www.radiokotor.com

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • red color
  • green color
JA slide show
 
NAŠ GOST DIREKTOR PSIHIJATRIJSKE BOLNICE DRAGAN ČABARKAPA
Autor Radio Kotor   
13.04.2014
dragan_cabarkapa.jpg
Gost emisije „Razgovori nedjeljom“ koja je na programu danas od 10.15 biće Dragan Čabarkapa, odnedavno direktor Specijalne bolnice za psihijatriju u Dobroti.
Nakon niza decenija Čabarkapa je prvi rukovodilac ove bolnice koji po struci nije ljekar.
Urednik i voditelj emisije je Dušan Davidović.
 
foto "Vijesti"
 
VJEVERICA NA PERAŠKIM STRANAMA
Autor Radio Kotor   
13.04.2014
vjeverica_orahovac_perast.jpg
Planinari “Vjeverice” danas organizuju pješačku turu Orahovac – Sveti Andrija – Ubalac – Risan. Okupljanje je u 7.50 kod glavne gradske pošte.
Dužina ture je 16 km, trajanje 6-7 sati, a 700 metara je visinska razlika u penjanju. 
Za više informacija – 069 698 553 i 069 345 371.
 
foto "Vjeverica" 
 
BOGOSLUŽENJA PRED VELIKU SEDMICU
Autor Radio Kotor   
13.04.2014
katedrala11.jpg
Iz Biskupskog ordinarijata Kotor obavještavaju o liturgijskim slavljima pred Veliku sedmicu. 
Danas na Cvjetnicu je blagoslov maslinovih i palminih grančica u dvorištu biskupije, a zatim procesija i pontifikalna sveta misa u katedrali u 11 sati.
U 18 sati je sveta misa u crkvi sv. Klare.
 
INSTITUT ZA BIOLOGIJU MORA I OPŠTINA POTPISALI SPORAZUM
Autor Radio Kotor   
12.04.2014
de_fish_gear.jpg
Juče je u Opštini Kotor potpisan sporazum o saradnji između Instituta za biologiju mora i Opštine Kotor u cilju sprovođenja ciljeva projekta DeFishGear (Sistem za upravljanje zastarjelim ribolovnim alatom u jadranskoj regiji). Sporazum su potpisali potpredsjednik Opštine Tvrtko Crepulja i dr Milica Mandić, ovlašćena predstavnica i rukovodeća u projektu. Projekat je finansiran od strane Evropske unije u okviru IPA Programa, a sprovodi se u saradnji sa partnerima iz Slovenije, Italije, Hrvatske, Albanije, Bosne i Hercegovine i Grčke. Ciljevi projekta su izrada strategije smanjenja otpada u Jadranskom moru, smanjenje količine otpada, poboljšanje dostupnosti deponija na kopnu i njihovom korišćenju. U planu je podizanje svijesti o značaju rješavanja problema morskog otpada koji ozbiljno ugrožava ovaj eko-sistem. Takođe će se putem pilot aktivnosti uključiti lokalni ribarski brodovi, u cilju sakupljanja i reciklaže napuštenih ribarskih mreža, sakupljanja plutajućeg otpada i otpada sa morskog dna. (sa sajta Opštine Kotor)
 
PERAŠTANI ČISTILI BORIĆE
Autor Radio Kotor   
12.04.2014
perast_sredjivanje_borica.jpg
Mjesna zajednica Perast je, u saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem, danas organizovala čišćenje Borića.
U akciji, kojoj su se odazvali brojni mještani, uklonjeni su suvi borovi i divlje rastinje kako bi se zeleni pojas na ulazu u Perast očistio i uredio.
Najavljeno je da će posao biti nastavljen i naredne subote, a u planu je i postavljanje drvenih klupa.
 
KONCERT HORA ZAHUMLJE U KOTORU
Autor Radio Kotor   
12.04.2014
hor_zahumlje.jpg
Proljećni koncert hora  “Zahumlje” iz Nikšića biće održan  u velikoj sali Kulturnog centra “Nikola Đurković” Kotor večeras sa početkom u 20 sati.
Hor će nastupiti uz pratnju narodnog i zabavnog orkestra, pod dirigentskom palicom Predraga Martinovića, profesora muzike.
Na repertoaru su crnogorske, makedonske i ruske pjesme te evergrin hitovi sedamdesetih godina 20. vijeka. Ulaz je slobodan.
 
