www.radiokotor.com

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • red color
  • green color
JA slide show
 
MIRKO NIŠOVIĆ GOST "RAZGOVORA"
Autor Radio Kotor   
07.05.2011
mirko_nisovic.jpgGost emisije „Razgovori nedjeljom“ 8. maja od 10.15 sati biće Mirko Nišović, olimpijski pobjednik iz Los Anđelesa 1984.godine i predsjednik Kajakaškog Saveza Srbije.
Emisiju uređuje i vodi Dušan Davidović.
 
U KOTORU 199 STRANIH GOSTIJU
Autor Radio Kotor   
06.05.2011
ko_maksimus.jpgU Kotoru danas boravi 199 stranih gostiju, što je za 29 odsto više, nego u istom periodu prošle godine.
Prema podacima lokalne turističke organizacije za prva tri mjeseca ove godine, naš grad je posjetilo 1.007 turista što je za 10 odsto manje nego lani.
Od januara do aprila ove godine Kotor je posjetilo 15.026 izletnika tj. 18 odsto više u odnosu na 2010.godinu.
Rimske mozaike u Risnu tokom prošlog mjeseca obišla su 374 posjetioca.
 
PROMOCIJA KNJIGE "SLIKOM KROZ PROŠLOST"
Autor Radio Kotor   
06.05.2011
promocija_5.05.jpgU organizaciji Hrvatskog građanskog društva Crne Gore sinoć je u koncertnoj dvorani Muzičke škole u Starom gradu promovisana knjiga SLIKOM KROZ PROŠLOST - Boka kotorska i Crnogorsko primorje na starim razglednicama od 1890. do 1940.godine, autora Daria Musića i Miroslava Ulčara. „Zahvaljujući radu fotografskih studija u Kotoru i Herceg Novom sačuvani su divni detalji ranijeg života u ovom kraju pa se svaka stranica knjige može sa uživanjem pogledati. U pitanju je svjedočenje o bogatoj kulturnoj baštini Boke i Crnogorskog primorja u kojoj se rado i brzo prihvatao svaki vid tehnološke novine pa tako i fotografisanje“ – rekao je pozdravljajući prisutne predsjednik Hrvatskog građanskog društva Crne Gore dr Ivan Ilić. „Cilj ovog izdanja je da čitalac uz pomoć sopstvene percepcije uporedi nekadašnje i sadašnje stanje kulturnog pejzaža ovog kraja. Knjiga ne treba samo da se nađe u rukama ljubitelja fotografije već da bude poruka stručnjacima iz oblasti planiranja, korišćenja i zaštite prostora. Žao mi je što će objektivni korisnik ove publikacije zaključiti da se nismo odnosili prema prostoru u skladu sa njegovim karakterom i karakteristikama. No, veliki uspjeh publikacije biće ukoliko uspije da probudi savjest onih koji odlučuju o prostoru“ – kazao je prof. dr Milenko Pasinović.
Detaljnije...
 
PRIMORAC BEZ PUBLIKE
Autor Radio Kotor   
06.05.2011
primorac_-_jadran.jpgZbog prekida meča 3.kola Super lige vaterpolista Primorac –Jadran Takmičarska komisija Vaterpolo plivačkog saveza Crne Gore kaznila je Primorac igranjem tri prvenstvena ili kup meča u Kotoru, bez prisustva publike, a zbog zanemarivanja i neefikasnog obavljanja dužnosti, sportski direktor kotorskog kluba Dragan Samardžić kažnjen je sa tri mjeseca zabrane vršenja funkcije, stoji u obrazloženju koje je potpisao predsjednik Takmičarske komisije Draško Krivokapić.
Sjutra u 4.kolu Super lige Primorac na bazenu Nikša Bućin od 19 i 30 dočekuje Budvu M-tel i taj meč će biti odigran bez prisustva publike.
U drugoj utakmici nešto ranije od 18 sati u Kotoru se sastaju Kataro i Jadran.
 
PREDAVANJE NA TEMU: "POLITIKE SEKSUALNOSTI"
Autor Radio Kotor   
05.05.2011
anima-zene.jpgCentar za žensko i mirovno obrazovanje „Anima“ iz Kotora nastavlja realizaciju ovogodišnjeg Programa ženskih studija.
Na temu „Politike seksualnosti“ predavanje će sjutra od 9 i 30 u Kući slobodne misli u Kavču držati Ljupka Kovačević.
Iz Anime pozivaju sve zaintersovane da prisustvuju skupu.

