www.radiokotor.com

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • red color
  • green color
JA slide show
 
DANAS JE USKRS
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
uskrs11.jpg
Hrišćanski svijet danas slavi Uskrs, po predanju dan uskrsnuća Isusa Hrista.
Današnji datum proslave ujedinio je pravoslavne i katoličke vjernike.
Redakcija Radio Kotora svim sugrađanima koji slave čestita praznik uz želju za dobro zdravlje i praznovanje u miru i sreći. 
 
ČESTITKA GRADONAČELNICE KOTORA
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
maja_catovic.jpg
Povodom Uskrsa gradonačelnica Kotora Marija Ćatović vjernicima je uputila čestitku koju vam prenosimo u cjelosti. 
“Svim vjernicima hrišćanske vjeroispovijesti, u svoje lično i u ime Opštine Kotor, najsrdačnije čestitam najveći hrišćanski praznik Vaskrs odnosno Uskrs. Neka ovaj veliki praznik bude podsticaj za iskrenu brigu prema bližnjima, za afirmaciju temeljnih vrijednosti našeg života i zajedničkih napora da njegujemo mir i dostojanstvo ljudi, toleranciju i međusobno uvažavanje, solidarnost i razumijevanje. Atmosfera svjetlosti, ljubavi i topline ovog velikog praznika pomoći će nam da se spremnije suočimo sa svakodnevicom, da činimo dobro jedni drugima, pridržavajući se osnovnih hrišćanskih vrijednosti koje oplemenjuju naš život. Sa željom da praznične dane provedete u prijatnoj porodičnoj atmosferi, okruženi dragim ljudima, darujući i primajući ljubav, toleranciju i razumijevanje – još jednom vam svima od srca čestitam najveći hrišćanski praznik” – navodi se u čestitki gradonačelnice Ćatović.
 
ČESTITKA PREDSJEDNIKA SKUPŠTINE BUKILICE
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
nikola_bukilica.jpg
Građanima je Uskrs čestitao predsjednik Skupštine opštine Kotor Nikola Bukilica.
“U ime Skupštine opštine Kotor i svoje lično, sveštenstvu i  vjernicima pravoslavne i katoličke vjeroispovjesti srdačno čestitam najradosniji hrišćanski praznik – Uskrs. Izražavam želju da dani Uskrsa sve vjernike ispune ljubavlju i zajedništvom , a da mir i radost prazničnih dana podstaknu na međusobno poštovanje, razumijevanje i povjerenje. Uvjeren da će i ovi praznični dani proteći u zajedništvu koje generacije tradicionalno njeguju i razvijaju u našem gradu” – kaže se u čestitki predsjednika Skupštine opštine Kotor Nikole Bukilice.
 
BROD MIRA ZA USKRS U KOTORU
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
brod_mira_u_kotoru.jpg

“Istorijska zbivanja, ali i savremeni trenutak, nameću potrebu ujedinjenja u naporima za izgradnju svijeta oslobođenog od opasnosti nuklearnog naoružanja”, poručio je potpredsjednik Opštine Kotor Branko Nedović. Nedović je danas u Galeriji solidarnosti u Starom gradu pozdravio predstavnike japanskog “Broda mira” koji su u okviru projekta “Globalno putovanje za nuklearni slobodni svijet” doputovali u Kotor. Među putnicima je i šestoro Hibakuša - ljudi koji su preživjeli nuklearne bombe bačene prije 69 godina od strane SAD-a na Hirošimu i Nagasaki. „Smatram da je Brod mira pronašao pravu luku za pristanak jer je stigao u grad koji uz bogatu kulturno-istorijsku tradiciju baštini neprocjenjive vrijednosti međuljudskih odnosa, tolerncije i razumijevanja”, kazao je Nedović. On je istakao da je današnji susret još jedna prilika da se uputi apel za ukidanje atomskog naoružnja. „Iskreno se nadam da će ovaj susret u Kotoru, kao jednoj od 20 luka na putovanju Broda mira, doprinijeti da se realno ukaže na katastofalne posljedice nuklearnog naoružanja, te da uputimo zajednički apel o neophodnosti ukidanja te vrste naoružanja i globalnoj potebi da živimo u slobodnom svijetu, uključujući se u međunarodnu kampanju za mir”, naveo je Nedović. On je istakao i da je vrijeme da mlade generacije shvate i razumiju problem nuklearnog uticaja na budućnost, kao i da je zato važno da čuju svjedočanstva Hibakuša. Matična luka „Brod mira“ je u Japanu, a cilj njegovog krstarenja svijetom je promovisanje ljudskih prava, zaštita životne sredine i održivi razvoj. Hibakuše će brodom posjetiti 20 luka u 18 zemalja pružajući svoje svjedočenje i potencirajući poziv na ukidanje nuklearnog naoružanja. Organizator boravka u Kotoru je NVO Eko-centar “Delfin”, a projekat je podržala Opština Kotor. Gostima u Galeriji mira danas su se obratili i predsjednica Eko-centra „Delfin” Ljilja Radunović, direktor „Luke Kotor” Vasilije Kusovac i predstavnica JP „Morsko dobro” Jelena Jelušić.