GRBALJ PAO NA LUGOVIMA
Autor Radio Kotor   
12.04.2014
fudbal_lopta_u_mrezi.jpg
U 26.kolu “Telekom” Prve crnogorske fudbalske lige “Grbalj” je danas u Budvi izgubio od “Mogrena” 3-1.
Pogodak za tim iz Radanovića dao je Janković, a za domaćina su pogađali Racković, Marković i Đoković.
Ostali rezultati:
Sutjeska” - “Rudar” 0-0, “Lovćen” - “Zeta” 4-0, “Dečić” - “Mladost” 2-1 i “Čelik” - “Mornar” 2-0.
Sjutra od 14 sati “Budućnost” dočekuje “Petrovac”.


 
KADETI KATARA POBJEDNICI OLIMPIJSKIH VATERPOLO NADA
Autor Radio Kotor   
12.04.2014
vaterpolisti_katara_mladi.jpg
Kadetska ekipa vaterpolo akademije „Kataro” pobjednik je takmičenja „Olimpijskih vaterpolo nada” za sezonu 2013-2014.
U posljednjem 10.kolu „Kataro” je bio bolji od „Primorca” 8-7, a „Jug” je savladao „Budvu” 17-8.
Konačan plasman:
„Kataro” prvi, „Jug” drugi, „Jadran” treći, „Budva” četvrta i „Primorac” peti.
 
PRIMORAC PRVI U KATEGORIJI NADA
Autor Radio Kotor   
12.04.2014
primorac_mladi_nade.jpg
Vaterpolisti „Primorca” u kategoriji "nada" osvojili su prvo mjesto u takmičenju „Olimpijskih vaterpolo nada” za sezonu 2013-2014.
U posljednjem 10.kolu „Primorac” je pobijedio „Kataro” 5-3,a „Jug” i „Budva” su remizirali 6-6.
Konačan plasman: „Primorac” prvi, ”Jug” drugi, ”Kataro” treći, ”Budva” četvrta i „Jadran” peti.
 
MLAĐI JUNIORI PRIMORCA NAJBOLJI
Autor Radio Kotor   
12.04.2014
primorac_mladi.jpg
Mlađi juniori "Primorca" pobjednici su takmičenja "Olimpijske vaterpolo nade" za sezonu 2013-2014.
U posljednjem 10.kolu postignuti su sljedeći rezultati: "Jadran"-"Primorac" 7-5 i "Kataro"-"Budva" 17-2.
Zaostali meč "Jug"-"Kataro" igra se 26.aprila.

 

 
TITOGRAD BOLJI OD KATARA
Autor Radio Kotor   
12.04.2014
futsla_liga.jpg
U 13.kolu Futsal lige Crne Gore “Kataro” je sinoć u dvorani “Reks” u Kokotima poražen od ekipe “Titograda” 4-2.
Strijelci za kotorski tim bili su Savo Kaluđerović i Zoran Krivokapić.
 
TAPISERIJE TINDE BULATOVIĆ U PERAŠKOM MUZEJU
Autor Radio Kotor   
12.04.2014
tinda_bulatovic_tapiserije.jpg
Među ključnim stvaraocima crnogorske primijenjene umjetnosti svakako se nalazi Tinda Bulatović“ - rekao je sinoć likovni kritičar Slobodan Slovinić otvarajući izložbu tapiserija pomenute akademske umjetnice u Muzeju grada Perasta. On je podsjetio i na njen stvaralački opus. 
Tinda Bulatović se, osim rada na tekstilnom dizajnu, profesionalno bavila i modnom kreacijom, a u svom matičnom preduzeću Titeks osnovala je our ručna radinost. U titogradskom Crnogorskom narodnom pozorištu radila je kostimografiju, a posljednjih 15 godina vodi reakreativnu školu slikanja posvećenu ljudima treće dobi. Treba istaći da se Tinda Bulatović tokom svog višedecenijskog kreativno-likovnog rada uspješno bavila crtežom, pastelom, akvarelom, gvašem, temperom, uljanim slikarstvom, međutim, izuzetno kreativnim i uspješnim može se smatrati njen stvaralački rad u umjetnosti tapiserije. Njene tapiserije su ručno i unikatno rađene ili realizovane na osnovu njenih nacrta industrijskim putem. Želio bih da vas upoznam sa nekoliko bitnih tematskih ciklusa u oblasti tapiserije uvažene Tinde Bulatović. Prvo njeno neiscrpno kreativno vrelo bila je naša narodna epska poezija: Majka Jugovića, Miloš Obilić, Zidanje Skadra, Mali Radojica, Vuksan od Rovaca... Veliki sljedeći ciklus je Žena u revoluciji, a karakteristične teme su Majka Knežopoljka, Logorašica, Darinka iz Rajkovca, 1941. godina. Slijedi ciklus slobodnog temata sa Ribama, Hobotnicom, Starim kestenom, Igračicom. Konačno treba konstatovati da je umjetnica veliku energiju usmjerila prema kreiranju crnogorskog suvenira, karakterističnog i autentično našeg, za kojim je ovo podneblje vapilo. U tom smislu nastale su njene prve tapiserije industrijske izrade – Crnogorac, Crnogorka, Bokelj i druge. Iako sa ovom vremenskom distancom to ne izgleda toliko bitno, želio bih da vam ukažem na par zanimljivih činjenica vezanih za stvaralački rad i životni put Tinde Bulatović. Ona je kreairala nekoliko spavaćih kompleta za nekada prvu damu Jugoslavije Jovanku Broz što je nekada bila velika čast, a i sada je. 
Detaljnije...
 
