www.radiokotor.com

  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
  • default color
  • red color
  • green color
JA slide show
 
Home arrow Lokalne vijesti
Lokalne vijesti
U PROLAZU - OKOM NAŠE SLUŠATELJKE PDF Štampaj E-pošta
Autor Radio Kotor   
17.06.2014
brodovi_zdenka_jankovic.jpgU nedjelju su se u našem zalivu našli brodovi "Splendour of the Seas" (Royal caribbean) i najveći motorni jedrenjak na svijetu "Wind surf", a ovaj susret nije promakao našoj slušateljki Zdenki Janković.
Podsjetimo, pored navedenih istog dana u našoj luci bili "Panorama", "Silver wind" i "Corinthian".  
 
KOTORSKE LUČE BUDUĆNOST NAŠEG GRADA PDF Štampaj E-pošta
Autor Radio Kotor   
17.06.2014
kotorske_luce_144.jpg
„Čestitam svima na uspjehu, vama, vašim profesorima i roditeljima koji su vas doveli do kraja ove školske godine i sa vama uložili truda da dobijete Luču. Treba da znate da smo srećni i mi jer znamo da ste generacija koja će u budućnosti preuzeti komandu u ovom gradu, a već sada se vidi da ćete biti uspješni unoseći inovacije i duh modernog vremena u život lokalne uprave” – rekla je juče na prijemu 58 kotorskih lučonoša u palati Bizanti gradonačelnica Kotora Marija Maja Ćatović. Najboljim gradskim učenicima gradonačelnica je poželjela da završe željene fakultete. „Nadam se da će vas dočekati bolji ambijent u zemlji koji će stvariti uslove za vaše brže napredovanje” – dodala je Ćatović.  Potom su lučonošama uručeni pokloni – svaki je dobio po knjigu, set penkala i 50 EUR.
Luče 1 kotorske Gimnazije: Sandra Brkanović, Drago Lalošević, Jelena Starčević, Ivona Petrović, Sara Đurović i Katarina Pašić. Luče 2 iste škole: Tamara Đukić, Iva Kasalica, Jelena Mitrović, Sara Petrović-Poljak, Teodora Čavor, Vasilije Adžić, Violeta Vujković, Ivan Brkanović, Marina Pejaković, Vjera Radoničić, Andrijana Jovović, Jovana Kekić, Danilo Kovinić, Milica Radonjić, Nikola Radanović, Stefan Radenović, Aleksandra Radović, Bojana Ćosović, Milica Ljutić, Milan Rafailović. Luče Srednje pomorske škole: Marko Nikaljević, Jovica Dimitrovski, Jovan Đakonović, Anđeljko Šušić i Andrija Đurašković. Luče ŠOSMO „Vida Matjan“ su Stefan Peričić i Jovana Tomičić. Luče OŠ „Nikola Đurković“ Radanovići: Teodora Latković, Đorđe Giljača i Andrea Vukšić. Luče OŠ „Narodni heroj Savo Ilić“ Dobrota: Laura Pavličević, Jovana Roćenović, Marija Todorović, Zoja Šćekić, Ivana Vučeljić, Katarina Živković, Dušan Matković, Anja Radonjić. Luče OŠ „Njegoš“: Maša Mirilović, Anja Radonjić, Teodora Abazović, Lea Bujković, Anja Živković, Ivan Mršulja, Lena Uzelac, Lea Grgurević, Andrijana Jovanović, Doris Kordić, Tatijana Matković, Agnija Marković, Anastasija Petrović, Marija Rajman. Luča OŠ „Veljko Drobnjaković“ Risan je Nina Krivokapić, a Resursnog centra za sluh i govor Vanja Otašević. 
 
PREDAVANJE O ŠEĆERNOJ BOLESTI PDF Štampaj E-pošta
Autor Radio Kotor   
17.06.2014
diabetes_1.jpg
Stručno predavanje “Dijabetes – šećerna bolest” održaće dr Igor Bjeladinović sjutra s početkom u 18 i 30 u Domu kulture u Škaljarima, saopšteno je iz Udruženja penzionera Kotor koje je sa Fondom PIO Crne Gore i Domom zdravlja Kotor potpisalo sporazum o zdravstvenoj zaštiti penzionera.
 
NAŠ GOST ZORAN MRDAK PDF Štampaj E-pošta
Autor Radio Kotor   
17.06.2014
mrdak_zoran1.jpg
Gost Radio Kotora u jutarnjem programu u četvrtak 19.juna od 10 sati biće Zoran Mrdak, direktor Javnog komunalnog preduzeća „Kotor”.
Razgovor će voditi Jelena Kljajević, a pitanje možete postavljati pitem telefona 325 842 i 325 842 i mejla Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 1 - 9 of 14113