 
SJUTRA DVA MINUTA SA SAŠOM DENDEROM
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
dva_minuta_radio_kotor_nova_slika_23.jpg
Dva minuta” - naziv je nove rubrike Radio Kotora koja će biti na programu svakog ponedjeljka u 9.30 i 15 sati počevši od sjutra.
Priliku da se obrate Kotoranima naizmjenično će imati petoro naših sugrađana koji su profesionalno ostvareni i građanski aktivni: arhitekta Aleksandar Dender, član Bokeljske mornarice i Zajednice Italijana poznat po svojim “prokotorskim” obraćanjima javnosti putem društvenih mreža, zatim arhitektica, voditeljka “Bisernica Boke” i autorka “Bokeške kužine” Vlasta Mandić, arheolog Jovica Martinović kao jedan od najboljih poznavalaca našeg kulturnog nasljeđa, filozofkinja Paula Petričević kao aktivistkinja “Anime” i kolumnistkinja “Vijesti” i, na kraju, Dragan Đurčić, dugogodišnji sportski i javni radnik i član Srpskog pjevačkog društva “Jedinstvo”. 
Rubrika nosi ime "Dva minuta" jer će upravo u toliko stati kratke priče o prošlosti i poruke o savremenom trenutku našeg grada i društva. Kao prvi - sjutra će se sugrađanima obratiti Aleksandar Dender, a publika Lokalnog javnog emitera će ovu radijsku “kolumnu” moći da prati i putem sajta naše medijske kuće. 
 
NA ZAHTJEV SLUŠALACA - SJUTRA U 10.30 REPRIZA RAZGOVORA
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
anuska_zlokovic_sasa_dender.jpg
Povodom Uskrsa koji je ove godine ujedinio pravoslavce i katolike, gošća Radio Kotora u emisiji „Razgovori nedjeljom“ danas je bila Anuška Zloković, profesorka francuskog i latinskog jezika kotorske Gimnazije i nekadašnje Više pomorske škole u Kotoru, koja se u desetoj deceniji života sjećala kako se u Kotoru nekada živjelo i slavilo. Urednik i voditelj emisije Dušan Davidović. Na ovoj slici Anuška Zloković (dolje, četvrta slijeva) na proslavi kod direktorke muzičke škole Vide Matjan (na slici stoje Marci Matjan, Olga Homen, Vjera Matković, Tonka Grgurević, Angelina Martinović, Danica Nemec, Slavica Vukčević, Ksenija Brinić, Anka Dabinović, u sredini Danica Ćirković, Vida Matjan, Nata Lončarević, Leca Radović, sjede Danica Moškov, Lina Mistović, Marica Banićević, Anuška Zloković, Sonja Đučić, Tonka Semerad). Redakcija Radio Kotora na fotografiji zahvaljuje našem sugrađaninu Aleksandru Denderu.  
 
BUDVA-PRIMORAC, JADRAN-KATARO
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
vaterpolo_10_13.jpg
U prvim polufinalnim utakmicama prvenstva Crne Gore u vaterpolu “Primorac” u srijedu 23.aprila od 19 sati gostuje “Budvi M-tel”, a “Kataro” će igrati sa “Jadranom” u Herceg Novom i to na Škveru istog dana od 17 sati.
Revanš susreti na programu su 26.aprila, a eventualne treće utakmice 30.aprila.
Finalna serija igrala bi se 8, 12, 15, 19. i 22.maja od 19 sati.
 