ĐACI ODIGRALI NOVELICU PRED PREPUNIM GLEDALIŠTEM
Autor Radio Kotor   
11.04.2014
novelica_od_ljubavi_april_2014.jpg
Predstava za djecu NOVELICA OD LJUBAVI, rađena u produkciji Kulturnog centra “Nikola Đurković” i Kotorskog festivala pozorišta za djecu, izvedena je sinoć na sceni kotorskog Kulturnog centra pred prepunim gledalištem. 
Po tekstu Stevana Koprivice režiju je uradio Petar Pejaković. Asistenti su bili: Vedran Šantić, Tripun Grgurević i Dragana Kunarac. U predstavi igraju polaznici škole glume koju vodi Petar Pejaković: Miloš Kašćelan, Đorđa Čolo, Ivan Kašćelan, Ivan Franović, Petra Radulović, Marko Radović, Krsto Kustudić, Nikola Vujičić, Vasilije Čolan, Jovan Buzdovan, Gracija Brguljan, Milica Kašćelan, Stasija Perović, Irina Vukadinović, Ivana Nikolić, Anja Marović, Mare Jablan, Jana Bulajić, Hana Medan, Vladana Donković, Alesija Radulović, Andrijana Karadžić, Dora Ljutić, Milivoje Radulović, Aleksa Balević, Martin Mihaliček, Miomir Vukanić, Matija Sužnjević, Danijel Waldegg, Gojko Daković, Marko Subotić, Marko Nikolić, Luka Samardžić i Martin Krivokapić. 
 
foto Aleksandar Kaluđerović 
 
PRČANJSKA PRIČA OSVOJILA KAMELIJU
Autor Radio Kotor   
12.04.2014
prcanjska_prica_4.jpg
„Prčanjska priča“ – naziv je kulturno-zabavnog programa koji je, u organizaciji šoping centra „Kamelija“, održan sinoć u „Kameliji“.
Posjetioci su bili u prilici da upoznaju prošlost i običaje, a program je vodlila Dolores Fabian. 
Imali smo zadovoljstvo da budemo dio sjajne atmosfere, da slušamo zanimljive priče o tom malom ribarskom mjestu, da plešemo i pjevamo sa našim gostima i konačno da isprobamo sva tradicionalna jela kojih je ove večeri bilo na pretek” - saopštili su organizatori Radio Kotoru.
 

 

 
SKUPŠTINA I SJEĆANJE NA BORCE
Autor Radio Kotor   
12.04.2014
orahovac_2.jpg
Skupština Organizacije boraca NOR-a 1941-1945 biće održana danas sa početkom u 10 sati u prostorijama Socijalističke narodne partije na Tabačini.
 
Povodom sedamdeset godina pogibije u Orahovcu boraca narodnooslobodilačkog rata Miroja Jovanovića, Veljka Ćatovića, Voja Jovanovića i Jova Radulovića, Organizacija boraca NOR-a Kotor i mještani Orahovca će sjutra u 10 sati kod Doma kulture u ovom mjestu položiti cvijeće i evocirati uspomene na poginule drugove, kao i na sve Oravčane koji su dali živote za slobodu Jugoslavije. „Pozivamo borce NOR-a, rodbinu palih boraca i sve građane da zajednički odamo poštu i zahvalnost borcima i žrtvama fašizma“ – obavještavaju iz Organizacije boraca NOR-a Crne Gore 1941-1945.
 