 

 
SERVISNE INFORMACIJE
Autor Radio Kotor   
06.05.2011
servisne_informacije_fotografija.jpgPovodom blagdana Svetog Dujma zaštitnika grada Splita i splitske metropolije svečana sveta misa održaće se sjutra u 18 sati u crkvi Svetog Dujma u Škaljarima, obavještavaju iz Biskupskog ordinarijata Kotor.
 
U sali kina Boka večeras i sjutra u 20 sati prikazuje se film INVAZIJA SVIJETA-BITKA LOS ANĐELES.
Igraju Mišel Rodrigez i Bridžit Mojnahan.
 
Izložbu OD TALASA MORA DO VRHOVA PLANINA u galeriji Kulturnog centra Nikola Đurković, zainteresovani mogu pogledati do 12.maja, radnim danima od 10 do 14 i od 16 do 20 sati.
 
U Domu zdravlja do 14 sati rade doktorke Radošević, Mirović i Perović, od 14 do 21 doktorka Radović.
U hitnoj službi do 19 sati je doktorka Vlahović, od 19 do 7 sati ujutru doktor Milan Jovanović.
Na dječjem do 14 doktorka Mićunović, od 14 do 20 sati doktorka Mačić.
U Domu zdravlja u Industrijskoj zoni do 14 sati doktor Dedović, a u Risnu doktorka Bilafer.
 
Teniski klub Kotor organizuje Školu tenisa za mlađe kategorije.
Upis se obavlja svakodnevno na terenima kod bivšeg hotela Fjord.
 
Jutros u 8 sati u meteo stanici Zavoda za biologiju mora u Dobroti izmjerena temperatura vazduha 14 stepeni, temperatura mora takođe 14, vlažnost 45 procenata.
Vrijeme danas, kažu meteorolozi, pretežno sunčano, a temperatura vazduha do 22 stepena.
 
TURIZMIJADA OPRAVDALA OČEKIVANJE
Autor Radio Kotor   
05.05.2011
petar_golubovic.jpgOvogodišnja TURIZMIJADA kojoj je prema riječima organizatora prisustvovalo oko 750 studenata iz regiona opravdala je očekivanja, a zbog loših vremenskih prilika nije otkazana niti jedna od planiranih aktivnosti na Plavim Horizontima.
U Studentskoj organizaciji kotorskog Fakulteta za turizam i hotelijerstvo koja je organizator susreta studenata fakulteta za turizam kažu da su utisci posjetilaca i više nego pozitivni.
„Bez obzira na loše vremenske prilike, uspjeli smo da napravimo lijep ugođaj svima koji su boravili na Plavim Horizontima. Eminentni svjetski i stručnjaci iz regiona koji su držali predavanja su nam prenijeli da su veoma zadovoljni boravkom u Crnoj Gori, a iste utiske nose i naše kolege iz regiona“ – kaže za Radio Kotor student-povjerenik na kotorskom Fakultetu za turizam i hotelijerstvo Petar Golubović.
Detaljnije...
 
ŽUGIĆ:"NOVI ZAKON ZABRINJAVA"
Autor Radio Kotor   
05.05.2011
zugic_m.jpg„Odrednice Zakona o radu koji, između ostalog predviđa da rad na određeno vrijeme postane pravilo i pruža poslodavcu mogućnost da sam kreira platu zaposlenom, situaciju čini zabrinjavajućom. Ukoliko bude usvojen buduće generacije biće u nezavidnom položaju, stoga još jednom apelujemo na zajedništvo prosvjetnih radnika i istrajnost u borbi za naša prava“ – kazao je za Radio Kotor predsjednik opštinskog Sindikata prosvjete profesor Manojlo Žugić. On je podsjetio da je prosječna plata u ovoj oblasti znatno niža od republičke.
„Prosvjetni radnik prima platu od 450 eura koja je 11 odsto niža od prosječne na državnom nivou. U Kotoru - najskupljem gradu u Crnoj Gori sa ovim novcem je gotovo nemoguće odgovoriti na minimalne potrebe pojedinca, a odrednice Zakona će nam situaciju učiniti još težom“ – kaže Žugić.
Navodi da se analizom stanja u deset vaspitno-obrazovnih ustanova na području naše opštine došlo do podatka da su čak 93 prosvetna radnika podstanari ali i očekuje da će problem uskoro biti riješen.
Detaljnije...
 