BJELOPOLJCI SLAVILI U KOTORU
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
fudbal_gol.jpg
U 26.kolu Druge lige Crne Gore fudbaleri “Bokelja” danas su poraženi u Kotoru od “Jedinstva” 1-0.
Ostali rezultati: “Jezero”-”Arsenal” 3-0, “Berane”-”Cetinje” 3-2 i “Bratstvo”-”Igalo” 1-1. Meč između “Zore” i “Koma” nije odigran jer je teren stadiona u Spužu bio prekrivren vodom, a za srijedu je odložen duel “Ibra” i “Zabjela”.
Bokelj” je prvi na tabeli sa 59 bodova, “Zora” je sa utakmicom manje druga sa 45, a bod manje ima trećeplasirano “Jezero”. Na četvrtom mjestu je “Arsenal” sa 42, a peto “Berane” ima 41. U narednom kolu 27. aprila “Bokelj” gostuje “Komu”, a još će igrati: “Jezero”-”Bratstvo”, “Arsenal”-”Berane”, “Cetinje”-”Zora”, “Jedinstvo”-”Ibar” i “Zabjelo”-”Igalo”.
 
ĐUKIĆ TREĆI PUT
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
sahh.jpg
Nikola Đukić je pobjednik šahovskog turnira Memorijal “Branko Vukmanović”, koji je danas odigran u multimedijalnoj sali Opštine Tivat.
To je treći uzastopni trijumf Đukića na ovom Memorijalu koji je iz 9 partija osvojio 7 poena.
Toliko bodova su sakupili i velemajstor Dejan Pikula iz Beograda, FIDE majstor Luka Drašković iz Bara i internacionalni majstor Marko Krivokapić iz Nikšića. Po 6,5 poena su osvojili Veljko Draganić, Miloš Perunović, Milan Vukić, Danilo Milanović i Milan Draško.
Najuspješniji veteran je Božidar Ivanović, a najuspješniji omladinac Aleksandar Tomić, dok je najbolje plasirana šahistkinja bila Tijana Blagojević. Najuspješniji predstavnik domaćina je predsjednik ŠK “Mimoza” Dragan Popadić.
Dodijeljene su i specijalne nagrade u nižim rejting kategorijama: od 2.100 do 2.200 najbolji je bio Nenad Karišik, a ispod 2.100 Bojan Prijović.
Na turniru je učestvovalo 75 igrača iz Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine, od čega 11 velemajstora i 7 internacionalnih majstora što čini četvrti po redu Memorijal najmasovnijim i najkvalitetnijim do sada.
Nagrade pobjednicima uručili su potpredsjednik Opštine Tivat Krsto Bošković, sekretar ŠK “Mimoza” Josip Staničić i predsjednik skupštine tivatskog kluba Mato Marović.
Zlatnik sa likom Branka Vukmanovića je sekretaru Staničiću uručila Tamara Vukmanović.
Tempo igre je bio 15 minuta po igraču, a sudili su Veselin Balšić i Lidija Blagojević.
 
NERADNI DANI ZBOG USKRSA
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
neradni_dani_praznici.jpg
Vjernici pravoslavne i rimokatoličke vjeroispovjesti imaju pravo na plaćeno odsustvo radi svetkovanja vjerskog praznika, nakon Velikog petka, još na drugi dan Uskrsa - sjutra, saopštilo je Ministarstvo rada i socijalnog staranja. 
Državni organi, organi lokalne samouprave, javne ustanove, javna preduzeća i drugi subjekti koji obavljaju djelatnosti od javnog interesa dužni su da u praznične dane obezbijede vršenje poslova čijim bi prekidom mogle nastupiti štetne posljedice po građane ili državu. 
 
ZA LJEPŠI USKRS STARIMA I BOLESNIMA
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
zene_risna_1.jpg
Povodom uskrsnjih praznika, Organizacija žena Risna i ove godine je organizovala akciju prikupljanja uskršnjih jaja i kolača za štićenike Doma starih “Grabovac” i pacijente risanske bolnice.
Po riječima predsjednice Anke Perović, pored aktivnih članica organizacije, ovoj akciji se priključio veliki broj građana koji su donijeli slavska šarena jaja, slatkiše, sokove i cigarete.  
 
