www.radiokotor.com

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • red color
  • green color
JA slide show
 
Home arrow Lokalne vijesti
Lokalne vijesti
WHO SEE - DINAMIDA TREĆA PDF Štampaj E-pošta
Autor Radio Kotor   
10.05.2014
who_see_12.jpg
Kotorski sastav "Who see” sa novom pjesmom “Dinamida” sa devetog mjesta top-liste “Domaćica” popeo se na treće mjesti. Animirani spot uradili su ilustrator iz Herceg Novog Linnch i jedan od članova kotorskog muzičkog sastava Mario Đorđević Noyz. Spot je sniman u Perastu, na Svetom Stefanu i na Skadarskom jezeru. Podsjetimo, singlovi „Who see“ klape nedjeljama su bili na vrhu MTV liste „Domaćica“, na kanalu "Youtube" imali su milionske preglede, a Mario Đorđević Noyz i Dejan Dedović Dedduh su sa Ninom Žižić prošle godine predstavljali Crnu Goru na Eurosongu. Ukoliko želite, za naše sugrađane možete glasati na linku http://mtv.rs/top-liste/domacica.
 
GIMNAZIJALCI DALI KRV PDF Štampaj E-pošta
Autor Radio Kotor   
24.04.2014
crveni_krst_arsenije.jpg
Akciji dobrovoljnog davalaštva krvi u Opštoj bolnici, a u organizaciji Crvenog krsta iz Kotora, juče se odazvalo oko 70 maturanata kotorske Gimnazije.
“Ovu inicijativu, koju su svojevremeno pokrenuli prof. Ksenija Muk i direktor Gimnazije Božo Perović, ove godine je nastavio profesor informatike Neđeljko Moškov, inače, član Skupštine Crvenog krsta i Kluba dobrovoljnih davalaca krvi. Obično se ovakvim akcijama odazove 30 - 40 aktivista, prošle godine ih je bilo šezdesetak, a ove ih već ima oko 70” - rekao nam je prof. Moškov. Zahvaljujući se gimnazijalcima sekretar Crvenog krsta Kotor Ilko Marović iskoristio je priliku da se zahvali i kompletnoj ekipi kotorske Službe za transfuziju krvi. “Zahvaljujem se  dr Snežani Filipović i njenim saradnicima Duški, Lenki i Vedranu”, poručio je Marović.
 
JAVNI POZIV ZA DODJELU PODRŠKE RIBARIMA PDF Štampaj E-pošta
Autor Radio Kotor   
24.04.2014
ribarica_14.jpg
Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, u skladu sa Agrobudžetom za 2014. godinu, objavilo je Javni poziv za dodjelu podrške za osavremenjivanje postojećih ribolovnih plovnih objekata dužine od četiri do 10 m u malom privrednom ribolovu. Pravo na korišćenje podrške imaju udruženja profesionalnih ribara u malom obalnom ribolovu, privredna društva i preduzetnici upisani u Registar profesionaliih ribara koji su redovni podnosioci izvještaja, odnosno dnevnika o ulovu, saopštili su iz Ministarstva poljoprivrede. Precizirano je da se podrška odnosi na kofinansiranje u troškovima nabavke opreme za povećanje efikasnosti prilikom ulova, rekonstrukciji i adaptaciji plovila, a javna sredstva izdvojena za podršku iznose 50 odsto od ukupne investicije. Iz Ministarstva nagovještavaju da će javni poziv, koji je raspisan 14. aprila, trajati 30 dana, a korisnici će dobiti rješenje o dodjeli podrške za osavremenjavanje postojećih ribolovnih plovnih objekata. Nakon obavljene kontrole na terenu komisija će sačiniti izvještaj o ispunjenosti uslova sa foto-zapisom na osnovu kojeg se obračunava odobreni iznos podrške, a koji će biti isplaćen na žiro račun korisnika, navode iz Ministarstva.
 
SLIKE DALIBORKE KORDIĆ BAJROVIĆ U PLJEVLJIMA PDF Štampaj E-pošta
Autor Radio Kotor   
24.04.2014
daliborka_kordic_bajrovic_3.jpg
Izložba slika Daliborke Kordić Bajrović, akademske slikarke iz Kotora, biće otvorena večeras u 20 sati u galeriji "Vitomir Srbljanović" u Pljevljima. 
Daliborka Kordić Bajrović je rođena 1972. godine u Kotoru. Diplomirala je slikarstvo na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju 1996. godine u klasi profesora Dragana Karadžića. Imala je brojne samostalne i kolektivne izložbe, a dobitnica je Nagrade za najbolji likovni rad nastao u Kotoru 2007. i 2013. godine. 
 
VASKRŠNJI KONCERT JEDINSTVA PDF Štampaj E-pošta
Autor Radio Kotor   
24.04.2014
jedinstvo_avg_2013.jpg
Srpsko pjevačko društvo “Jedinstvo” organizuje “Vaskršnji koncert – Hristos voskrese” koji će biti održan sjutra sa početkom u 20 sati u crkvi Svetog Nikole u Starom gradu.  
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 13496