UPLOVILA "ARMONIA"
Autor Radio Kotor   
05.05.2011
armonia_11.jpgKruzerom „Armonia“ u Kotor je jutros pristiglo 1 762 turista od kojih je hiljadu Italijana. Na njemu je 711 članova posade.
Brod kompanije Mediteran šiping (MSC) redovnom linijom u kotorski zaliv uplovljava četvrtkom u 7 i zadržava se do 13 sati.
Došao je iz luke Argostoli, a naredna destinacija mu je Venecija.
Podsjetimo, u pitanju je jedan od relativno novijih brodova poznate kompanije, u kojoj su posao našli i brojni crnogorski pomorci.
Porinut je 2001.godine, a između ostalog u ponudi ima veliki broj luksuznih apartmana sa privatnim balkonima uključujući dva vanjska bazena, fitnes centar, salone ljepote i spa centre, barove, restorane, diskoteku, pozorište, kabare, kazino, simulaciju golfa, dječju igraonicu.
 
IZLOŽBA U GRADSKOJ GALERIJI
Autor Radio Kotor   
05.05.2011
galerija_stari_grad_3.jpgIzložba akademske slikarke Dragane Mladenović iz Beograda koja živi i radi u Tivtu biće otvorena večeras u 20 sati u Gradskoj galeriji u Starom gradu.
 
IZLOŽBA "PISMOM I RAZGLEDNICOM KROZ VJEKOVE" U BEOGRADU
Autor Radio Kotor   
05.05.2011
perast_izlll.jpgIzložba «Pismom i razglednicom kroz vjekove» autorke Mirjane Vukasović, dokumentariste u Muzeju grada Perasta, biće otvorena u Manakovoj kući Etnografskog muzeja u Beogradu 14.maja u okviru manifestacije NOĆ MUZEJA.
 
ŽUĆENICA FEST U TIVTU
Autor Radio Kotor   
05.05.2011
zucenica_fest.jpgSvečano otvaranje Međunarodnog festivala „Žućenica fest 2011“ biće održano večeras u 20 sati u galeriji „Buća“ u Tivtu. U okviru programa će se čuti priča o pismima kao dijelu kulturne baštine pod nazivom „Libar bokeških pisama“, biće otvorena izložba „Pismom i razglednicom kroz vjekove“ autorke Mirjane Vukasović, dokumentariste u Muzeju grada Perasta, a nakon toga priređen koktel za posjetioce.
Organizatori su: Žućenica fest Tivat, Muzej grada Perasta i Centar za kulturu Tivat.
 
PROMOCIJA KNJIGE "SLIKOM KROZ PROŠLOST"
Autor Radio Kotor   
05.05.2011
hgd_music-pasinovic.jpgHrvatsko građansko društvo Crne Gore organizuje promociju knjige SLIKOM KROZ PROŠLOST-Boka Kotorska i Crnogorsko primorje na starim razglednicama od 1890. do 1940.godine, autora Daria Musića i Miroslava Ulčara, koja će se održati u Koncertnoj dvorani muzičke škole Vida Matjan u Kotoru, večeras u 20 sati.
O knjizi će govoriti prof. dr Milenko Pasinović, prof. Stevan Kordić i autor Dario Musić.
 
BUDVANI NA FAJNAL FORU
Autor Radio Kotor   
05.05.2011
vaterpolo_macic.jpgCrna Gora će na fajnal foru Evrolige u vaterpolu i ove godine imati svog predstavnika.
Budva M-tel je sinoć pobjedom nad Jugom od 9-7 u svom bazenu ostvarila istorijski uspjeh i plasirala se među 4 najbolje evropske ekipe.
Tim Slobodana Mačića nadvisio je Dubrovčane, od kojih je ove godine poražen čak 4 puta.
Ipak, u najvažnijem meču Budvani su pokazali više i zasluženo idu u polufinale elitnog takmičenja, gdje ih čeka prvak Evrope Pro Reko.
U grupi A, prvo mjesto pripalo je Partizanu, koji je sinoć u Beogradu savladao hercegnovski Jadran 14-8.
U grupi B Pro Reko je pobijedio Mladost 9-6,a Vašaš i Primorje igrali su 12-12.
Na fajnal for osim Pro Reka plasirala se i Mladost koja će u polufinalu igrati sa Partizanom.
 