VASKRŠNJA BOGOSLUŽENJA
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
vaskrs-1.jpg
Iz Srpske pravoslavne crkvene opštine kotorske obavještavaju o rasporedu bogosluženja Velike nedjelje i Vaskrsa u hramu Svetog Nikole u Starom gradu.
Danas, na na Vakrs u 5 sati je Vaskrsenje jutrenje, sat kasnije sveta liturgija, u 8 sati sveta liturgija (u crkvi Svetog Vasilija u Dobroti), u 10 sati druga služba božja, u 17 sati je pashalno večernje (u crkvi Svetog Petra Cetinjskog na Prčanju), a u 19 sati pashalno večernje. Na svim svečanim bogosluženjima pjevaće hor Srpskog pjevačkog društva „Jedinstvo“ iz Kotora.
 
BOGOSLUŽENJE TOKOM VELIKE SEDMICE
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
uskrs_12.jpg
Iz Biskupskog ordinarijata obavještavaju o liturgijskim slavljima Velike sedmice.
Danas na Uskrs sveta misa i blagoslov jela su u 6 sati. Svečana pontifikalna sveta misa je u 11 sati. U 18 sati je sveta misa u crkvi Svete Klare.
 
CPC - USKRŠNJA BOGOSLUŽENJA
Autor Radio Kotor   
20.04.2014
uskrs202013.jpg
Crnogorska pravoslavna crkva Eparhija kotorsko-primorska obavještava vjernike o redosljedu vaskršnjih bogosluženja u crkvi Svetog Petra Cetinjskog Čudotvorca u Kotoru -  danas na Vaskrs u 7 sati je polaganje plaštanice u grob gospodnji, a u 8 sati sveta vaskršnja liturgija.
 
HET TRIK MUGOŠE U RADANOVIĆIMA
Autor Radio Kotor   
19.04.2014
grbalj-mladost_april_2013.jpg
Golovima Stefana Mugoše u 24, 31. i 64. minutu "Mladost" je danas u Radanovićima savladala "Grbalj" 3-1, u meču 27. kola "Telekom" Prve crnogorske lige.
Jedini pogodak za tim Aleksandra Nedovića postigao je Glavan u 83. minutu meča.
Ostali rezultati: "Zeta"-"Sutjeska" 0-0, "Mornar"-"Lovćen" 1-1, "Rudar"-"Mogren" 2-1 i "Budućnost"-"Dečić" 3-1.
Sjutra od 13 sati sastaju se "Petrovac" i "Čelik".
Na tabeli vodi "Sutjeska" sa 52 boda, a "Grbalj" je deveti sa 29.
U narednom kolu tim iz Radanovića gostuje "Dečiću".
 
KADETI PRVI U TRSTU
Autor Radio Kotor   
19.04.2014
kadetska_repr_14.jpg
Kadetska vaterpolo reprezentacija Crne Gore osvojila je prvo mjesto na turniru ČETIRI NACIJE u Trstu.
Izabranici Vladimira Gojkovića danas su u posljednjem kolu bili bolji od Hrvatske 7-4, a sinoć od Srbije 7-6.
Na startu takmičenja Crna Gora je pobijedila Italiju.
 
AS SLAVIO U RISNU
Autor Radio Kotor   
19.04.2014
kosarkaske_lopte.jpg
U okviru Minibasket lige "Risan" je danas u sali škole "Veljko Drobnjaković" poražen od hercegnovskog "Asa" 41-21.
Koševe za domaći tim postigli su Dejan Guveljić 19 i Savo Popović 2.
Igrali su još Marko Guveljić, Matija Kozulić, Marko Borojević, Nikola Odalović, Kristijan Dašić, Stefan Guveljić, Balša Krivokapić, Mihailo Miailović, Jakov Perović, Božo Stefanović, Nemanja Anđelić, Luka Dašić, Mihailo Stijepović i Matija Mršić.
 