DJEČJI PRAZNIK VRBICE
Autor Radio Kotor   
12.04.2014
sv_nikola_oltar_14.jpg
Srpska pravoslavna crkvena opština kotorska danas na Lazarevu subotu, povodom dječjeg praznika Vrbice, imaće bogosluženje u crkvi Svetog Nikole u Starom gradu. Početak je u 18 sati, a djeca će po običaju dobiti zvončiće.
 
BAROVIĆ: DOBROTSKO ŠETALIŠTE PONOS KOTORA I MORSKOG DOBRA
Autor Radio Kotor   
11.04.2014
otvaranje_setalista_morsko_dobro.jpg
Šetalište u Dobroti je ponos i Kotora i našeg preduzeća, ali nećemo stati. Jedan od najvažnijih projekata na kome ovdje radimo je pješačko povezivanje Perasta i Risna koje će i mještanima i turistima pružiti izuzetan prostor za šetnju” - rekao je danas u podne na svečanom otvaranju dobrotskog šetališta direktor JP “Morsko dobro” Rajko Barović.
Na svečanosti priređenoj povodom otvaranja šetališta goste je najprije u ime Morskog dobra pozdravila pi-ar Jelena Jelušić, potom je govorio jedan od rukovodilaca u preduzeću Dragan Marković. Dobrotska riva je duga oko 700 metara, a njena izgradnja i projektovanje su koštali nešto više od 900 hiljada eura. Ovo je jedan od niza projekata u opštini Kotor jer ulažemo ne gledajući koliko odakle novca stiže već isključivo o onome što je najbolje, najracionalnije i najkvalitetnije uraditi na Crnogorskom primorju. Opravdane su sve investicije u Kotoru, a ova je jedna od finijih, onih koje našem preduzeću služe za ponos. Sve smo postigli u saradnji sa Opštinom Kotor koja je još prije desetak godina ovaj projekat postavila kao prioritet i šetalište vidjela kao trajnu vrijednost Dobrote” - kazao je Marković. 
U programu svečanog otvaranja učestvovale su mažoretke kotorske “Fešte”. Podsjetimo, nedavno okončana završna faza radova podrazumijevala je uređenje dionice od samoposluge “Ela” do zgrade Instituta za biologiju mora i koštala je oko 237 hiljada eura.
Povodom otvaranja šetališta danas nam je stiglo saopštenje "Morskog dobra" koje vam prenosimo u cjelosti. "Upravo ovih dana Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore završilo je radove na uređenju i popločavanju obale i rive u Dobroti, koji su se unazad nekoliko godina fazno izvodili, a prema godišnjem planu investicija ovog preduzeća. Završetkom ove – III faze radova u Dobroti u dužini cca 145m, na lokaciji Plagenti možemo sa zadovoljstvom konstatovati da su kompletno završeni radovi na cijelom potezu ukupne dužine cca 700m. 
Detaljnije...
 
GRADONAČELNIK ALBEROBELA POSJETIO KOTOR
Autor Radio Kotor   
11.04.2014
maja_catovic_alberobelo.jpg
Predsjednica Opštine Kotor Marija Ćatović juče je primila gradonačelnika italijanskog grada Alberobelo Mikelea Mariju Longoa. Alberobelo je mali grad smješten u italijanskoj regiji Apulja - pokrajina Bari. Longo je izrazio interesovanje da posjeti Kotor s obzirom na to da se oba grada nalaze na listi područja pod zaštitom UNESCO-a zbog vrijednog kulturno-istorijskog nasleđa. 
"Kotor je prelijep grad i zadovoljstvo mi je što boravim ovdje. Veoma je sličan Alberobelu, a ja ću preporučiti mojim sugrađanima da ga posjete" - istakao je Longo i pozvao predsjednicu Ćatović da bude njegov gost.
Predsjednica Ćatović je najavila buduću saradnju između ova dva grada u različitim oblastima podsjetivši da je Kotor grad koji njeguje bogatu međunarodnu saradnju sa gradovima i regijama širom svijeta.  (sa sajta Opštine Kotor)
 
RADOVI NA JAVNOJ RASVJETI
Autor Radio Kotor   
11.04.2014
zaliv_6_bostjan_fistric.jpg
Radovi na rekonstrukciji javne rasvjete uz priobalni put na potezu od kuće Andrića do rumskog odmarališta u Stolivu počeli su danas i trajaće do 10. maja – obavještavaju iz Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora.
Radove će izvoditi firma „PTT inženjering“ iz Podgorice.
 
