U narednom kolu Risan gostuje Bokelju iz Baošića.
 
PRIMORAC DRUGI U ZAGREBU
Autor Radio Kotor   
24.07.2011
primorac-mali_medo.jpgVaterpolisti Primorca do 16 godina osvojili su drugo mjesto na međunarodnom turniru Mali medo u Zagrebu pošto su danas u finalu izgubili od beogradskog Partizana 8-5.
U meču za treće mjesto Medveščak je bio bolji od Mladosti 7-5, pa konačan plasman na turniru izgleda ovako:
Partizan prvi, Primorac drugi, Medveščak treći i Mladost četvrta.
 
KEKOVIĆ POBJEDNIK FAŠINADA KUPA
Autor Radio Kotor   
24.07.2011
jedrenje_-_perast.jpgPobjednik ovogodišnje jedriličarske regate Fašinada kup koja je održana u Perastu je Saša Keković sa brodom Crna misterija inače član JK Jugole Grakalić Herceg Novi.
Učestvovalo je 45 jedriličara iz Boke i njihovi gosti iz Beograda, a uspješan organizator bio je JK Lahor iz Kotora.
 
 
<< Početak < Prethodna 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 10581 - 10610 of 18267

Vijesti i informacije

Vijesti
Pobjeda
Dan
- - - - - - - - - - - - - -
BBC
DEUTCHE WELLE

Trenutno posjeta

Trenutno je 2 gostiju na vezi