USKRŠNJA TURA PLANINARA PESTINGRADA
Autor Radio Kotor   
19.04.2014
tivatski_zaliv_pestingrad.jpg
Planinari „Pestingrada“ sjutra organizuju uskršnju turu na relaciji Gornji Grbalj – Mirac – Čavori.
„Trasa vodi kozjim i starim konjskim stazama kroz gustu borovinu i dubrave uz brojne potoke s panoramskim pogledom na Grbalj, pučinu, Tivatski i Topaljski zaliv sa zaleđem“ – stoji u najavi ture koja je u kategoriji srednje lakih i bezopasnih.
Okupljanje je kod hipermarketa „Voli“ u Grblju u 13.30, a planinari prijave primaju do subote veče na telefon 069 251 939. 
 
GRBALJ DOČEKUJE MLADOST
Autor Radio Kotor   
19.04.2014
fudbal_gol.jpg
U 27.kolu "Telekom" Prve crnogorske fudbalske lige “Grbalj” danas od 16 sati dočekuje “Mladost”.
Ostali parovi: "Zeta” - “Sutjeska”, “Budućnost” – “Dečić”, “Petrovac” – “Čelik”, “Rudar” – “Mogren” i “Mornar” –“Lovćen”.
 
BOKELJ PROTIV JEDINSTVA
Autor Radio Kotor   
19.04.2014
fudbal123.jpg
U 26.kolu Druge lige Crne Gore fudbaleri “Bokelja” sjutra u 16 sati u Kotoru dočekuju “Jedinstvo”.
Još će igrati: "Jezero” – “Arsenal”, “Bratstvo” – “Igalo”, “Ibar” –“Zabjelo”, “Zora” – “Kom” i “Berane” – “Cetinje”.
 
RISAN S ASOM
Autor Radio Kotor   
19.04.2014
kosarkaskalopta.jpg
U okviru Minibasket lige ekipa “Risna” dočekuje “As” iz Herceg Novog.
Utakmica se igra danas od 16 sati u sali Osnovne škole “Veljko Drobnjaković”.
 
KATARO GOST CEZARA
Autor Radio Kotor   
19.04.2014
futsal.jpg
U 14.kolu Futsal lige Crne Gore “Kataro” gostuje sastavu “Cezara”.
Susret se igra danas od 20 sati u dvorani “Rea” u Budvi.
 
DEŽURNI TELEFONI TOKOM PRAZNIKA
Autor Radio Kotor   
19.04.2014
telefon_22.jpg
Dežurni telefon Javnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" tokom praznika će biti 067 263 610, a broj telefona dežurnog radnika u trafostanici u Škaljarima je 322 911. 
Dežurni telefon Lokalnog javnog emitera Radio Kotor je 067 280 120. 
 
VREMENSKA PROGNOZA ZA PRAZNIKE
Autor Radio Kotor   
19.04.2014
prognoza_vremena_u_cg.jpg
Zavod za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore objavio je vremensku prognozu za uskršnje praznike. 
Po prognozi, za dane vikenda umjereno do pretežno oblačno, povremeno i mjestimično kiša, a u južnim predjelima u noći između subote i nedjelje i u nedjelju tokom prijepodneva lokalno umjerena kiša. U ponedjeljak promjenljivo oblačno, uz uslove za ponegdje slabu kišu, a u utorak malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima uglavnom bez padavina. 
Vjetar za dane vikenda u skretanju na južni, jugoistočni i jugozapadni. U sjevernim predjelima i na primorju krajem dana u subotu, u noći u subotu na nedelju i u nedelju kratkotrajno na udare i jak do veoma jak južnih smjerova. 
Najviša dnevna temperatura vazduha u postepenom porastu, a krajem prognostičkog perioda osjetno toplije vrijeme. 
 