DANAS U KOTORU BRODOVI VENTURA, ATINA I ALBATROS
Autor Radio Kotor   
11.04.2014
brodovi_ventura_i_albatros.jpg
Kruzer "Ventura", koji je posredstvom agencije "Jadroagent" jutros u osam sati uplovio u Kotor, otvorio je kruzing sezonu za tekuću 2014.godinu.  Brod dužine 290  metara i mase preko 116.000 brt-a usidren je ispred Dobrote odakle putnike do grada prevozi pomoću svojih čamaca. "Ventura" je vlasništvo poznate britanske kompanije "Karneval UK", a izgrađena je u renomiranom italijanskom brodogradilištu Finkantijeri-Monfalkone 2008. godine. U svojih 1.550 kabina može da primi 3.192 putnika, od kojih  60% imaju privatne balkone. Jedan od najvećih evropskih kruzera ima 14 paluba, a u bogatoj ponudi za putnike je i veliko tradicionalno britansko pozorište. Danas su u Kotoru po najavi iz Luke Kotor i manji brodovi "Atina" i "Albatros".
Detaljnije...
 
KOTOR - SVJETSKA BAŠTINA UVIJEK NA UDARU
Autor Radio Kotor   
11.04.2014
radionica_zastita_svjetske_bastine.jpg
Menadžment plan prirodnog i kulturno-istorijskog područja Kotora koji, između ostalog, postavlja okvir za integrisano upravljanje, promoviše vrijednosti, resurse baštine i njihovo korišćenje, ujedno je i proces koji traje i govori o statusu o kojem nema pregovaranja, čulo se juče na radionici pod nazivom „Održivo upravljanje UNESCO-vim područjima Svjetske baštine na Jadranu” održanoj u Galeriji solidarnosti u organizaciji Centra za konzervaciju i arheologiju Crne Gore i uz stručnu podršku NVO “Ekspedicio” iz Kotora. Radionica se realizuje u okviru četvrtog prekograničnog sastanka projektnog tima projekta „Unapređenje potencijala UNESCO-vih područja na Jadranu“ u kome je Centar za konzervaciju i arheologiju Crne Gore jedan od partnera.
Gostujuća profesorka arhitektica Katri Lisitzin iz Švedske ocijenila je da je Menadžment plan Kotora proces koji traje i zbog specifične situacije u kojoj se nalazi ovo područje Svjetske baštine. „Prvi put sam ovdje bila prije 40 godina i cijelo to vrijeme ovaj grad trpi pritisak zbog čega možemo smatrati da je izložen opasnostima. Zato je svjetsko nasljeđe kao problem, odnosno kao status, nešto što je jako specifično. Lokalna inicijativa je u pitanju, a onda je tu i nacionalna ekspertska ocjena što znači da ovdje treba zaslužiti međunardono priznanje i u tome leži prva vrijednost statusa. Druga je u tome što se o njemu ne može pregovarati. Ili prihvatite ili niste dio toga“, istakla je Lisitzin naglasivši da svjetska kulturna baština kao program trpi provjere svakih šest godina. Ona je potom predstavila pouke stečene u upravljanju područjima svjetske baštine.
Detaljnije...
 
POJAČANE KONTROLE PREVOZA I DEPONOVANJA OTPADA
Autor Radio Kotor   
11.04.2014
kotor_stari_grad.jpg
Radio Kotoru je stiglo saopštenje Komunalne policije koje vam prenosimo u cjelosti.
Komunalna policija opštine Kotor će u narednom periodu pojačano kontrolisati prevoz i deponovanje otpada, građevinskog šuta, kamena i zemlje i sprovoditi odredbe propisane Zakonom o upravljanju otpadom i Odluke o održavanju čistoće.
Obavještavamo sve prevoznike otpada, građevinske investitore da se strogo pridržavaju odredbi zakona kako bi izbjegli kažnjavanje, a kaznene odredbe su sljedeće:
Za ulazak u Stari grad specijalnim vozilom damper potrebno je rješenje za transport Sekretarijata za razvoj preduzetništva, komunalne poslove i saobraćaj, a nakon dobijanja istog neophodno je odobrenje navedenog Sekretarijata za ulazak u Stari grad.
Detaljnije...
 