POBJEDA GRBLJA NAD LOVĆENOM
Autor Radio Kotor   
05.05.2011
grbalj-lovcen.jpgU 29.kolu T-Com Prve crnogorske lige Grbalj je juče u Radanovićima golom Mikijelja savladao Lovćen 1-0.
Grbalj je sada peti na tabeli sa 35 bodova, a u narednom kolu u subotu 7.maja tim Dragana Radojičića gostuje Mornaru.
Ostali rezultati jučerašnjih utakmica: Rudar-Mornar 1-1, Zeta-Budućnost 2-2, Mladost-Mogren 1-1, Dečić-Sutjeska 0-0 i Petrovac-Bar 0-0.
Na tabeli vodi Mogren sa 64 boda, a druga je Budućnost sa 61.
 
SERVISNE INFORMACIJE
Autor Radio Kotor   
05.05.2011
servisne_informacije_fotografija.jpgKino
 
U sali kina Boka večeras i sjutra od 20 sati prikazuje se akcioni film „Invazija svijeta – bitka Los Anđeles“.
Glavne uloge tumače Mišel Rodrigez, Bridžit Mojnahan, Aron Ekart i Lukas Til.
 
Dom zdravlja
 
U Domu zdravlja do 14 sati rade doktorke Maslovar, Radošević, Mirović i Perović, od 14 do 21 doktorka Radović. U hitnoj službi Doma zdravlja do 19 sati dežuran je doktor Milan Jovanović, od 19 do 7 sati ujutru doktorka Milošević. U dječjem dispanzeru do 14 u ambulanti je doktorka Mićunović, do 20 sati doktorka Mačić.
U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati radi doktor Dedović, a u Risnu doktorka Bilafer.
 
Vrijeme
 
Temperatura vazduha u gradu, izmjerena u meteo stanici Instituta za biologiju mora u Dobroti, u 8 sati iznosila je 15 stepeni, mora 14, a relativna vlažnost vazduha 47 procenata. Oblačno je, duva slab do umjeren sjeverni vjetar. U južnim i centralnim predjelima malo do umjereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima u popodnevnim časovima. Na sjeveru promjenljivo oblačno uz uzlove za rijetku pojavu kratkotrajno slabe kiše, uglavnom u jutarnjim časovima. Vjetar umjeren do pojačan, prijepodne i tokom noći ponegdje na udare i veoma jak, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha do 24 stepena.
 
UPLOVIO "SPLENDOUR"
Autor Radio Kotor   
04.05.2011
brod_splendour_of_the_seas.jpgDa se nautička sezona u Kotoru zahuktala govori i podatak da gotovo svakodnevno uplovi po jedan veliki putnički brod. Danas zaliv krasi usidreni «Splendour of the seas», kojim je stiglo i 1870 putnika. Na kruzeru, koji plovi pod zastavom Bahama, je i 738 članova posade, saznajemo u Luci Kotor. Doplovio je iz Venecije, a sljedeća destinacija mu je luka Pirej. Matična luka «Splendoura» je Nasau.
 
JAVNA RASPRAVA O PODRŠCI ZA POLJOPRIVREDNIKE
Autor Radio Kotor   
04.05.2011
poljopr.tribina.jpgJavna rasprava o procedurama za dodjelu podrške kroz projekat MIDAS održana je danas u palati Bizanti.
Cilj projekta grant podrške Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja je pružanje bespovratne podrške investicijama u registrovana poljoprivredna gazdinstva u cilju uvođenja i implementacije mjera ruralnog razvoja, povećanja njihove konkurentnostii na tržištu i uvođenja i jačanja evropskih standarda bezbjednosti hrane.
„Krajnji korisnici za podršku u svim sektorima su poljoprivredna gazdinstva registrovana u makar jednom od registara resornog ministarstva ili uprava iz njegove nadležnosti, a u slučaju kada se radi o individualnim poljoprivrednim gazdinstvima, osobe koje do realizacije investicije imaju ispod 70 godina starosti. Ukoliko je korisnik pravno lice, djelatnost preduzeća mora biti iz oblasti poljoprivrede“ – kaže za Radio Kotor predstavnik Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja Mirko Lješović. On pojašnjava da jedan korisnik može konkurisati za najviše tri projekta koji predstavljaju tehnološko-ekonomski zaokruženu cjelinu u toku vremenskog trajanja MIDAS projekta.
Detaljnije...
 