BEZ PODATAKA I DESETAK KOTORANA
Autor Radio Kotor   
18.04.2014
konflikt_interesa.jpg
Komisija za sprječavanje sukoba interesa Crne Gore održala je juče sjednicu na kojoj je donijela odluke  da 129 javnih  funkcionera krše zakon, 76 državnih i 53 lokalna, zato što nijesu dostavili imovno stanje za sebe i svoju porodicu za 2013. godinu do 31. marta ove godine.
Među državnim i javnim funkcionerima koji nisu dostavili izvještaje o prihodima i imovini za prošlu godinu su i Kotorani: Marina Dulović, direktorka JU Škola za osnovno i srednje muzičko obrazovanje „Vida Matjan“, Ljiljana Krivokapić, članica UO Fonda za zdravstveno osiguranje, Aleksandar Adžić, član Odbora direktora JZU Dom zdravlja, Zvonimir Reichel, član Odbora direktora JZU Opšta bolnica Kotor, i Jelena Perunović, članica Odbora direktora JZU Opšta bolnica Kotor, Andrija Lompar, član UO Javnog preduzeća “Morsko dobro”.  
Među opštinskim funkcionerima koji nisu dostavili svoje izvještaje o prihodima i imovini za prošlu godinu su zamjenik člana Opštinske izborne komisije Vesko Jovićević i odbornik Petar Vučeljić.
Komisija je utvrdila da Lidija Kraljević i Tatjana Kondanari iz Kotora nisu po prestanku javne funkcije dostavile svoje imovno stanje zbog čega su donijete odluke da su prekršili zakon. Komisija je donijela i Mišljenje da je menadžer u Opštini Kotor u sukobu interesa ako je i član IO Turističke organizacije. 

 
ZAGRLJAJI SA STO LICA DIJANE LAZOVIĆ
Autor Radio Kotor   
18.04.2014
dijana_lazovic_gradska_galerija_zagrljaji_6.jpg
Kako to obično biva kada se talenat spoji sa ljubavlju i, što je najbitnije, vrijednim i predanim radom, Dijana iskušava sebe i svoje stvaralačke granice i stvara djela sigurnim crtežom, snažnim koloritom i smjelim potezima” - rekla je sinoć otvarajući izložbu slika pod nazivom “Zagrljaji” Dijane Lazović u Gradskoj galeriji budvanska slikarka Marica Kuznjecov Boljević. Po njenim riječima, nakon “bojažljivih koraka, slika rađenih oprezno kao da postoji strah da se nekim žustrijim potezom ne povrijedi podloga”, ova akademska umjetnica je stekla značajnu sigurnost i zrelost i nije se smjestila “u čauru tematike, kolorita i tehnike”. “Posebnu pažnju privlači Dijanin kolorit – pored toplih valera narandžaste i oker, ekscentrične crvene i nježne plave, tu je dominantna crna koja djeluje nadmoćno i neprikosnoveno. Na prvo posmatranje ćete je možda doživjeti kao boju straha i nelagodnosti, ali iz razgovora sa Dijanom saznajem da je crna boja ta kojom iskazuje snažnu pokretačku energiju naspram čije tajnovite tame svjetlost na njenim slikama ima još veću snagu i vedrinu. U središtu Dijaninog stvaralaštva je ljudsko biće, najčešće više njih, zagrljenih, isprepletanih u formu mekane, tople opne kao sigurnog utočišta. Ova bića rađena ekspresivnim i neposrednim potezima izražavaju različite i međusobno suprotne emocije: strah, nadanje, nježnost, smjelost, čežnju, ljubav, bol, radost. Bogatstvo raznolikih emocija na Dijaninim slikama stoji u međusobnom prijateljstvu. Onda kada smjelo zaronimo do tamne strane svog bića i uspijemo da prigrlimo i sprijateljimo se sa onim na što tamo naiđemo, dobijemo neizrecivu snagu, pa tako i Dijanini likovi iz slike u sliku postaju sve samouvjereniji i spreminiji da izađu iz tople i sigurne čaure i dozvole svjetlosti da ih vodi bezgraničnim umjetničkim i životnim prostranstvima. Vjerujem da je za svakog umjetnika najteže ne da stupi na put umjetničkog stvaralaštva već da na tom putu uporno i dosljedno istrajava”- rekla je Marica Kuznjecov Boljević. U ime domaćina prisutne je pozdravila galeristkinja Tatjana Kriještorac. “Zadovoljstvo mi je što imamo izložbu ozbiljne i zrele slikarke, pogotovo zato što je riječ o veoma mladoj osobi od koje se tolika ozbiljnost možda ne bi morala očekivati” - kazala je Kriještorac.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 30 of 17543

Vijesti i informacije

Vijesti
Pobjeda
Dan
- - - - - - - - - - - - - -
BBC
DEUTCHE WELLE

Trenutno posjeta

Humor