ART GRUPA MONTENEGRO U SOLUNU
Autor Radio Kotor   
11.04.2014
art_grupa_montenegro_za_solun.jpg
Plesna „Art grupa Montenegro“ otputovala je na Svjetsko prvenstvo u plesu i plesnoj akrobatici koje je počelo u grčkom gradu Solunu.
U grupi je tridesetak djevojčica iz Kotora među kijima su četiri učenice Resursnog centra za sluh i govor.
Na slici Kotoranke prije puta u Grčku. 
 
foto Parteli
 
WHO SEE - DINAMIDA TREĆA
Autor Radio Kotor   
10.05.2014
who_see_12.jpg
Kotorski sastav "Who see” sa novom pjesmom “Dinamida” sa devetog mjesta top-liste “Domaćica” popeo se na treće mjesti. Animirani spot uradili su ilustrator iz Herceg Novog Linnch i jedan od članova kotorskog muzičkog sastava Mario Đorđević Noyz. Spot je sniman u Perastu, na Svetom Stefanu i na Skadarskom jezeru. Podsjetimo, singlovi „Who see“ klape nedjeljama su bili na vrhu MTV liste „Domaćica“, na kanalu "Youtube" imali su milionske preglede, a Mario Đorđević Noyz i Dejan Dedović Dedduh su sa Ninom Žižić prošle godine predstavljali Crnu Goru na Eurosongu. Ukoliko želite, za naše sugrađane možete glasati na linku http://mtv.rs/top-liste/domacica.
 
KAKO RASTU VELIKI LJUDI U TIVTU
Autor Radio Kotor   
11.04.2014
kako_rastu_veliki_ljudi_22.jpg
Predstava za djecu “Kako rastu veliki ljudi” (Njegoš za djecu), rađena u produkciji Kotorskog festivala pozorišta za djecu i “Kotor arta”, biće odigrana u velikoj sali Centra za kulturu u Tivtu danas sa početkom u 12 sati.
Predstavu je režirao Petar Pejaković, a igraju Milivoje Mišo Obradović i Slaviša Grubiša.
Cijena ulaznice je 3 eura.  
 
4. ROĐENDAN ŠC KAMELIJA
Autor Radio Kotor   
11.04.2014
pozivnica_kamelija_rodjendan.jpg
Šoping centar „Kamelija“ u ponedjeljak 14.aprila slavi četvrti rođendan.
Kako su nam kazali, poslovanjem su zadovoljni. „Trudimo se da izađemo u susret potrebama posjetilaca, a posjeta se na godišnjem nivou povećava za petnaest odsto. Tokom prošle godine šoping centar „Kamelija“ posjetilo je dva miliona i šezdeset hiljada ljudi. Nedavno smo otvorili butik P....S..., u planu je otvaranje butika OVS, širimo ponudu i trudimo se da budemo ono što naši posjetioci od nas očekuju. Sa energijom početnika, a iskustvom dobrog domaćina ulazimo u petu godinu i nadamo se da će biti još bolja od prethodnih“ – rekla nam je pi ar šoping centra Tina Crepulja. Ona je kazala da je za ponedjeljak 14.april planiran bogat cjelodnevni program.  „S obzirom na simboliku broja četiri, rođendansku žurku ćemo tokom jutra proslaviti na način kako to rade četvorogodišnjaci. Žurka će početi u 10 sati kada ćemo na platou ispred „Kamelije“ sačekati mališane iz kotorskih vrtića sa kojima ćemo doručkovati uz „Bakinu tajnu“ koja je sponzor rođendana. Nakon toga ćemo prirediti zabavu sa klovnovima i Žarkom Žapcem, dok će u 11 sati biti spremna velika torta sa svjećicama, a potom ćemo uživati i u vatrometu“ – rekla nam je Crepulja. Nakon toga, program će biti nastavljen u prostorijama šoping centra. „Naši zakupci će u radnjama i ugostiteljskim objektima pripremiti akcije, promocije i popuste od četrnaest do četrdeset odsto“ – kaže Crepulja. U 19 sati za sve posjetioce će biti priređen program iznenađenja. „U večernjem programu učestvovaće Nina Žižić, a sa nama će biti dugogodišnji prijatelji i saradnici šoping centra, pa pozivamo sve da nam se pridruže“ – poručuje Crepulja koja dodaje da će nakon organizovanog programa biti priređena i žurka za zaposlene. 
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 101 - 130 of 17536

Vijesti i informacije

Vijesti
Pobjeda
Dan
- - - - - - - - - - - - - -
BBC
DEUTCHE WELLE

Trenutno posjeta

Trenutno je 1 gost na vezi