SJEĆANJE NA TITA
Autor Radio Kotor   
04.05.2011
tito.jpgU Kliničkom centru u Ljubljani na današnji dan 1980.godine umro je predsjednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije Josip Broz Tito.
Upravljao je Jugoslavijom 35 godina.
Član Komunističke partije Jugoslavije postao je 1920.godine, a 17 godina kasnije i njen generalni sekretar. Kao vođa KPJ komandovao je partizanskim jedinicama u Drugom svjetskom ratu u borbi protiv Njemaca.
Odoljeo je snažnom Staljinovom pritisku 1948.godine ali se kasnije u Jugoslaviji obračunao sa pristalicama Moskve.
Sahranjen je u Kući cvijeća u Beogradu koju je do sada posjetilo više od 20 miliona ljudi.
 
"KULTURA BEZ GRANICA"
Autor Radio Kotor   
04.05.2011
savo_ilic_dobrota_1.jpgOsnovna škola „Narodni heroj Savo Ilić“ jedina je iz Crne Gore koja će učestvovati u međunarodnom projektu „Kultura bez granica“.
Predstavnici kolektiva predvođeni direktorom Nebojšem Kučom, 12.maja otputovaće za Beograd gdje će učestvovati u programu „Gradim, dakle postojim“ koji se realizuje u okviru pomenutog projekta.
Cilj je povezivanje škola istočne i jugoistočne Evrope i formiranje mreže radi ostvarivanja dobre saradnje i razmjene ideja u svim segmentima nastave i obrazovanja.
U projektu učestvuju predstavnici Austrije (Beč), Makedonije (Ohrid) i Srbije (Beograd).
 
ZAMJENA SAOBRAĆAJNIH DOZVOLA DO 22.JUNA
Autor Radio Kotor   
04.05.2011
policija10.jpgRok za zamjenu saobraćajnih dozvola produžen je do 22.juna, saznajemo u kotorskoj filijali Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave.
 
SAJAM SUVENIRA
Autor Radio Kotor   
04.05.2011
suvenir10.jpgSajam Suvenira koji se već tradicionalno održava u hotelu „Tara“ u Bečićima svečano će biti otvoren u subotu 7.maja u 11 sati.
Na sedmom po redu Sajmu suvenira učestvovačće preko 70 izlagača iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske i Makedonije.
Manifestaciju će otvoriti pomoćnica ministra održivog razvoja i turizma mr. Ivana Vojinović.
 
PODRŠKA ZA POLJOPRIVREDNA GAZDINSTVA
Autor Radio Kotor   
04.05.2011
povrce1.jpg„Javna rasprava o procedurama za dodjelu podrške kroz projekat MIDAS biće održana danas u 11 sati u prostorijama Opštine Kotor“ – obavještavaju iz hercegnovske Savjetodavne službe u biljnoj proizvodnji i pozivaju zainteresovane poljoprivredne proizvođače i pravna lica koja se bave poljoprivrednom djelatnošću da prisustvuju skupu.
Cilj projekta grant podrške Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja je pružanje bespovratne podrške investicijama u registrovana poljoprivredna gazdinstva u cilju uvođenja i implementacije mjera ruralnog razvoja, povećanja njihove konkurentnostii na tržištu i uvođenja i jačanja evropskih standarda bezbjednosti hrane.
 
GRBALJ DANAS DOČEKUJE LOVĆEN
Autor Radio Kotor   
04.05.2011
grbalj-sutj.jpgU 29.kolu T-Com Prve crnogorske fudbalske lige Grbalj danas od 16 i 30 u Radanovićima dočekuje Lovćen.
Još će igrati: Petrovac-Bar, Dečić-Sutjeska, Mladost-Mogren, Zeta-Budućnost i Rudar-Mogren.
 
