www.radiokotor.com

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • red color
  • green color
JA slide show
 
Home arrow vodakom
Vodakom PDF Štampaj E-pošta
Autor Radio Kotor   
28.12.2011

 

2banner.jpg

 

 

banner.jpg

 

POSLUŠAJTE REKLAMU

 

 

Poštovani građani,

JP „Vodovod i kanalizacija" Kotor uz podršku Opštine Kotor i Vodacoma će u periodu od 26.12.2011.g. do 22.03.2012.g. realizovati kampanju pod nazivom „Zajedno za vodu". Partneri akcije su Radio Skala i Radio Kotor. Naziv „Zajedno za vodu" proističe iz ideje da udruženim snagama institucija i građana doprinesemo brižljivijem odnosu prema vodnom resursu kao resursu nemjerljive važnosti.
Cilj nam je da kroz zajedničku akciju smanjimo gubitke u vodovodnoj mreži u saradnji sa Vama pa Vas pozivamo da nam u okviru akcije svakog radnog dana od 8.30 časova do 20.00 časova na broj telefona 032/323-071 prijavite vidljive nedostatke u vodovodnom sistemu poput neispravnih cjevovoda, nekontrolisanog oticanja vode i ilegalnih priključaka. Sve navedene nedostatke JP „Vodovod i kanalizacija" će riješiti u kratkom roku.
 
„Zajedno za vodu" uključuje i javni poziv građanima da redovno izmiruju svoje finansijske obaveze prema javnom preduzeću jer adekvatno pružanje usluga JP „Vodovod i kanalizacija" Kotor građanima je direktno zavisno od priliva finansijskih sredstava odnosno od redovnog izmirivanja dugova prema javnom vodovodnom preduzeću Kotor. S tim u vezi, molimo građane da redovno izmiruju svoje račune za usluge vodosnadbijevanja i odvođenja otpadnih voda u cilju odgovornog odnosa prema vodovodnom resursu i zaštite životne sredine za buduće generacije. Takođe, pozivamo građane koji se još uvijek nijesu  registrovali kao potrošači da to urade odmah. Registraciju domaćinstva na vodovodnu mrežu moguće je izvršiti u tehničkoj službi preduzeća, Škaljari bb. U cilju zaštite životne sredine, apelujemo na građane da priključe svoja domaćinstva na kanalizacionu mrežu na lokacijama gdje su za to stvoreni tehnički uslovi uz saglasnost JP „Vodovod i kanalizacija" Kotor.
 
Kampanja prati realizaciju Projekta izgradnje vodovodne i kanalizacione infrastrukture u opštini Kotor i pripremu Projekta postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda za opštine Kotor i Tivat. Pored rekonstrukcije postojeće i izgradnje novih dijelova vodovodne i kanalizacione infrastrukture u opštini Kotor, u prethodnom periodu stabilizovano je vodosnabdijevanje priključivanjem vodovodnog sistema na regionalni sistem snabdijevanja vodom. Poboljšanje vodosnadbijevanja sa ciljem racionalne upotrebe vodonog resursa zadatak je javnog vodovodnog preduzeća a odgovoran odnos prema vodi kao univerzalnom i nezamjenjljivom resursu je neophodan od strane svih: institucija i građana kao kranjih korisnika.
 
U cilju pripreme za prijem tekućih projekata od strane JP „Vodovod i kanalizacija", njihove održivosti i funkcionalnosti, molimo Vas da aktivno učestvujete u kampanji „Zajedno za vodu".
Nadamo se da će kampanja podstaći Vaš odgovoran odnos prema opštem dobru, inicirati aktivnu saradnju našeg vodovodnog preduzeća sa Vama, uroditi plodom i u određenoj mjeri poboljšati uslove vodosnabdijevanja u opštini Kotor na zadovoljstvo svih. O toku ove akcije bićete redovno informisani na kraju svakog od tri mjeseca trajanja kampanje a ukupni rezultati
biće dostupni javnosti po završetku „Zajedno za vodu". Svim građanima - učesnicima ove akcije zahvaljujemo i apelujemo da aktivna saradnja postane tradicija.
 
S poštovanjem,
Dipl.ing.građ. Dragan Roganović, direktor JP „Vodovod i kanalizacija" Kotor
 
detalji-kampanje.jpg