SERVISNE INFORMACIJE
Autor Radio Kotor   
04.05.2011
servisne_informacije_fotografija.jpgKino
 
U sali kina Boka večeras u 19, a sjutra i prekosjutra od 20 sati prikazuje se akcioni film „Invazija svijeta – bitka Los Anđeles“.
Glavne uloge tumače Mišel Rodrigez, Bridžit Mojnahan, Aron Ekart i Lukas Til.
 
Dom zdravlja
 
U Domu zdravlja do 14 sati rade doktorke Maslovar, Radošević, Mirović i Perović, od 14 do 21 doktorke Đonović i Radović. U hitnoj službi Doma zdravlja do 19 sati dežurna je doktorka Milošević, od 19 do 7 sati ujutru doktor Goran Jovanović. U dječjem dispanzeru do 14 u ambulanti je doktorka Čelebić, do 20 sati doktorka Mačić.
U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati radi doktor Dedović, a u Risnu doktorka Bilafer.
 
Vrijeme
 
Temperatura vazduha u gradu, izmjerena u meteo stanici Instituta za biologiju mora u Dobroti, u 8 sati iznosila je 12 stepeni, mora takođe 12, a relativna vlažnost vazduha 96 procenata. Tokom dana će, prema riječima meteorologa, niti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uslovima za mjestimično slabu kišu ili kratkotrajni pljusak, prvenstveno u sjevernim predjelima. Vjetar slab do umjeren, u drugom dijelu dana pojačan i jak, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha do 23 stepena.
 
LOMPAR: "KOME SMETA ŠAMPION EVROPE?"
Autor Radio Kotor   
03.05.2011
lompar_vido.jpgPrenosimo saopštenje Vida Lompara, pomoćnog trenera kotorskog Primorca:
"Osjetio sam potrebu da se obratim crnogorskoj javnosti povodom prekinutog meča Primorac-Jadran u Kotoru. Slažem se sa stavom medija da je to još jedna ružna slika crnogorskog vaterpola. Da li ste se zapitali što je uzrok svih tih nemilih događaja? Što je uzrok prekida pomenute utakmice? Do ovog meča, utakmice konkurenata za titulu prvaka sudile su sudije iz Hrvatske (barem jedan), a u ključnom meču prvenstva ne sude. Zbog čega? Zbog čega je sudija Matijašević, potpuno neopravdano, isključio sa pravom zamjene Draška Brguljana, kada je cijeli bazen vidio da on nije bio ni blizu mjesta prekršaja? Zašto ta greška nije odmah ispravljena na osnovu tv snimka kao što su u ranijim sezonama u dva meča poništeni već priznati golovi igrača Primorca? Na osnovu čega je uopšte prekinuta utakmica? Verbalni povici navijača sigurno nisu razlog za tako nešto. Zbog čega nije prekinuta prošlogodišnja utakmica finala Kupa Crne Gore u Budvi kada su stručni štab i igrači Primorca gađani flašama, šipkama, mobilnim telefonima i kada su navijači domaće ekipe ušli na plivalište?
Ruku na srce ni moje ponašanje nakon dobijenog crvenog kartona (potpuno opravdan protest zbog isključenja Brguljana) nije bilo za primjer i sportsko. A da li je sportsko ponašanje zvanicnog lica PVSCG na meču koji mi je uputio pogrdne riječi pri mom napuštanju plivališta nakon isključenja? Ko će njih da kazni zbog njihovih grešaka kao što su ekspresno kaznili naše igrače, trenera, suspendovali bazen i pokrenuli krivični postupak protiv našeg sportskog direktora? To ste riješili odmah, a za odluku o osvajaču Kupa Crne Gore vam je trebalo puna 3 mjeseca i to ste ga potpuno nezakonito dodjelili Budvi! Neka vam to služi na čast.
I na kraju, želim da pojasnim da Vido Lompar u privatnom životu nema ništa lično protiv bilo koga u PVSCG, kao i da ne želim da ovim ni najmanje umanjim uspjehe naših sportskih rivala iz Budve i Herceg Novog. Ja samo volim svoj klub i grad, i želim Primorcu sve najbolje, baš kao i crnogorskom vaterpolu u cjelini."
 
<< Početak < Prethodna 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 10501 - 10530 of 17536

Vijesti i informacije

Vijesti
Pobjeda
Dan
- - - - - - - - - - - - - -
BBC
DEUTCHE WELLE

Trenutno posjeta

Trenutno je 10 gostiju na vezi